Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@desire_64 gratulacia❤nech vsetko dopadne len a len dobre🙏
@zuzanaa2010 ďakujem krásne ❤️
ahojte baby po 2,5 roku som mala vcera vecer okolo 17:00 ducha na tehotenskom teste adiel volnym okom riadne ruzovy na fotke ho az tak nevidno nato som spravila tehotensky test pepino o 19:00 slaby duch a skusila som este intimed o (18:00 cca netusim kedy presne a bol biely ani naznak ducha a dnes rano tiez pepino o 6:00 z ranneho a viditelna ruzovsia ciarka , dnes som 32dc meska mi 2dni kedze cykli mavam 31dnove posledne 3 mesiace ten intimed je prosim 10tkovy alebo az 20tkovy dakujem za info.
@kvietok2021dt a co sa tyka priznakov len tazke prsia naliate a bielo kremovy vytok natahovaci ako v obdobi plodnych dni uz ho mam cca asi tyzden ked ne viac snazili sme sa kazdy 3 den no nesledovali sme sa uplne vypnuta hlava kedze po minule mesiace com sa velmi sledovala , povedala som si nebudem to riesit a kedze sme zacali chodit fo centra tak obzvlast .
@kvietok2021dt za mňa je lepšie spraviť si digitálny test... Pokiaľ už menštruácia mešká tak by mal ukázať 😊je to 25ka citlivosť čiže sú budeš istejsia a nebudeš sa trápiť a naháňať duchov 😊
@desire_64 este je skoro na digi test meska len den zajtra spravim este palickovy dnes uz to duch nebol mozno pomalsie rastie hcg , uvidim dik za odpoved 🙂
@kvietok2021dt ja som mala duchov a digi ukázal... Tiež by som z neistoty obcurala všetky testy co som mala doma 😁... A ten dnešný vyzerá už veľmi nádejne 😊
@desire_64 boze to by bol splneny sen :D prajem nam vsetko dobre ! urcite sa ozvem digi ma doma caka zajtra ma prist aj clearblue palickovy ak ukaze pozit tak v stvrtok na tuty robim digi 🥰😘
@kvietok2021dt budem držať palce 😊
@desire_64 si zlata🙂 dakujem
@kvietok2021dt ahoj no co testovala si dnes? 😊
@desire_64 ano
@desire_64 do par sekund 🙂
@kvietok2021dt super takže gratulujem 😊😊😊❤️
@kvietok2021dt ahoj.tie palickove zelené sú pepino?diikicko
@kvietok2021dt pekný testik..koľko meškajú?
@kvietok2021dt tfuj tfuj tfuj gratulka
@simbatko ano pepino tie vysli velmi skoro pozitivne tusim den rped ocakavanou ms
@zuzsat dakujem zuz❤️❤️
@simbatko 2 dni a dakujem zatial zajtra idem na krv tak uvidime je to este skoro ale tak predsa po 2,5 roku s diagnozou PcOS s inzulinovou rezistenciou a vysokou vahou problemom so stitnou jak sa stitna upravila schudla som 10 kil a slo to ani meviem jak prirodzene bez pomoci centra akurat mi je smiesno ze dva mesiace co chodime do centra spravili mi vstupnu prehliadku vysledky krvy a este ani nestihli sme nasadit clostyl lebo ms nedosla a v tom mesiaci marec som aj otehotnela s tym ze folikul nebol dominantny na 13dc musela som mat ovulaciu niekedy ku 20dc neviem ani mam 31 dnove cykli takze toto je dar od boha ako sa hovori
@kvietok2021dt tiez mam cykly 31-33dnove a ovu mavam 19-20dc vzdy... Citim ju. Len teraz som ju citila na 14-15 dc vtedy sme aj robili lasku potom sme uz nejako pochoreli.dnes je 19dc ale na ziadne tutu mutu sa necitim ani zdaleka...😭
@sofia567 fuha troska rozmazane takze nevidim nic..skus viac zaostrit pri foteni
@zuzanaa2010 ja som ho už vyhodila 😃😃😃
@sofia567 Podľa mna je test negatívny. Prepáč

@desire_64 Gratulka 🙏🥰