Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@aurora1992 niečo tam vidím. Skus spraviť další o 2 dní. Držím palce
@juliannnnnna dakujem pekne..dalsie dieta este neplanujeme ale zas keby sa zadarilo tak sa tesime 😊
@simiis niečo slabunke tam vidím ale na to že už mešká mi to príde veľmi slabé ja som mala ducha už 11 dpo a na den meškajúcej ms už pekne silne čiarky .
@mirkaparnicanova MS ešte stále neprišla 4 deň meškania, ak dnes nepríde tak zajtra ráno ešte otestujem 🙂
@mirkaparnicanova priteľ je nedočkavý prehovoril ma nech spravím test a znovu voľným okom bolo zasa niečo vidieť 😀 už mi normálne hrabká, škoda, že to nie je z ranného 😀😀 ešte otestujem zajtra a ak znovu to iste ako doteraz v pondelok behnem k doktorovi
@simiis Podľa mna negatívny test.
@aurora1992 Tento vyzerá fajn. Skús o deň, dva
@aurora1992 vyskúšaj za dva dni 🙂 držím palčeky 😊
@simiis
@tulipanicek baby dakujem moc.. no neviem ci dva dni vydrzim ale priatel to uz predychava 😃😃
@simiis úplne chápem ja som testovala ešte pre vynechaním nedalo mi to a takto to vyzeralo. Treba skúsiť ešte ráno mohla byt posunutá ovulacia
@aurora1992 Podla mna uz krasne nabera ruzovu farbu.poobedny aj mne vychadzal vzdy krajsi.
@mirkaparnicanova Na poslednom sa mi zdá že uz pekne vidno
@zuzsat no uplne hned sa tam objavila ruzova ciarka silna a nasledne trochu zbledla ale zostala.. som zvedava dnes😃 otazocka.. antikoncepciu ma uz asi vysadit nie?
@aurora1992 verím,že to u teba bude krásne dnes už silnejšie.
@tulipanicek ja už mám potvrdené už sme v 6t 😍 len som chcela povedať že takto vyzerali moje testy niekoľko dni pred meškaním
@simiis testovala si dnes?
@mirus11 ahojky
Nerozumiem.. vcera som mala hned po ocikani ruzovu ciarku aj ten z rana bol s ruzvou ciarkou a aj ten poobede a este silnejsi.teraz som ocikala dalsi a uplne biely.
@aurora1992 skús ešte ráno ocikat,je možné že ak si vypila veľa vody tak neukázalo nič ale držím palce nech sa ukáže čiarka ♥️
@sofia567 azojky to bolo ze v pitok ruyovlaste ciarky a v sobotu oba negativne
Dnes som ocikala dalsi a toto
Neviem co si mam mysliet
@aurora1992 aahoj kúp si inú značku testu..a sprav...keď som si priblížila vyzerá byť pozitívny...Ale...treba skúsiť iný test..
@aurora1992 aj podľa mňa sa zdá byť pozitívny ♥️ skús ozaj ešte inú značku testu 😍
@aurora1992 ahojko, urcite by som odporucila inu znacku, ked uz pomaly tyzden mas slabych duchov. V priebehu tyzdna by ta ciarka mala vyraznejsie silniet
@aurora1992 Si si istá že nemáš nejaký zápal? Myslim ženských veci. Ten by mohol spôsobiť falošnú pozitivitu. Naj je robiť rovnaký test obden. Vtedy by mala byt pri tehotenstve čiarka dva krát taká silná.
@tulipanicek no robila som v piatok a slaba ciarka, v sobotu negativ a vcera ciarka ale silnejsia ako tie piatkove
zapal som mala iba mocovych ciest preto som brala antibiotika

@tulipanicek dakujem pekne..ano to su dajake divne.. v dm kupovane take tenucke..