icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

stanka11111
25. feb 2015

@pilar tak este pockaj nerob si kazdy den test lebo ak si tehotna rste to nmusi vidiet tolko mozes mat hladinu hcg este malicku,mne meskali tri dni potom prisli dva dni som mala a z nicoho nic skoncili a robila som si test a visiel pozitine dve ciarocky co som sa potesila hlavne musim ist ku lekarovi,este by som pockala byt tebou ja som ties malataky test a potom silnel 😊

tesss
25. feb 2015

@pilar mne meškajú 3 dni. Test RapidClear mi ukázal iba jednu, a to je tam napísané, že citlivosť 10IUI.
Mám jediné šťastie, že bývam na dedine a k testom sa dokážem dostať len v lekárni, kde majú len jeden druh RapidClear a stojí cez 4 éčka 😀 😀

stanka11111
25. feb 2015

@tesss ahoj neboj ukazu dve ciarky len treba trpezlivost,mne ukazalo dve ciarocky po nejakom case tesime sa ale pokial nepojdem ku lekarke a mi to nepotvrdi tak sa budem bat a to som mala dva dni menzes 😊

veronikax
25. feb 2015

@pilar ...aaa vies kedy si mala ovulku? ;)

maminkaanka22514
Odpoveď bola odstránená
pilar
25. feb 2015

@veronikax no kedže nie som aktívna snažilka tak som to teraz nejak extra nesledovala. My sme v takej fáze, že ak bude tak sa potesíme,ak nie, nevadi. Takze ako som vravela, nesledovala som sa, az teraz ked nejak nechodi ms

stanka11111
25. feb 2015

jaj boze baby jak ma bolia prsia hlavne lavy jaaauuuuuu ak mi nepovi doktor ze som v tom tak ja neviem potom

pilar
25. feb 2015

@stanka11111 no to ano, mas pravdu, aj som chcela pockat este,ale nevyslo. Nevydrzala som. Dnesny zas len jedna vyrazna hmmm

merien259
25. feb 2015

@pilar ahoj som na tom presne ako ty len s tým rozdielom že mne mešká už 15 dní a testy sú negatívne vždy si myslím že tam niečo je ale stále sa mi spraví kanalik

veronikax
25. feb 2015

@stanka11111 testik mas krasny 🙂 urcite si tehotna neboj sa ;) uz teraz skoro ides k Dr? ;)

stanka11111
25. feb 2015

@veronikax ahoj dakujem no len sa boj im ze povie ze nie lekarka,idem v pondelok 2marca doktorke nech mi povie ci ano alebo nie

veronikax
25. feb 2015

@stanka11111 to budes asi v kolkom tt?? ak pocitas od zaciatku poslednej ms 🙂

stanka11111
25. feb 2015

@veronikax no to neviem kolkatom som lebo poslednu som mala 17 janura do 20 januara ,teraz mali prist 17 februara ale mi meskali tri dni potom som dostala dva dni jak prisli tak aj odisli a test mi ukazuje dve ciarky zakazdim ked si spravim ta neviem ,asi pojdem ku tej lekarrke co si myslis ty

veronikax
25. feb 2015

@stanka11111 tak urcite uz teraz bude vidiet... bubllinku ... dutinku 🙂 alebo z krvi isto iste zisti 🙂 ked si mala to krvacanie.... tak je fajn ze pojdes skor k nej 🙂

stanka11111
25. feb 2015

@veronikax len sa bojim. Ze tam nebude nic vidiet a nic mi tepocie cela napäta som nervozna este 4dni ☹

tesss
25. feb 2015

@stanka11111 určite budeš tehu! Držím palce!

veronikax
25. feb 2015

@stanka11111 uz tam bude vidno urcite bublinku 🙂 Nic sa neboj a nestresuj !!! nie je to dobre pre drobceka 🙂 kluuuuud ... a mysli pozitivne 🙂 nemozes sa hned trapit koli niecomu co nie je :DD Mysli na to ... ze ti v brusku rastie krasne zdrave babatko 🙂 ked sa chces ukludnit... tak si este urob testik 🙂

majuschka
26. feb 2015

Baby,neviem,či si to len nahováram,ale vidíte tam niečo?

livka299
26. feb 2015

@majuschka ahoj, no ja tam vidim ciarocku 😀 dufam ze ti to vyjde ....

majuschka
26. feb 2015

@livka299 vážne? ...už som si myslela,že ju tam vidím len ja☺️ Ďakujem!😉

pilar
26. feb 2015

no, tak zo mňa nič. V noci neskutočné bolesti a začala som krvácať. 😔 Hrozná noc, myslela som že umrem od bolesti

stanka11111
26. feb 2015

@veronikax dakujem ti pekne za pozbudenie len sa bolim vd to by bolo moje prve,este sa chcem spytat aj ty si mala taky pocit ak keby si citila mechur mocovi

stanka11111
26. feb 2015

@veronikax ps este citim aj lavi vajecnik a cikat sa mi chce furt ale len teosku cvrk a nic
kazdych 5minut stale to citim jak keby sa mi chcelo cikat

stanka11111
26. feb 2015

@majuschka ahoj aj ja tam vidim taku slabucku ducha

veronikax
26. feb 2015

@pilar podla testikov sa dala ms ocakavat ... je mi to luto :/
@stanka11111 nooo ja som mala tehu priznaky az po 3 mesiaci 🙂 a cikat som chodila az vo vysokom stadiu 🙂) tak neviem poradit ;) no uz som citala u znamych toto 🙂 tak drzim palce 🙂 testik jasne ukazuje tehu ;)

pilar
26. feb 2015

@veronikax no pravda, že testy boli o ničom, ale som dúfala, že nepríde mrcha a že testnem o pár dní. nevadí 😕 trosku smutna, ale nic sa nedeje

livka299
26. feb 2015

@majuschka som rada ze z tejto diskusie o duchoch vypadne par pravidelnych prispievateliek 🙂

tesss
26. feb 2015

@majuschka je tam duch určite. Ktorý deň cyklu si? To je test RapidClear, tak ma zaujím, ktorý DC ti ukázal ducha! Gratulujem!

majuschka
26. feb 2015

@tesss ms mǎm dostať zajtra a testovala som sa pred tromi dňami.

stanka11111
26. feb 2015

@veronikax ahoj talze som si kupila digitalny test clerblue s tym indikatorom pocatia a mi to viskocilo ze2-3 takze idem zajtra ku lekarke