icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mirus11
8. jan 2022

@mamazuk to ti 2dni mešká a si už 17dpo?prepáč,ale som normálne prekvapená,lebo ja mávam LF len 10-13dni.ale pekne ti ciarocka silnie,držím palce

mamazuk
8. jan 2022

@mirus11 ja mám MS na 15ty deň 🤷 a mala som ju dostať vo štvrtok tak podľa mojich výpočtov som 17dpo 🤔 vďaka 🙏

kvietok2021dt
8. jan 2022

@sense 15 dc bola ovulacia tusim aj som mala ruzovy vytok v ten den ja sa len pytam dakujem pekne za odpoved

sense
8. jan 2022

@kvietok2021dt tak pot veľmi skoro na test, si ešte len 4 dpo, počkaj ešte týždeň to budeš 11dpo a ak sa za darilo už by mohol test ukázať, držím palce

sewie
8. jan 2022

@mamazuk ahoj ja som mala zaciatkom roka podobne testy.. silneli velmi pomaly, isla som potom aj na hcg z krvi a aj tam to nerastlo tak ako malo, uz vtedy mi dr povedal ze to asi nebude dobre a ani to tehotenstvo nedopadlo dobre... skus ist na krv a uvidis to je len moja skusenost pripomenulo mi to ale drzim palce aby to u teba bolo v poriadku vsetko 🤞❤kazde telo je ine

sewie
Autor odpoveď zmazal
mamazuk
9. jan 2022

@sewie 😢 to ma mrzí. Ach jaj.

mamazuk
9. jan 2022

@sewie dnes ráno. A bola si na krvi na gynde alebo stačí aj obvodnému? Mám gynekologicku dosť ďaleko momentálne.

sewie
9. jan 2022

@mamazuk tie testy su den po dni ci kazdy druhy? A kolko si dpo? Skus jednou znackou testovat nech vidis rozdiel 🤞inak ta posledna ciarka sa mi zda ze zosilnela drzim palce ...ja som bola u gyn neviem ci obvodna berie na hcg skus zavolat...daj vediet ako pokracujes 😊

mamazuk
9. jan 2022

@sewie tieto sú po dni, prvý je 11 a potom 15, 16, 17,18. A tá dnešná je z ranného moču, ten nemám poväčšine tak silný 🤞 testujem Pepino a Drmax. Tieto sú Pepina, akurát každé má inú farbu.

sewie
9. jan 2022

Iba 8dpo.. zdal sa mi duch no neviem ci duch alebo kanalik?🤷‍♀️test dr.max

sewie
9. jan 2022

@mamazuk pepina som mala aj ja veelmi slabe drzim palce nech je vsetko ako ma byt 🤞🤞🤞

mamazuk
9. jan 2022

@sewie aj mne sa zdá duch 🤞🤞🤞🤞 držím palce. Inak mne momentálne príde že tie Pepina sú lepšie než Drmax 🤔🤔🤔

sewie
9. jan 2022

@mamazuk som zvedava ci z toho nieco bude aj u mna bojim sa dalsieho potratu...no moze byt ja som s nimi testovala pred 3 rokmi mohli sa zmenit 😄

mamazuk
9. jan 2022

@sewie mala si 1 potrat či viac? 😢

sewie
9. jan 2022

@mamazuk najprv dve tehotenstva v poriadku a tretie zamlcany potrat v 9tt...ale snad to bola len nahoda 😔

mamazuk
9. jan 2022

@sewie možno bolo niečo zle s babom 🥺 teraz to bude určite ok 🙏🙏🙏❤️

sewie
9. jan 2022

@mamazuk ano to si tiez hovorim ze ak bolo chore lepsie takto na zaciatku ako keby odislo neskor alebo po porode

sewie
9. jan 2022

@mamazuk drz sa a daj vediet 😍🤞

mamazuk
9. jan 2022

@sewie aj ty 🤞🙏🙏❤️

mirus11
9. jan 2022

@mamazuk obvodný ti krv na HCG nezoberie,aspom mne povedal,že on nemá na takéto odbery povolenie.alebo že to nemá preplatene,niečo také.ale môžeš ísť na odber ako samoplatca.

mamazuk
9. jan 2022

@mirus11 uvažujem nad tým

zuzanaa2010
9. jan 2022

@mamazuk podla mna je to fajn na to ze je to Pepino🙏❤

zuzanaa2010
9. jan 2022

Ja som dnes skusila iny test..intimed..ciarka sa objavila tak do 10s..na to ze mam este 2 tyzdne do ms je to celkom fajn ci?

mamazuk
9. jan 2022

@zuzanaa2010 Intime sú dobré testy 🤞🤞🤞 vyzerá to nádejne ❤️

zuzanaa2010
9. jan 2022

@mamazuk ovulacne testy mam uz od utorka rovnake obe ciarky...tak este pre istotu aj skusane ak by toto nevyslo..tak vobec netusim co z tohto bude❤drzme si palce navzajom🙏🙏

mamazuk
9. jan 2022

@zuzanaa2010 držím päste 🤞🤞 ja som urobila drmax z druhého ranného moču,mala som ho dosť tmavý.

zuzanaa2010
9. jan 2022

@mamazuk podla mna to vyzera velmi velmi slubne🙏stale silnie

mamazuk
9. jan 2022

@zuzanaa2010 začínajú ma aj bolieť bradavky a mam veľa vodnateho vytoku čo som mala aj pri prvom tehotenstve 🤞

zuzanaa2010
9. jan 2022

@mamazuk ak ti to meska 3.den podla mna ta ciarka je v pohode..kazda to mame insk..niektora v den ocakavanej ms ma kolajnice ina nie😉nestresuj sa podla mna je to ok a ciarka viditelne silnie..