Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanaa2010 ha ha ha...nechcem byt zla ale fakt to vydrzis? Lebo ty si ako ja 🤣🤣🤣 testmaniacka
@zuzsat davam si zavazok vydrzat🤣🤣🤞
@zuzanaa2010 smale netrep. Zajtra ideme do toho 👏👏👏✊✊✊
@zuzsat tiež na foto vidím... Čo sa týka ovu, to veru neviem ani ja kedy som mala, kedysi som pociťovala príznaky ovu v čase, kedy mi to ukazoval aj menštruačný kalendár, ale tento cyklus posledný som necítila vôbec nič 😅
Budem silno držať palce 🤞❤️ niektorým neukáže ani len ducha aj týždeň po vymeškanej ms, takže nádej tam stále je, lebo tvojho ducha vidieť je ❤️
@zuzsat uz si dnes testovala?🤣
@zuzanaa2010 este nie. Mam posledny test v kabelke a som v praci tak ked odide upratovavka nabehnem na wc 🤣🤣🤣 mozno... Ale boli ma dost podbrusko....
@zuzsat ty si blazon do testovania..no chod som zvedava🤣🤣🤣
@zuzanaa2010 no kukaj na to.nepravene. jedna bez blesku druha s bleskom.
@zuzsat podla mna pekne viditelny ci?
@zuzanaa2010 lepsie vidiet ako vcera. Aj nazivo...
@zuzanaa2010 este pojdem cvrknut okolo obeda na palickovy namacaci...boha mozem mat ja lekaren vedla kancelarie ? 🤣🤣🤣
@zuzsat pane boze🤣inak tieto dr max u nas stoja tusim 3,95a v cr stoja 45kc to znamena nejake 2-2,20eur max...minule som kupila v cr 4krabicky a za to som u nas mala ledva 2
@zuzanaa2010 ja do cr nechodim 🤷tak kupujem tu.
@zuzsat no sak jasne..my sme kusok od hranic..ale ze ide o to kolko usetris🤣pri nasom blaznivom testovani.
@zuzanaa2010 no ved toto... Priatel to ani nesmie vediet. Tomu ked sa podari ukazem az foto utz
@zuzanaa2010 no uz staci
@zuzsat kks krasne a silnejsi❤🙏s opatrnostou ti gratulujem🙊❤
@zuzanaa2010 dakujem... Uvidime..nech sa deje vola bozia ..
@zuzsat zaschnuty vyzera isto silnejsie..ci?
@zuzanaa2010 ani nie. 🤷
@zuzsat vidím a držím palce 😊🍀
@domcatko1811 dakujem...

@zuzsat tiež tam dačo vidím ✊✊