icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nevenka
8. feb 2022

@petra8786 nemam nic, vobec. Ba...jednu nitku krvi asi 2 dni po pravdepodobnej ovulacii. Pri prvom dietati som namiesto menzesu spinila take hnede kusok.
Robila som ai aj 9 dpo a nic. Lenze tk len preto, ze beriem lieky, ktore sa v tehotenstve nesmu. Pri tretom dietati som mala pozitivny Pepino test na 11 dni po ovulacii. Teraz je 12-ty den a tieto Rapi Clear pozitivny a ostatne negativne. Tak uz len pockat na menzes. Co ine?

petra8786
8. feb 2022

@nevenka to áno...ja to mám tak isto pri prvom dieťati som nemala spinenie ,teda ani pár kvapiek krvi v strede cyklu ako teraz...tiež som z toho v očakávaní,pretože som mala pocit,keď som videla tu trošičku krvi ,že je to uhniezdenie,bola som si až na 100 % istá..lenže už je odvtedy 7 dní a testy negatívne ,ani len náznak ducha...no presne ako Ty ..musím len počkať ,či príde ms....aj keď asi áno ..stále som nervózna,najradšej by som Zrýchlila čas...strašne to ide pomaly..

zuzana92521
9. feb 2022

Dobré ránko žienky. Mám otázočku. Robili vám mamatesty niekedy falošných duchov? Jedná sa mi o to, včera som si kúpila mamatest, lebo mám také divné pocity ako pri všetkých mojich troch tehotenstvach a urobil sa mi na mamateste duch. V reále to krajšie vidno, že je do ružova, no jedna záhada tu je, beriem už tretím rokom pomaly antiku. Môže sa stať, že to je len falošny duch? Ďakujem

zuzana92521
9. feb 2022
zuzana92521
9. feb 2022

@zuzana92521 a aby som dodala..objavila sa čiarka hneď po ocikani

sense
9. feb 2022

@zuzana92521 tým mamatest om neviem ci by som verila, už tu bolo žienky kt nemali duchov ale pekne čiarky à tehu neboli, à raz jedne písala v jednej skupine o snažil kach ze zo sranfynamocila test do coly a tiež mal ducha

zuzana92521
9. feb 2022

@sense no uvidíme, ako nebol by problém mať ešte jedno dieťatko , no pri Tom, že beriem antiku by to bolo asi trošku zvláštne. Doteraz nič a zrazu by som bola trhu? Nemyslím si. Ale počkám si a urobím si o pár dní ďalší test

tulipanicek
9. feb 2022

@zuzana92521 A prečo si si robila test keď berieš HAK?

sense
9. feb 2022

@zuzana92521 počkaj par dni a ak si tehu nebude duch ale prkna výrazná čiarka. Ono ak si nebola chorá a ne užívala lieky kt by znižovali účinnosť hak tak by si nemala byť tehu

dbs2014
9. feb 2022

@tulipanicek lebo sa cítila podobne ako pri predcbádz.tehotenstvách ...a antika nieje 100%
@zuzana92521 ja mám tiež kamarátku ktorá zostala 3x tehu cex antiku 🤭 ono aby bola 100% nesmela by si ani fajčiť žiadny alkohol a neviem čo ešte čiže je to možné že si tehu.skús test tak o 2dni

zuzana92521
9. feb 2022

@tulipanicek mala som zvláštny pocit ako v predchádzajúcich troch tehotenstvach.

tulipanicek
9. feb 2022

@zuzana92521 Jasne. Chápem. Skús iný test. A uvidis 🙂

zuzana92521
9. feb 2022

@dbs2014 skuuusim veru
@tulipanicek no skúsim veru, o pár dní, manžel má zajtra narodky urobím zajtra a keď vyjde pozitívny tak mu to dám k narodkam 😂😂😂😂 potom to tak vtipne nebude 😂😂😂 ale nie žartujem. No ani by som si ho nerobila, len zimnicu mám tri dni už riadnu stále, včera som poobede zaspala az tak,že mi sliny tiekli čo nezvyknem a bolia ma prsia na dotyk..a to som nemala už tri roky bolesti pŕs...beriem zlyndu, to je tabletka len jednozlozkova, tam nemusím aj môžem mať menzes to závisí od tela, minulý mesiac som o takomto čase.mala menzes, no uvidíme tento mesiac ešte počkám si...nebudem sa predčasné nejak blaznit do myšlienky tehotenstva. Ale ďakujem za rady

