Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kejkej baby...mám 9 dní od snaženia a pohlavného styku...test dnes negatívny,menštruácia má byť až o 6 dní,ovulacny test ki ukazal plodnost veľmi skoro ...už na 9 ty deň cyklu .no ja mám 30 dňový cyklus...tak teraz čakám ako diliny už skoro 20 dní ak tam do prvého dňa ďalšej menštruácie ..neviem či mám veriť tým ovulacnym testom že bola vtedy ovulácia. Hmm ...asi už nebudem tehotná ak nemám príznaky a test je negatívny po 10 ticho dňoch ?
@petra8786 Takze začnem tým, či si si robila testy aj zvyšok cyklu. Mne sa už stalo že som mala pozitívny test na 8 DC a ovu to nevolala. Znovu boli testy pozitívne na 14 a 15 DC kedy ovu prebehla (potvrdené folikulometriou). Druha vec, ak by bola ovu neskôr, vy ste mali styk pred 9 dňami tak si stále len 8 dpo (a ak bola ovu napr až o ďalšie dva dni neskôr tak ešte menej). Čiže no.. pockaj aspoň do takej soboty s ďalším testom. Držím prsty
@tulipanicek no robila som si testy od skončenia menštruácie,čiže po 4ch dňoch od začiatku som začala ,na 9 ty mi ukázalo plne dve čiarky,tak sme sa snažili od 8meho do 13dna....každý deň...lenže dnes je 23ti deň a nič,žiadne príznaky,bola krv minulý stredu pár kvapiek,ale to mohlo byť hocičo. Keď je test stále negatívny...už neviem čo mám robiť ,kde je problém...asi skúsim nahovoriť chlapa na sex celý mesiac každý deň .😅lebo mám pocit,že inak sa netrafime ach
@petra8786 Ako som pisala. Nemusela byt ovu keď bol pozitívny test. Vid moja skúsenosť. A áno, sex je dobre mat cely cyklus každé 2-3 dni a neriadiť sa len podľa ovu. Jednak preto že ovu môže byt inokedy ako si myslíš a jednak preto že potom na to nejdete len v čase plodenia dieťaťa a teda psychika robí svoje. Test ti odporúčam najskôr v sobotu. Držím prsty
@tulipanicek ďakujem 😘
baby ahojte dnes som 29den cyklu cca dva tyzdne ma pobolievaju bradavky par dni dozadu som mala mliecny vytok krce v podbrusku a krizich uz taktiez dva tyzdne som po closilbegyte neviem ci bola ovulacia nesledujem to o babo sa snazime 2 roky liecim sa na stitnu zlazu beriem euthyrox aj siofor ms minuly mesiac po progesterone prisla o tyzden skor to iste predminuly mesiac o tyzden skor ten mesiac som nenasadila progesteron kedze som mala vysledky ukazkove 10 februara caka manzela spermiogram , citim sa zo spodu mokra ale nie na nohavickach a momentalne ked sa utieram tiez je to len na toaletnom take vlhko lepivea hned to uschne prvy mesiac co som ani nespinila test som vcera robila negatiny ale robila som digitalny z dr maxu dnes sa chytsam na intimed test z teta drogerie mala ste niektora taketo priznaky pred tym nez ste zistila ze ste v tom? babatku by sme sa extremne potesili po tom trapeni co sme si presli mam 23 a manzel 33 dakujem
@kvietok2021dt a chcem dodat ze gynda sa namna vykaslala nepovedala ani kedy kontrola po clostyle na kontrole co som bola pred mesiacom som nemala ani cysty nic. Uz som z toho chora podotykam vytok nieje zapachajuci nicim vyrazni ziadne hrudky nic
@kvietok2021dt ani ma nepali ani nestipe
No a aby to bolo zaujimave, teplotu mam stale 36,92, Pepino negat., Rapi clear druhy z balenia takto.
Rozmyslam, ci oni nezamenili tie testy za ovulacne. Lebo je ta ciarka riadne ruzova. Aky kanalik? 2 dni do MS. Kazdopadne, jasno bude, az ked pride alebo nepride menzes. Ale toto je co, ak nie som tehotna? Takato chyba? Za 4,50 test? Ze tradicna spolahlivost 🙈
@nevenka daj tie testy pod seba a porovnaj čiarku. Pošli aj sem nech porovnáme.Pepino majú menej farbiva. Mne to príde dosť silné na kanálik, skôr ako pozitívny test. Držím palce
@kvietok2021dt Výmen gynekológa. Prečo berieš Clostilbegyt keď máš dobre výsledky? A doktorka má po nasadení liečby od 10 DC cca každé dva dni robiť folikulometriu aby vedel či liek zabral a tiež ci nezabral príliš. 2 týždne po Clostilbegyt si? Čiže si ho brala do 15 DC? To si ako dlho brala prosím ta?
@nevenka Odporúčam Livsane obyčajne palickove
Ale pri takejto čiarke ak si tehotná aj digi ukáže
@tulipanicek brala som od 15januara do 19januara po 2x kazala mi prist az o dva tyzdne na to lenze ja som ms dostala o tyzden skor v tom cykle lebo vravela ze od 18.januara zacat brat to vyvhadzat malo na 5dc lenze prisiel ms skor tak som zacala teda od 5 dna cyklu brat a to vychadzalo na 15 do 19 potom som jjej volala pisala mail asi 3 krat nezareagovala nedvihala vobec . dnes robeny test negativny bolest pod bruchom mam ako na menzed prsia tiez . Som z toho velmi prestrasena ani nie tak moc ako sklamana . Nemam stastie na doktorov
@luciah187 tak nakoniec aj mne prišla MS v plnej sile 🥺
@kvietok2021dt Určite výmen gynekológa. Ak nenájdeš, radšej rieš v centre. Takéto veci ako Clostilbegyt vedia nasadiť aj tam. Zavolaj, povedz že tvoja doktorka nie je ochotná riešiť problémy a chcela by si to konzultovať. Držím prsty
@tulipanicek manzel ide teraz 10.februara do centra do kosic do gyncaru a idem s nim hned vramci konzultacie to budem riesir dakujem ti velmi velmi velmi pekne za taketo mile slova podpory ❤️
@tulipanicek Livsane tu v okoli nemam, no pockam uz den-dva - brucho ma boli ako na MS. Ale to ma vzdy bolievalo, ked som bola aj nebol tehotna.
@dominika532 to ma mrzi, aj ja uz dnes naplno. Tak zle mi uz dlho nebolo.
@daniela988 takto to je, vrchny vcera rano a dnesny fole robeny doobeda, nie z ranneho mocu. Len ten vrchny je uz zaschnuty riadne.
@nevenka no tu je vidno, že dnešný test má silnejšiu čiarku a hrubšiu, skús ešte nejaký iný test, hocijaký zoženieš, ale pepino sú fakt slabé, do tých by som nešla.
@daniela988
@rebeca40
@zuzsat urcite dam vediet, ako to dopadlo 😉
@nevenka ďakujem len ja neviem čo znamená dpo a DC 😅inak rozumiem všetko ale v tomto som nováčik ..a skúšala si si aj robiť skôr test ,či až teraz ? Že či ti skôr nič neukazalo...? A mala si aj príznaky? Ja som mala po ovulacii pár dní pár kvapiek krvi ,inak nič ..myslela som,že to je uhniezdenie...neviem ale. .nič ma nebolí ,ani podbrusko,len prsia mám ťažké a plne

Takze dnes Pepino z ranneho mocu, negativny. Uz nikdy nekupim tieto Rapi testy. Drahe su a uplne nanic 😒