icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzsat
26. máj 2022

@zuz_koval kazde tehu je ine. Pozri mi ake sme mali ciarky a to nam este nemeskala ms... Aj ja napr. Vcera som bola 17dpo. 31dc...tak dajme tomu den ocakavanej ms ..

natal4
26. máj 2022

Tak ženy dnes test rovnaký ako včera, už 4ty test s kanálom 🤦... Dnes ráno som dva krát odpadla prvý krát v živote, nebola som na gyn, ale môj úžasný dr povedal, že asi vyroza 🙈 v pondelok pôjdem do labaku na hcg testy, lebo potrebujem brať lieky a musím vylúčiť tehotenstvo 😑

nevenka
26. máj 2022

@natal4 a robila si aj ine testy? Lebo tieto su shit. Ukazuju ciarky v kuse. Tehotna som nebola, na inych bolo bielo.

kvietok2021dt
26. máj 2022

@zuz_koval mozno budu dvojicky😄🙏🥰🤩❤️🤰🏻

natal4
26. máj 2022

@nevenka robila som si aj maybe baby a tiež shit 😅 2 x kanál ako mraky .. dnes som kúpila Rapi clear ale tycinkovy tak zajtra ho ešte obcuram .. neviem, ale tu v lekárni nič iné nemajú... Pôjdem v pondelok do laborky nech mi vezmú krv aby som si bola istá. na fotkách tie kanáliky moc nevidno,no v reále sa dokonca aj do ružová prefarbili...keby som bola naivná, tak už skacem od radosti že som tehotná 🤦😅

nevenka
26. máj 2022

@natal4 aj u nas len tieto testy v lekarni, ja to chapem. A aj to druhe chapem, ved mozno aj si, len je este skoro na megaciary 🙏

natal4
26. máj 2022

@nevenka ja už mam 38 dc už by tam mala byť normálna čiarka.. jedine, že by som mala ovulaciu posunutú, no v pondelok to bude už iste 🙂

achbea
27. máj 2022

Ahojte, prosím vás, máte skúsenosť s týmto testom clearblue ultra včasný? Som 9dpo a ukázal mi takéhoto ducha ale až asi po 10 min. Keby bol negatívny tak sa tá čiarka nezafarbi ani po tých 10min.,či?Mama test mám zatiaľ biely....

zuzsat
27. máj 2022

@achbea ukaz ten mamatest.... Lebo tento vyzera nadejne...

achbea
27. máj 2022

@zuzsat toto je ten mamatest ale nie je z ranného moču, ďalšie testy budem mať až v pondelok...

esmee3
27. máj 2022

@achbea ja som počula že duchujú, ale podľa mna je veľmi skoro ešte skús keď tak o tie 2 dni či zosilnie 😊

zuzsat
27. máj 2022

@achbea ja som z ranneho mala bielo...mne ukazalo vzdy v priebehu dna.

mirkaparnicanova
27. máj 2022

@achbea tieto bohužiaľ robia duchov aj mne v minulosti spravil až čiarku

zuzsat
30. máj 2022

Zeny ja som chora ako pes... V tom teple som pustila ventilator a ofuklo ma... Kaslem uz od minuleho tyzdna od stvrku, soplim tak ze chodim s toaletnym papierom popod pazuchou lebo servitky by mi nestacili... Ale stale to neprechadza. Vzala som si volno do stredy a skusim si oddychnut.rano malu hodim do skolky a pojdem domov lezat .. dufam ze to neublizi fazulke v brusku tie otrasy pri kaslani a smrkani...

juliannnnnna
30. máj 2022

@zuzsat skóre uzdravenie. Hlavne aby si nemala febrility.. V 8tt som prekonala kovid, tiež som mala kašeľ taký, že som si myslela že dieťa vykaslem 😅

zuzsat
30. máj 2022

@juliannnnnna co su to febrility? A dakujem ❤️

juliannnnnna
30. máj 2022

@zuzsat prepáč, myslela som teplotu vyše 38

zuzsat
30. máj 2022

@juliannnnnna jaaaaj teplotu nemam absolutne ziadnu

domie321
30. máj 2022

Ahojte mešká mi 6 dní a test neg. Nechápem tomu.

zuzsat
30. máj 2022

@domie321 nebrala si antibiotika alebo nebola prechladena? Pockala by som kym by nemeskala 14dni a sla by som k lekarovi.

pellka
31. máj 2022

Baby robia testy maybebaby falosnych duchov/kanaliky? Skusenosti?

zuzsat
31. máj 2022

@pellka niekto vravi ze ano aj mamatesty. Ja s nimi skusenost nemam ale mam pocit ze uz vsetky testy duchuju...ked to netmavne tak je to kanalik 🤷
Inak mas ppc farbu nechtov .. o tyzden si dam asi podobne 🥰

sunshine_18
31. máj 2022

@pellka ano aj maybebaby, mamatesty a po novom aj pepino

zuzanka012
1. jún 2022

Ahojte baby.vidim ze tato skupina je este aktivna.prosim vas co si myslite o tomto?mama test,11dpo
Nejak tym testom uz neverim🤷‍♀️
V decembri som potratila a asi 2 mesiace dozadu sa mi stalo ze test najkor pozitivny a potom som dostala mrchu…:(
Dakujem pekne

simbatko
1. jún 2022

@zuzanka012 je pozitívny 🤗 Gratulujem

simbatko
1. jún 2022

@zuzanka012 mešká ti?máš príznaky?

esmee3
1. jún 2022

@zuzanka012 tento je pozitívny na 11dpo je celkom aj dosť silný 😊 tak skús otestovať o 2 dni či tmavne. Môžeš mat aj tmavý test ale ak netmavne alebo zosvetli tak biochemické :/ keby si to mala viac x tak by som to riešila s gyn potom

zuzsat
1. jún 2022

@zuzanka012 toto je az sen kazdej mat takto pozitivny test 11dpo.... My sme lovili duchov ale toto je krasna ciarka.

zuzanka012
1. jún 2022

Mrcha ma prist o dva dni ale bolia ma prsia a mam ich take naliate a krize bolia,a mam aj taky vodnaty vytok tak reku skusim🙈
Skusim veru o dva dni a uvidim ci stmavne
Jooj baby dakujeeeem🤗🤗snad mate pravdu a test bude silniet🙏

zuzanka012
1. jún 2022

@esmee3 ved tohto sa bojim ze nestmavne😏Mam ist teraj v juny aj na prehliadku tak ak dostanem mrchu tak isto poriesim ze mavam pozit.test a potom mrcha pride.
Ja uz jedno dieta mam ale tiez bol pred nim potrat a potom rok snazenia😏