polovnicka92
9. feb 2022

@zuzana92521 ahoj mne takyto isty test minulý mesiac vysiel úplne pozitívne a tehu to nebolo idem ho skúsiť najst

polovnicka92
9. feb 2022

Nasla som a ako schol bol este vyraznejsi

zuzana92521
9. feb 2022

@polovnicka92 pekne a nič z toho nebolo? Takto dokazu tie testy klamať..ja zatiaľ čo som si robila testy a vyšli pozitívne tak som bola tehotná...tak to sa budem smiať ako toto bude len tak falošný poplach

polovnicka92
9. feb 2022

@zuzana92521 veruže nist vies kolko som ich mala ja takéto aj ine znacky jedine pepino mi zatiaľ neurobil ani naznak tak uz len to kupim najbližšie 😇 drzim palce každopádne 🍀🙏❤️

domcatko1811
9. feb 2022

@polovnicka92 ja by som nepovedala, že tehotenstvo to nebolo.. Skôr bolo, ale neudržalo sa a bolo z toho biochemické tehotenstvo. Lebo neni možné, aby ti vyšiel hentaky pozitívny test z niečoho iného. Teda možné je, ale skôr sa za tým potom skrýva zdravotný problém...

polovnicka92
9. feb 2022

@domcatko1811 nebola som určite tehotná, robila som hned aj druhe testy a tam nič :/ 🙂

nevenka
10. feb 2022

Baby, tak to vyzera tak, ze sa rozbieha menzes. Nechapem tie pozitivne rapi clear testy. Este som robila dnes Top test a ciste negativny. Tieto testy aj muz povazoval za jasne pozitivne a on teda duchov nikdy nelovi. Takze uplna "kvalitka"...😐

petra8786
10. feb 2022

@nevenka ow tak tu už ,aby človek ozaj neveril ani ovulacnym testom ,ale že ešte aj tehotenským testom...tak to už je moc.....

nevenka
10. feb 2022

A neviete, co to sposobuje, ze su falosne pozitivne??? Mne to nejde do hlavy. O cystu sa jednat iste nebude, kedze ostatne su negativne.
Jedine rozmyslam, ci vyrobca nezamenil za ovulacne testy...😒

ragaca
11. feb 2022

Poraďte alebo váš názor menštruáciu som mala a hneď po nej som si robila ovu testy od 5 2.a stále mám tam dve čiarky.aj keď viem že to není pozitívne prečo mi to netmavne na rovnako.A potom to este aj vybledne A od skončenej menštruácie má stále pobolieva podbruchom ako keby som ju mala zasa dostať.A už dávnejšie som si tiež robila testy ale nikdy som tam nemala dve čiarky vždy len jedna tak neviem .aha na foto prikladám.

ragaca
11. feb 2022

A tieto sú dnesne

tulipanicek
11. feb 2022

@ragaca To je úplne normálne. Hladina LH sa v priebehu cyklu mení, môže sa mierne zvyšovať, znižovať. Výrazná zmena je až v čase ovulácie. Takze treba vydržať 🙂
K druhému príspevku. 8.30 je skoro. Najskôr po 10.00 robiť a nie z prvého ranného mocu. Testy sa majú robiť medzi 10.00-20.00 ideálne niekedy poobede

eliska1986
13. feb 2022

Ahojte,chcem sa spýtať do kolkých dní vám prišla ms po naliati prsnikov a potom "vyfučali,splaskli?

simbatko
13. feb 2022

@eliska1986 týždeň pred ms...prsia naliate boľavé...a počas ms postupne prestali bolieť...

eliska1986
13. feb 2022

@simbatko prsia boli naliate ze az skoro vybuchli,no uvidim ci pride menzes(bodaj by neprišiel)

simbatko
13. feb 2022

@eliska1986 no keď som bola tehotná boleli má prsia naliate jak pred ms....a preto je to skoro to isté....ale keď som bola tehulka má boleli aj bradavky a to som vedela že som tehu....Verím že ti prídu až o 9mesiacov🙏🙏🥰

veryhapygirl
14. feb 2022

@simbatko mna asi 4 dni pred ockavanou MS zacali hrozne,ale ze fakt hrozne boliet prsia, myslela som,ze vybuchnu. Mna bolievali aj predtym,ale nie takto. Tak som prisla domov z prace,spravila test a bola slaba ciarka,ktora postupne silnela 🙂