Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuz_koval mozno budu dvojicky😄🙏🥰🤩❤️🤰🏻
@nevenka robila som si aj maybe baby a tiež shit 😅 2 x kanál ako mraky .. dnes som kúpila Rapi clear ale tycinkovy tak zajtra ho ešte obcuram .. neviem, ale tu v lekárni nič iné nemajú... Pôjdem v pondelok do laborky nech mi vezmú krv aby som si bola istá. na fotkách tie kanáliky moc nevidno,no v reále sa dokonca aj do ružová prefarbili...keby som bola naivná, tak už skacem od radosti že som tehotná 🤦😅
@achbea tieto bohužiaľ robia duchov aj mne v minulosti spravil až čiarku
Zeny ja som chora ako pes... V tom teple som pustila ventilator a ofuklo ma... Kaslem uz od minuleho tyzdna od stvrku, soplim tak ze chodim s toaletnym papierom popod pazuchou lebo servitky by mi nestacili... Ale stale to neprechadza. Vzala som si volno do stredy a skusim si oddychnut.rano malu hodim do skolky a pojdem domov lezat .. dufam ze to neublizi fazulke v brusku tie otrasy pri kaslani a smrkani...
@zuzsat skóre uzdravenie. Hlavne aby si nemala febrility.. V 8tt som prekonala kovid, tiež som mala kašeľ taký, že som si myslela že dieťa vykaslem 😅
@juliannnnnna co su to febrility? A dakujem ❤️
@zuzsat prepáč, myslela som teplotu vyše 38
@juliannnnnna jaaaaj teplotu nemam absolutne ziadnu
@pellka ano aj maybebaby, mamatesty a po novom aj pepino
@zuzanka012 je pozitívny 🤗 Gratulujem
@zuzanka012 mešká ti?máš príznaky?
@zuzanka012 tento je pozitívny na 11dpo je celkom aj dosť silný 😊 tak skús otestovať o 2 dni či tmavne. Môžeš mat aj tmavý test ale ak netmavne alebo zosvetli tak biochemické :/ keby si to mala viac x tak by som to riešila s gyn potom
@zuzanka012 toto je az sen kazdej mat takto pozitivny test 11dpo.... My sme lovili duchov ale toto je krasna ciarka.
Mrcha ma prist o dva dni ale bolia ma prsia a mam ich take naliate a krize bolia,a mam aj taky vodnaty vytok tak reku skusim🙈
Skusim veru o dva dni a uvidim ci stmavne
Jooj baby dakujeeeem🤗🤗snad mate pravdu a test bude silniet🙏
@esmee3 ved tohto sa bojim ze nestmavne😏Mam ist teraj v juny aj na prehliadku tak ak dostanem mrchu tak isto poriesim ze mavam pozit.test a potom mrcha pride.
Ja uz jedno dieta mam ale tiez bol pred nim potrat a potom rok snazenia😏

@zuz_koval kazde tehu je ine. Pozri mi ake sme mali ciarky a to nam este nemeskala ms... Aj ja napr. Vcera som bola 17dpo. 31dc...tak dajme tomu den ocakavanej ms ..