Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko Ďakujeeem 🥰🥰
@mirus11 Juj bodaj by to bola pravda 🥰 musela som otehotnieť po 19DC možno preto je tá čiarka slabšia 🥺🥰
@mitilushka paráda gratulujem ❤️
@mitilushka výsledky hcg 9ty deň po Ket 69,2... 😍😍😍 V centre povedali ze je to veľmi pekné číslo na 9ty deň... Tak sa tíško začínam teším 🙏🙏🙏
@desire_64 och to sa teším s tebou 😍 ja som dnes od rana úplne vygumovana 🙈 moc tomu v robote teda nedávam. Tak snáď budeme mat obe všetko v poriadku až do konca. Držím nám palce ☺️
@mitilushka chvalabohu pracujem z domu.... Lebo tiež som taká ani neviem aká... Nadšená.... Šťastná.... Po rokoch trápenia sa stastičko usmialo na nás 😊
@mitilushka
@desire_64 baby a máte nejaký vytok? Lebo mne 2dni mešká ale čiarku sú zatiaľ fakt len duchovia. Teda aspoň na týchto testoch čo mám. Trošičku je farebnejši dnešný ako včerajší
@esmee3 ja myslím úplne iba minimálne. Vôbec by som si to nevšimla podľa toho. U mna bol prvý príznak - žiadne pms, nadúvanie a normálne sa mi robí akné 😅
@desire_64 vyskúšam zajtra. To uz musí ukázať keď 3 dni bude meškať 😄 teda ak nepríde do zajtra 😅
@mitilushka no ja som práve naopak tento mesiac vôbec nemám vyhadzanu bradu 🤣 a nejak mi nechuti jest, predtým by som zjedla aj koňa 🤣 teraz som v pohode ak nič nejem vôbec si ani nespomeniem na to 😱
@desire_64 vieš čo, keď chodím aj keď len po dome tak mám take strašne “ťažké nohy” neviem to nazvať a tak cudne má potom pichá v podbrušku a je mi tak že sa cítim že sa dozvraviam neviem prečo 🤣 a som strašne unavená pôjdem keď sa vyspim zajtra dúfam že má psy nezobudia skôr ako o 10 🤣
@desire_64 veď to že proste už týždeň od minulého štvrtku mám duchov. Ale tak akože na tom mamateste bola aj čiarka taká normálna sa dá povedať. A to som mala test aj z drogérii ten minuly štvrtok, potom. Mamatest, Pepino a dr max. Ten posledný ale má najmenej farbiva no tam ani kontrolná nieje cela ružová. A to že 3 dni mešká. Ja dostávam ms takto z ľavej strany na 26-27.deň a dnes je 30. Tak mi naposledy prišla 2/21 ale to som mala posunutú ovulku čiže akože nemeškali.