Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@polovnicka92 ono fakt asi treba testovat az po vymeskani ms..potom predideme sklamaniu 😔ja som na to pripravena ze ku sklamaniu moze prist ale nadej umiera posledna🤞❤
@zuzanaa2010 tak to by bolo naj a hlavne mat istotu kedy bola ovulácia 🙂 a potom po 10dnoch uz byva väčšinou ciarka 🤍
@malvina321 fuha.skor kanalik..ale skus o 2 dni🤞
@luciah187 kolky si DC?
@sunshine_18 to sa pocita od prveho dna MS, vsak? Potom 14.
@luciah187 testu každý den o 10hod..tomuto testu ešte chýba dosť, ciarocka musí být minimálně rovanko silná ako testovacia
@sunshine_18 vdaka
@luciah187 urcite je lepsie robit od skoncenia ms nam sa tak zadaril nas piaty.Vzdy som myslela podla bolesti v podbrusku ,ze ovulku mavam okolo 10 DC .A ked som zacala robit ovu testy na moje prekvapenie som mala mega ciarky na 4 DC cize nase vyraznejsie snazilkovanie v polke cyklu bolo mimo.
A ked sme zacali hned po skonceni MS bolo to tam na druhý mesiac 😁 a drobec ma uz cez 4 r.
@zuzanaa2010 Ahoj. No ako?
@zuzanaa2010 vyzera do ruzova 😍🤞👀drzim palce nech silnie
@malvina321 ahoj skús lepšie na svetle odfotiť..🤗
@zuzanaa2010 gratulujem!
@zuzanaa2010 vyzera nadejne
@malvina321 nieco tam je, ale bolo by dobre vidiet to na svetle
@zuzanaa2010 prepac za otazku, ale nemas iny zdravotny problem? Myslim to tak, ze uz 9.1. si sem davala ducha na teste... To by uz teraz bola dialnica ako hrom.... Ovu testy si mala dva tyzdne pozitivne ... Nemozes mat len cistu alebo nieco? Mne to ako tehotenstvo nepride...no snad sa mylim 🤷
@zuzsat no tazko povedat co sa dejeale cystu nemam..som po komplet vysetreniach aj hormonalnom profile..vsetko ok..🤷♀️mala som vtedy ducha ..teraz mi meska ms tak cakam...co bude🤷♀️

@zuzanaa2010 drzim palce veľmi 🤍 ja som len nechcela aspon teda podla seba ked mi urobi test falošnú nadej urobím druhy a tam nic. Ja som vcera robila v limite bola ciarka ako schol tmavla a vyschnuty bol uz total vyblednuty :/