Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dbs2014 Mne robili bohužiaľ falošných duchov, možno kanáliky 🤷♀️
@tulipanicek no ja som na tom rovnako že neviem či to je taký slabulinký duch alebo kanálik 🤷♀️🤪
@niky1141997 áno je tam... 😊
@misha_19 prosik ta a ta ciarocka tam bola hned alebo az ked zaschol?
@polovnicka92 No,většinou mi je právě dělal pravidelně po proschnutí,ale tentokrát to bylo i v limitě,tak jsem si dělala naděje.
@misha_19 asi dr max opat stracaju na kvalite :/ ja som tiez nieco na nom nieco mala a na top teste nic
@zuzanaa2010 ty mas take zvlastne tie testy.Tvaria sa ako pozitivne,ale slabo a uz dlho🤔
@lela123 no kee som si ich robila 1x tak som mala v case ovulacie a teraz mam pred ms...ale paradoxne nemam ziadne pms ako zvycajne..mna strasne bolievaju prsia a tsraz nic...sama som zvedava..lebo hormonalny profil mam ok a konecne aj cyklus..tak som zvedava🤷♀️len to cakanie je hrozne
@zuzanaa2010 mne to príde ako pozitívne
@zuzanaa2010 ahoj, z mojich skúseností dr max aj clearblue robia taketo ciarky :/
@polovnicka92 uvidime..stale mam 8 dni do ms..mne dr max u maleho robil to iste a bola som tehu..a bolo to v limite..na ten clearblue sa nespolieham je to citlivost 25 az...uvidime❤🤷♀️🙏
@zuzanaa2010 Ja som Dr. Max takéto mala tento mesiac a tehotná som nebola
@tulipanicek ja som tak mala mamatest viac testov a duchovia..nechame sa prekvapit a urcite dam vediet🤞❤
@zuzanaa2010 Bohužiaľ čo čítam tak to robí veeela mamatestov tiež 😔

Žienočky prosím Vás dr.max tehu test robí kanáliky a faloš.duchov ? Máte niekto skúsenosť? Ďakujem