Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kvietok2021dt super... Kedy pojdes na sono?
@zuzsat neviem maju mi este volat,,. Ci nebud enahodou nasadit nejake tabletky ma sa poradit s docentkou v centre . Co a ako
ahoj @zuzsat ako sa mas ty dneska? mne volali ze 5.5. mam ist na kontrolu cize o 2 tyzdne dnesny test takto
@kvietok2021dt juj no krasny test. Ja skusim vecer o 20.30 ale som len 27dc a tie mavam 31-33 dnove a poslednw dva mesiace prisli na 36dc🤷 mam miernw citlive prsia ale to mavam obcas aj pred ms.. bola som 3krat tehu a vzdy to bolo ine. Tie zaciatky... No mam len jedno dietatko
@zuzsat budem drzat palce! velmi , ja mam posledne 3 mesiace 31 dnove cykli dva mesiace presne na 31dc a ten mesiac nedosli snad bude vsetko dobre
@kvietok2021dt krasny🙏
Ja dnes 12 dpo..ze by nebol falosny?
@zuzanaa2010 je pozitívny.... 🙏
@simbatko kiezby si mala pravdu..zatial neverim
@kvietok2021dt ja som bielucka ako ľalia 😂
@zuzanaa2010 aj podla mna to tam je 👏
@zuzanaa2010 ja som mala takýto "nedávno" a už som 30tt, držím palce! 😊
@zuzsat ja ti neviem ja vidim na oboch nieco..🤷♀️a nemam pocit ze kanalik😉aspon ten spodny sa mi javi ako zacinajuci duch🙏
@daniela988 ja uz sa tym testom bojim verit...vsade okolo falosny duch a falosna ciarka🤷♀️
Tak som zvedava ako sa test bude tvarit dalej🤣
Dnes som aj stupla na BT..tak snad🙏
@zuzanaa2010 mariii sa mi tam druha ciarka vidim ju drzim palce! presne take som mala aj ja na zaciatku 31dna cyklu.
@zuzsat skor kanalik no len aby nebolo z kanalika o par dni ciarka :D Samozrejme sa len smejem ja si myslim ze ciarka nechcem davat nadeje falosne ale drzim palce urcite daj vediet potom
@zuzsat keď to sú taký duchovia ako moji 🙈 ja som si už povedala že týmto duchom neverím 🤣 uverím až vtedy keď tam budú čiarky ako má @kvietok2021dt 😀
@kvietok2021dt ja tiez myslim ze kanalik... Kokos ale pred par rokmi boli testy take ze bud biele alebo tehu.nestretla som sa osobne s kanalikmi az minully a tento rok
@zuzsat Pošli fotky neupravené. Pozrieme 🙂 U Livsane fakt fotky upravovať netreba.
@zuzsat ja mam dnes Livsane takto...13dpo 🤞
Vymazala som vsetky fotky. Robila som dr.maxa a ten bol biely jak sneh. Ja len kvoli tym citlivym prsiam. Ale tak som 27dc z 31-33 mozno az 36 co som mala posledne dva mesiace.
@zuzsat presne uplna katastrofa tote testy -.-
@zuzanaa2010 na tom vcerajsom co si posielala som videla lepsie na tom sa mi nieco javi ale slabsie nez na dr max drzim palce! ❤️
@zuzanaa2010 ale cosi sa mi zda ze vidim ked sa dobre zahladim! ja som mala livsane taketo
a mamatesty takto a pepino takto :D a este vcerajsi pepino comfort neverila som vlastnym ociam kedze som mala problem so stitnou a za cely moj zivotik s manzelom coz budeme spolu uz 4 rok z toho 3 roky snahy o babo som nemala ani raz pozitivny tehotensky test ani len ovulacny takze som sa buchla po kapse toho mesiacu a davaj vsetky mozne znacky od clearblue tycinkovych cez digitalne cez adiel dr max maybe baby atd atd atd a vsetkx pozit takze uz sa len stipnut a verit ze bude vsetko ok! ❤️
@kvietok2021dt ja sa tak tesim ze som spoznala rovnako sialenu zenu na testovanie 😂😂😂

@simbatko dakujem❤️❤️❤️