Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nella15228 horne ovulacne pozitivne niesu,ten dole je ,cize asi pride az teraz ovulacia.Jedine zeby si presvihla pozitivny vtedy.
@nella15228 Žiaden z tých horných testov nie je pozitívny ovu test.
Baby, ešte je skoro na gratulácie, dnes som si robila test a opäť iba takto totožný duch, ani som nefotila, lebo to je to isté. Mám deň pred očakávanou menštruáciou, rozmýšľam, či ovulácia nebola nejako posunutá, alebo prečo čiarka nezosilnela, opäť dva-tri dni čakám a kúpim si aj klasický test aj clearblue digitálny a uvidíme. V mojom živote však všetko funguje týmto prístupom, i keď sa nakoniec vždy dočkám, že môj sen sa splní, musím si na to počkať a trochu sa najprv vytrápiť, asi sa mám naučiť trpezlivosti, ktorá mi chýba. :D Posledné dva dni som sa kvôli tomu riadne nervovala, ale dnes už to nechávam v rukách anjelov 🙂
@zuzsat ja myslím, že je to na veľmi dobrej ceste 😊 držím palce 😊😊😊
@domcatko1811 dakujem. Dufam. Jedna lekarka ma strasi tak sa aj bojim no...
@nella15228 možno si mala posunutú ovulku... vidieť druhu čiarku ale veľmi slabucko...
@martinamala37 podla mna niesu pozitivne
@martinamala37 to bude asi skor kanalik
@ro_so ja vidim na oboch🙏❤ale ja som mala silnejsiu na mamateste a nic z toho nebolo..ale drzim palce
@mamazuk ten druhy vyzerá pozit
@sunshine_18 aj po limite? 🤔
@mamazuk ano

@nella15228 tvoje ovu testy nie sú pozitívne, ovu test je pozitívny vtedy ak je testovacia čiarka silnejšia alebo rovnako silná ako kontrolná.
Počkaj ešte 3 dní a ak ms nepríde skus znovu tehu test. Držím palce