Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sense 15 dc bola ovulacia tusim aj som mala ruzovy vytok v ten den ja sa len pytam dakujem pekne za odpoved
@kvietok2021dt tak pot veľmi skoro na test, si ešte len 4 dpo, počkaj ešte týždeň to budeš 11dpo a ak sa za darilo už by mohol test ukázať, držím palce
@mamazuk ahoj ja som mala zaciatkom roka podobne testy.. silneli velmi pomaly, isla som potom aj na hcg z krvi a aj tam to nerastlo tak ako malo, uz vtedy mi dr povedal ze to asi nebude dobre a ani to tehotenstvo nedopadlo dobre... skus ist na krv a uvidis to je len moja skusenost pripomenulo mi to ale drzim palce aby to u teba bolo v poriadku vsetko 🤞❤kazde telo je ine
@mamazuk podla mna je to fajn na to ze je to Pepino🙏❤
@zuzanaa2010 Intime sú dobré testy 🤞🤞🤞 vyzerá to nádejne ❤️
@mamazuk ovulacne testy mam uz od utorka rovnake obe ciarky...tak este pre istotu aj skusane ak by toto nevyslo..tak vobec netusim co z tohto bude❤drzme si palce navzajom🙏🙏
@zuzanaa2010 držím päste 🤞🤞 ja som urobila drmax z druhého ranného moču,mala som ho dosť tmavý.
@mamazuk podla mna to vyzera velmi velmi slubne🙏stale silnie
@zuzanaa2010 začínajú ma aj bolieť bradavky a mam veľa vodnateho vytoku čo som mala aj pri prvom tehotenstve 🤞
@mamazuk ak ti to meska 3.den podla mna ta ciarka je v pohode..kazda to mame insk..niektora v den ocakavanej ms ma kolajnice ina nie😉nestresuj sa podla mna je to ok a ciarka viditelne silnie..

@mamazuk to ti 2dni mešká a si už 17dpo?prepáč,ale som normálne prekvapená,lebo ja mávam LF len 10-13dni.ale pekne ti ciarocka silnie,držím palce