icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzanaa2010
11. jan 2022

@tulipanicek ja stale cakam..mam 2tyzdne do ms ale mala som zdravotne problemy tak mi lekarks povedala ze mam test spravit..a vysli ciarky ale slabe..tak cakam ci to boli duchovia alebo co..uz test robit nechcem ked mam este tolko do ms..ale ovulacny mam uz niekolko dni takyto..

tulipanicek
11. jan 2022

@zuzanaa2010 Kedy si naposledy robila tehu test?

zuzanaa2010
11. jan 2022

@tulipanicek dnes rano ale uplne nic..slaby naznak ze to ani nestoji za rec...preto stale neviem..ale ja som dnes este len 17dc pochybujem ze test nieco ukaze..jedine cakat

zuzsat
11. jan 2022

@mamazuk Tfuj tfuj tfuj✊✊✊

tulipanicek
11. jan 2022

@zuzanaa2010 Lenže oni nezávisí, ktorý DC si, Ale koľko si od ovu. Ak by si bola tehotná, tak po toľkých dňoch čo si robila, už by musel byt test silnejší. Možno si mala biochemické tehotenstvo a postupne sa tie hormóny znižujú. Ťažko povedať. No uvidis. Už by som nerobila teda žiadne testy, ani ovu do ms

zuzanaa2010
11. jan 2022

@tulipanicek ja som ovu mala min.tyzden tam uz utorok bol test silny ovulacny...ale mas pravdu..pockam..toto je trapenie😔

mamazuk
11. jan 2022

@zuzanaa2010 nechceš zájsť za dr?

zuzanaa2010
11. jan 2022

@mamazuk nie..podla mna zatial nie je dovod..ved ms mam mat o 2 tyzdne podla toho ci bude meskat..mam kamaratku na gynekologii a vravea ze aj tak by este nic nevideli je to skoro ale vraj ovulacne testy ukazu skor ako tehu testy ak je malo hcg hormonu..

mamazuk
11. jan 2022

@zuzanaa2010 nie kvôli tehu, ale nejaký hormonálny profil alebo tak, keď máš tie testy stále také tmavé 🤔

zuzanaa2010
11. jan 2022

@mamazuk ja som bola pred 4 mesiacmi..vsetko bolo ok..hormonalny profil v poriadku..mam 2.cyklus nasadeny Duphaston a konecne 2.pravidelny cyklus 28 dni🙏vnutorne citim ze sa zadarilo ..len cakat..prve dieta ma uz 7 rokov takze uz si to ani nepamatam😁

mamazuk
11. jan 2022

@zuzanaa2010 chápem,no uvidíme 🤞🤞🤞

prea
11. jan 2022

Prosím vyhodnote mi to lebo ja už som taká nervózna že mi to mešká 😅 že už ani dobre nevidím

juliannnnnna
11. jan 2022

@sewie pekná začínajúca čiaročka ♥️ Nech silnie

juliannnnnna
11. jan 2022

@prea nevidím nič zatiaľ, neskúšala by si z iného uhla odfotiť?

tulipanicek
11. jan 2022

@prea Bohužiaľ nič nevidím

luciah187
11. jan 2022

@prea mne sa tam cosi zda. Nedalo by sa ti odfotit tak, aby to nebolo rozmazane? Z vacsej dialky, nemusi byt tak blizko, my si zvacsime. Hlavne, aby to bolo ostre. Vdaka

juliannnnnna
11. jan 2022

Ahojte, dievčatá. Ja som sem písala pred pár dňami kvôli bolestiam v podbrušku so silnejúcimi čiarkami na testoch. Idem sa ešte raz poradiť. Podbrušku ma boli stále, občas ako pri MS, dnes som 29DC, včera som mala vyšetrené HCG a ta hladina prišla Dr nízka.. neviem čo si o tom mám myslieť. Vo štvrtok idem na kontrolný odber. Jasne že sa bojím, ešte sa mi aj blíži magický 30.deň cyklu, kedy zvyknem mat MS. Prikladám fotku. Hladina je podľa vás nízka? Ten mamatest býva aj tmavší niekedy?

tulipanicek
11. jan 2022

@juliannnnnna Podľa foto stúpa ako má. Ktorý deň cyklu si mala ovulaciu?

juliannnnnna
11. jan 2022

@tulipanicek myslím že okolo 14.dňa cyklu som mala ovulaciu

mamazuk
11. jan 2022

@juliannnnnna hcg je možno nižšia ale stále je v rámci tabuliek. Hlavne si mohla mať ovuláciu napr o deň neskôr a uhniezdit sa mohlo tiež neskôr. Pokiaľ sa zvýši tak by to malo byť ok 🤞🤞🤞

sewie
11. jan 2022

@juliannnnnna mne povedal dr ze nezalezi ani tak na tom ake je hcg vysoke ale ci sa nasobi kazdy druhy den 🤞tak drzim palce 🤞 podla fotiek vyzera ze rastie

luciah187
11. jan 2022

@juliannnnnna mne sa to podla testov zda ok. Ved uvidis, ci porastie.

juliannnnnna
11. jan 2022

@mamazuk
@sewie
@luciah187
Ďakujem, ženy. Teda kontrolný HCG bude po troch dňoch od toho prvého, vydržím, uvidíme. Dám vám vedieť. Len ešte posledná vec, vy ste už niekedy videli ten mamatest úplne brutálne rovnaké dve čiarky?

luciah187
11. jan 2022

@juliannnnnna ja ano, ale 9 rokov dozadu 🙂

mamazuk
11. jan 2022

@juliannnnnna tie tmavé čiarky sa na týchto testoch objavujú až keď je HCG cez 1000 a vyššie. Ja som dnes dpo a mala som už dosť tmavú ale ešte nebola úplne rovnaká. Na nete sa dá nájsť dosť príkladov, zvyčajne okolo 20-24dpo. Nestresuj sa ❤️❤️

dbs2014
11. jan 2022

@zuzsat to je v poriadku neospravedlňuj sa 🥰

sewie
12. jan 2022

Ahojte tak vyzera ze to tam bude 👀horny 10dpo a dolny 11dpo dnes...dufam ze budu silniet 🤞

luciah187
12. jan 2022

@sewie ano pekne, drzim palce

zuzanaa2010
12. jan 2022

@sewie krasa❤🥳🙏jednoznacne je to tam..

prea
12. jan 2022

@luciah187 neviem ale máj najnovší iPhon a fotky robí kvalitne tak neviem prečo je to rozmazane.
Skusila som to dať do negatívu