icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzsat
14. feb 2022

Zeny nekricte po mne....
11.1.som bola na vyvolany potrat (anebryomola cize prazdny gestacny vacok bez plodu).bez kyretaze. Spinila som den...dva dni nic. A potom presne krvacanie ako pri ms ale kazdy vravi ze to ms nebola to na cca 20d od toho som mala ovulaciu a to ze ozaj bola mi potvrdila gynekologicka ze vidi prasknuty folikul ale ..mm sa trochen pozabudol ze mame pockat so snazenin do prvej ms a pustil chalanov na vybeh dnu🤷
No a ak by som ratala ze po potrate to bola ms tak dnes by bol asi 9dpo (31 dc) mavam tak 31-33...
Naduva ma ako pri tehu. Prdim ze keby to rusi poculi myslia si ze je to utok a tretia svetova. Tak som si urobila test a je to sice neviditelne nejak ale mne sa tam cosi zda. Zostatkove hcg to nie je lebo 31.1. bolo hcg 0.2
Jedna foto normal druha upravena... Sibe mi alebo mozem byt tehu?

tulipanicek
14. feb 2022

@zuzsat Skús v normálnom svetle odfotit. Asi vidím čo vidíš ale po priblížení ten normálnej foto ja vidím asi čo myslíš ale mne sa zdá že je to kanalik. Prepáč. Ale skús foto v normálnom svetle. Možno bude niečo vidieť

klarini17
14. feb 2022

@zuzsat na upravenej niečo vidím. Držím palce nech. Je všetko v poriadku a dobre to dopadne🙏🏼 Daj potom fotku za 2-3 dni
(Tie prdy🤣🤣🤣)

zuzsat
14. feb 2022

Tu som fotila pri lampe lebo je tma uz a na dalsej iny uhol

zuzsat
14. feb 2022

@klarini17 ja furt prdim ked som tehotna 🤷🤷🤷 normalnym zenam byva zle.

zuzanaa2010
14. feb 2022

@zuzsat ja tam vidim 🙂

ankare
14. feb 2022

@zuzsat vidím to tam, super!

zuzsat
14. feb 2022

Robila som iny test mala som posledne dva dr.max. Jeden palickovy jeden tycinkovy... Na tom je to este menej vidiet ale ja furt nieco vidim.

lela123
15. feb 2022

@zuzsat ja vidim na vsetkych😉

zuzsat
15. feb 2022

Vecer skusim znova.nejako mi to nejde do hlavy zeby to bolo ono ...

rebeca40
15. feb 2022

@zuzsat moze byt,ze si ostala tehu druhú ciarku pekne vidno.
Nam sa tak zadarilo 😁 a uz má drobec 4 rôčky 🥰.
Tak nech je to aj tvoj prípad 😊

zuzsat
15. feb 2022

@rebeca40 tiez po potrate? Bez toho aby prisla prva ms? Mozno su chybne testy. O 21.30 urobim dalsi lebo mne sa to nejako nechce verit

rebeca40
15. feb 2022

@zuzsat ano cakali sme aby sme sa mohli snažilkovať no clovek mieni pan boh meni a stalo sa 😊.

zuzsat
15. feb 2022

No ja neviem. 🤷 Pockam kym zaschne

zuzsat
15. feb 2022

@rebeca40 no mm na to pozabudol. Myslel ze ked uz mozme sa mojkat ze mozme naplno

simbatko
15. feb 2022

@zuzsat pošli keď zaschne,,🙏🙏

zuzsat
15. feb 2022

@simbatko vidim to len tak z dialky ked pozriem. Nedavam tomu sancu🤷

zuzsat
16. feb 2022

Dnes. Real foto bez uprav.zeby na kazdom bolo vidiet kanalik?

evita1233
16. feb 2022

@zuzsat dla mňa je toto pekná čiarka, ale nechcem robiť nádeje, štát sa môže všeličo, ale držím palce...

zuzsat
16. feb 2022

@evita1233 viem ze stat sa moze vselico. .v decembri som sa tesila dusikom a ciarkam a 11.1. bolo po vsetkom. .. ale dakujem pekne za pismenka

zuzanaa2010
16. feb 2022

@zuzsat mne toto robil Dr.max zial tiez..pokal to teda je dr max...a prisla ms ale len 2 dni aj tak z toho nic nebolo..snad to nebude tvoj priad🤞❤

zuzsat
16. feb 2022

@zuzanaa2010 ano je to dr. Max. Ja som s nim mala doposial len dobre skusenosti. Nikdy mi neduchoval

zuzsat
16. feb 2022

@zuzanaa2010 Dva dni si krvacala alebo dva dni ti ukazoval duchov... Mne uz od pondelka... A myslim ze dnes je silnejsi

tulipanicek
16. feb 2022

@zuzsat Ak je to v limite, za mna to bude určite čiarka 🙂

rebeca40
16. feb 2022

@zuzsat dnes je silnejší. Tuto netreba hľadať hneď pekne vidno.Ak vydržíš počkaj aspoň do piatku .
Držím palce 😊

daniela988
16. feb 2022

@rebeca40 mne dr.max NIKDY neurobil ani ducha, pokiaľ som nebola tehotná 🙂 Tak držím palce, testuj ďalej. Vyzerá to nádejne.

tulipanicek
16. feb 2022

@daniela988 Mne zato robil vždy ducha 🤷‍♀️

zuzsat
17. feb 2022

Mne sa spusta ms 🤷 takze nic z toho

kvietok2021dt
18. feb 2022

baby otehotnela ste niektora aj s vahou nad 115kil? kamoska ma problem schudla 8 kil ci moze byt to suvis aj s tym ona sa hanbi spytat . dakujem vam

zuzsat
18. feb 2022

@kvietok2021dt ja som mala 130kg pred otehotnenim.pocas tehu som pribrala 6kg... Ono lekari vravia ze to suvisi a mozno aj ano ale najviac je vsetko v hlave. Ja som nemohla s exmanzelom otehotniet tak sme zacali chodit do centra asistovanej reprodukcie,urobili vsetky vysetrenia dobre a tak odpoved bola ze kvoli obezite podarila sa 3. Inseminacia.... Rozviedla som sa a mam niveho priatela.bola som v tom ze nemozem prirodzene otehotniet a bum po 2 mesavnej znamosti som otehotnela ale bohuzial musela som ist na umele prerusenie lebo som nevedemky otehotnela a bola na operacii chrbtice kde som bola v narkoze a dostavala morfium a aj lekari sa vyjadrili ze dieta by nebolo v poriadku pravdepodobne a ja tiez nie leno chrbtica potrebovala rok na regeneraciu. Teraz sme zasa otehotneli skoro hned ale bohuzial bol prazdny gestacny vak a tak mi potrat vyvolali v 9,tt... Takze ak kamoska ma hormonalny profil ok. Urcite sa jej podari len to musi vypustit z hlavy.nech si sex uziva ked ma chut a nie z povinnosti. A partner musi byt tiez uvolneny a nehnany do toho