icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dominika532
Autor odpoveď zmazal
dominika532
7. apr 2022

@simbatko Ďakujeeem 🥰🥰

dominika532
7. apr 2022

@mirus11 Juj bodaj by to bola pravda 🥰 musela som otehotnieť po 19DC možno preto je tá čiarka slabšia 🥺🥰

desire_64
7. apr 2022

@mitilushka paráda gratulujem ❤️

desire_64
7. apr 2022

@mitilushka výsledky hcg 9ty deň po Ket 69,2... 😍😍😍 V centre povedali ze je to veľmi pekné číslo na 9ty deň... Tak sa tíško začínam teším 🙏🙏🙏

mitilushka
7. apr 2022

@desire_64 och to sa teším s tebou 😍 ja som dnes od rana úplne vygumovana 🙈 moc tomu v robote teda nedávam. Tak snáď budeme mat obe všetko v poriadku až do konca. Držím nám palce ☺️

esmee3
7. apr 2022

@desire_64 gratulujem 😍

desire_64
7. apr 2022

@esmee3 ďakujem 🙏❤️

desire_64
7. apr 2022

@mitilushka chvalabohu pracujem z domu.... Lebo tiež som taká ani neviem aká... Nadšená.... Šťastná.... Po rokoch trápenia sa stastičko usmialo na nás 😊

esmee3
7. apr 2022

@mitilushka
@desire_64 baby a máte nejaký vytok? Lebo mne 2dni mešká ale čiarku sú zatiaľ fakt len duchovia. Teda aspoň na týchto testoch čo mám. Trošičku je farebnejši dnešný ako včerajší

desire_64
7. apr 2022

@esmee3 nechceš vyskúšať digi aj ty? 😊 Výtok asi žiaden neviem... Dávam si vaginálne čipky utrogestan... A tam to nevieš odkontrolovať 🤷‍♀️

mitilushka
7. apr 2022

@esmee3 ja myslím úplne iba minimálne. Vôbec by som si to nevšimla podľa toho. U mna bol prvý príznak - žiadne pms, nadúvanie a normálne sa mi robí akné 😅

esmee3
7. apr 2022

@desire_64 vyskúšam zajtra. To uz musí ukázať keď 3 dni bude meškať 😄 teda ak nepríde do zajtra 😅
@mitilushka no ja som práve naopak tento mesiac vôbec nemám vyhadzanu bradu 🤣 a nejak mi nechuti jest, predtým by som zjedla aj koňa 🤣 teraz som v pohode ak nič nejem vôbec si ani nespomeniem na to 😱

desire_64
7. apr 2022

@esmee3 obdivujem ta ze neutekas hneď do lekárne jak ja 😂

esmee3
7. apr 2022

@desire_64 vieš čo, keď chodím aj keď len po dome tak mám take strašne “ťažké nohy” neviem to nazvať a tak cudne má potom pichá v podbrušku a je mi tak že sa cítim že sa dozvraviam neviem prečo 🤣 a som strašne unavená pôjdem keď sa vyspim zajtra dúfam že má psy nezobudia skôr ako o 10 🤣

desire_64
7. apr 2022

@esmee3 toto iste mam aj ja... Ťažké končatiny a stále kŕče a tlaky v podbrušku... Ja som práveže tuto noc ani oko nezazmurila... Len som sa prehadzovala tak som sa zobrala o pol3 k PC a pracovala 🤦‍♀️🤷‍♀️

esmee3
7. apr 2022

@desire_64 ja keď ležím tak mi je celkom dobre. Ale tak ja stále nemám potvrdené že či soom tehu, keď mi testy len duchov ukazujú 🙈 uvidíme na tom digitálnom čo bude. Aj keď podľa kamošky až v nedeľu by som mala spraviť zevraj testujem skoro 😅

desire_64
7. apr 2022

@esmee3 digi test ukazuje už deň pred očakávanou menštruáciou... Aspoň tak píšu... Ja mam mat až o 3 dní ale mam predĺžený cyklus a samozrejme to nie je prirodzené otehotnenie

esmee3
8. apr 2022

Baby ja sa zbláznim, meškajú 3 dni a stále len duch. Ako je to možné 🙈

mirkasan
8. apr 2022

Akú máte prosím skúsenosť s testami mabybaby? Predvčerom nič a včera s duchom.

desire_64
8. apr 2022

@esmee3 ten digi co?

desire_64
8. apr 2022

@mirkasan ja tam vidím tiež ducha 😊 skúsila by som o 2 dni ešte 😊

esmee3
8. apr 2022

@desire_64 neviem musím ho objednať nemali tak som kúpila len tieto dr max.

desire_64
8. apr 2022

@esmee3 a máš pocit ze trochu silneju? Ci sú skôr rovnaké?

esmee3
8. apr 2022

@desire_64 keď som robila Pepino tak tá druha bola silnejšia na druhý deň áno. Aj po uschnuti ju bolo pekne vidieť. A toto je upravená foto lebo strašne malinko farbiva asi tam dali tak nevie,m, to som si myslela že Pepino má malo farbiva ale toto má menej 😄

desire_64
8. apr 2022

@esmee3 mne práveže testy z lekárne lepšie ukázali ako z dmky... Ale zaujímavé že tak dlho máš len také slabucke čiarky

esmee3
8. apr 2022

@desire_64 veď to že proste už týždeň od minulého štvrtku mám duchov. Ale tak akože na tom mamateste bola aj čiarka taká normálna sa dá povedať. A to som mala test aj z drogérii ten minuly štvrtok, potom. Mamatest, Pepino a dr max. Ten posledný ale má najmenej farbiva no tam ani kontrolná nieje cela ružová. A to že 3 dni mešká. Ja dostávam ms takto z ľavej strany na 26-27.deň a dnes je 30. Tak mi naposledy prišla 2/21 ale to som mala posunutú ovulku čiže akože nemeškali.

adela232
8. apr 2022

@esmee3 No neviem. Ja keď som mala takéhoto ducha pri všetky troch deťoch tak už na druhý deň s ranného moču bola kúsok silnejšia na rôznych testoch. Týždeň rovnaké duchy by nemali byť. Niečo tam nemusí byť ok. Nezdá sa mi to, ale prajem ti aby to vyšlo. ❤️

esmee3
8. apr 2022

@adela232 no veď to ani mne. Ale ani nemám pocit žeby mala prísť. Neviem už som z toho nervózna že čo robiť. Keď som pozerala kalendáriky tak zatiaľ nikdy mi takto nemeškali čo si to značím od 2020. Vždy podľa ovulky prišla načas. Teraz prvýkrát mešká takto

desire_64
8. apr 2022

@esmee3 no som veľmi zvedavá ako to dopadne 😊zatiaľ veľká záhada.... Každopádne držím palce aby sa to podarilo ❤️