Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat Skús v normálnom svetle odfotit. Asi vidím čo vidíš ale po priblížení ten normálnej foto ja vidím asi čo myslíš ale mne sa zdá že je to kanalik. Prepáč. Ale skús foto v normálnom svetle. Možno bude niečo vidieť
@zuzsat ja tam vidim 🙂
Vecer skusim znova.nejako mi to nejde do hlavy zeby to bolo ono ...
@zuzsat mne toto robil Dr.max zial tiez..pokal to teda je dr max...a prisla ms ale len 2 dni aj tak z toho nic nebolo..snad to nebude tvoj priad🤞❤
@zuzanaa2010 ano je to dr. Max. Ja som s nim mala doposial len dobre skusenosti. Nikdy mi neduchoval
@zuzanaa2010 Dva dni si krvacala alebo dva dni ti ukazoval duchov... Mne uz od pondelka... A myslim ze dnes je silnejsi
@zuzsat Ak je to v limite, za mna to bude určite čiarka 🙂
@rebeca40 mne dr.max NIKDY neurobil ani ducha, pokiaľ som nebola tehotná 🙂 Tak držím palce, testuj ďalej. Vyzerá to nádejne.
@daniela988 Mne zato robil vždy ducha 🤷♀️
Mne sa spusta ms 🤷 takze nic z toho
baby otehotnela ste niektora aj s vahou nad 115kil? kamoska ma problem schudla 8 kil ci moze byt to suvis aj s tym ona sa hanbi spytat . dakujem vam
@kvietok2021dt ja som mala 130kg pred otehotnenim.pocas tehu som pribrala 6kg... Ono lekari vravia ze to suvisi a mozno aj ano ale najviac je vsetko v hlave. Ja som nemohla s exmanzelom otehotniet tak sme zacali chodit do centra asistovanej reprodukcie,urobili vsetky vysetrenia dobre a tak odpoved bola ze kvoli obezite podarila sa 3. Inseminacia.... Rozviedla som sa a mam niveho priatela.bola som v tom ze nemozem prirodzene otehotniet a bum po 2 mesavnej znamosti som otehotnela ale bohuzial musela som ist na umele prerusenie lebo som nevedemky otehotnela a bola na operacii chrbtice kde som bola v narkoze a dostavala morfium a aj lekari sa vyjadrili ze dieta by nebolo v poriadku pravdepodobne a ja tiez nie leno chrbtica potrebovala rok na regeneraciu. Teraz sme zasa otehotneli skoro hned ale bohuzial bol prazdny gestacny vak a tak mi potrat vyvolali v 9,tt... Takze ak kamoska ma hormonalny profil ok. Urcite sa jej podari len to musi vypustit z hlavy.nech si sex uziva ked ma chut a nie z povinnosti. A partner musi byt tiez uvolneny a nehnany do toho

Zeny nekricte po mne....
11.1.som bola na vyvolany potrat (anebryomola cize prazdny gestacny vacok bez plodu).bez kyretaze. Spinila som den...dva dni nic. A potom presne krvacanie ako pri ms ale kazdy vravi ze to ms nebola to na cca 20d od toho som mala ovulaciu a to ze ozaj bola mi potvrdila gynekologicka ze vidi prasknuty folikul ale ..mm sa trochen pozabudol ze mame pockat so snazenin do prvej ms a pustil chalanov na vybeh dnu🤷
No a ak by som ratala ze po potrate to bola ms tak dnes by bol asi 9dpo (31 dc) mavam tak 31-33...
Naduva ma ako pri tehu. Prdim ze keby to rusi poculi myslia si ze je to utok a tretia svetova. Tak som si urobila test a je to sice neviditelne nejak ale mne sa tam cosi zda. Zostatkove hcg to nie je lebo 31.1. bolo hcg 0.2
Jedna foto normal druha upravena... Sibe mi alebo mozem byt tehu?