Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dakujem vam. Ja som z toho mimo... Ze dva krat za sebou....
Keby tam bol zltkovy vak tak by som verila ze sa ukaze ale takto bez sa asi nemoze takze neverim tomu...len mi je velmi velmi smutno. Snazila som sa. Hned som sla na krv aby som to mala potvrdene a mohla zmenit lieky.vsetko som krasne stihla aby bolo vsetko v poriadki.strasna rana pod pas toto pre mna je od toho hore. Ale ze strasna...uz mi je naozaj trapne kazde tri mesiace chodit po lekaroch ze som tehotna potom nie som potom zasa som a teraz zasa nie som...
@zuzsat môžem sa spýtať ako ti robili sono? Či cez brucho alebo vaginálne? Ja som 19.5. bola na sono so špinením, spravili mi sono cez brucho a mala som iba gestačný vak a zodpovedal veľkosti 6+0, cez vaginálne sono už bol vidieť drobec + akcia srdiečka, ale strašne to bolo miniatúrne... Ja som to ledva videla...
Teraz v sobotu som bola na pohotovosti pre krvácanie masívne, ale plod už mal 1,51cm, akcia v pohode, ale bol menší, než by mal byť, mala som byť 8+2 ale zodpovedalo len 7+5-6.. a včera o dva dni na to som zas bola na injekciu a kontrolu a malé už 2,3cm, čo zodpovedá podľa sona na 9+1, pritom by som mala byť ešte len 8+6, čiže je bábo zas väčšie ako by malo byť... Ono to vraj skáče, raz pozadu, raz popredu, verím, že aj u teba všetko dobré dopadne a nakoniec tam bude už aj akcia srdiečka ❤️
Moja prvorodená dcéra bola maličká, menšia o dva týždne, než mala byť, a to už som bola v cca 26-28tt na tom 3D, ale chvalabohu to stále bolo v rámci normy, aj na nete píšu, že +-2 týždne je stále norma.. tak ti držím silno palce 🤞❤️ a aj sebe, snáď bude aj moje malé v poriadku a neprídem o to 😣🙏
@zuzsat ja som mala podľa sona 6+0 takto, ledva to bolo vidieť a aj to robili vaginálne, lebo cez brucho som to mala prázdne ako ty na foto.. Možno si mala len posunutú ovuláciu 🤞❤️ silno silno silno držím všetky prsty, ktoré na tele mám 🙏🤞❤️
@zuzsat a tým chcem povedať, že medzi mojou foto a tvojou je rozdiel podľa sona nejaké 4 dní...
Ja sa podľa appky neriadim, lebo mi to nikdy na presno nesedelo... Takže podľa sona ešte to tvoje mimi (verím, že sa objaví) môže ešte všetko dobehnúť 🤞
@levandulova111 robili vaginalne sono. Na tom tvojom je aspon zltkovy vak ci babo. Ja som prazdna no... Uvidime. Drzim ti silno palce
@zuzsat áno, aj akcia srdiečka bola už, ale neboj, myslím si, že to dobehnete, za 4 dní sa môže čokoľvek zmeniť. Mne malé narástlo za 2 dní o 0,7mm... Čo je si myslím dosť, keď jeden deň 1,51cm a o dva dni už 2,3mm... Na tej foto mal plodik podľa merania 4mm, za vyše 2 týždňov narástol na 1,51cm... A naposledy tých 2,3cm... Verím, že dorastie aj tvoje mimi 🙏🤞❤️ moc moc dúfam 🤞
@levandulova111 len ja ziadne mimi tam nemam 🤷
@zuzsat zuzka precitala som si tvoj pribeh verim ze sa objavi neskor drzim ti palce a hlavne mysli pozitivne musis verit , mne 6/6 podla sona este len mala bodka a uz bola aj akcia srdiecka 5/3 je este podla mna dost skoro uvidis o tyzden podla mna v stvrtok ti povie ze pridte o tyzden . Len hlavne pockaj a neunahli sa , ja momentalne by som mala byt 10/4 ta uvidime 16.6 ma caka poradna . Nekonecne dlho sa mi vidi , a tiez sa stresujem ci je ok ,
@zuzsat dokonca na poslednej kontrole co som bola som bola podla ms 9/6 a podla ultrazvuku to bolo este len 7/6
@zuzsat posledna ms 12.3 a ked neskor az potom o 2 tyzdne ovu coz ja nikdy ovu nemala na cas ani neviem kedy bola takze ani netusim kedy sa to stalo … pocitam jak pocitam mam vsetko zaznacene v apke ale netusim
@kvietok2021dt mna vystrasilo to ze zltkovy vak nevidiet... No uz nech sa deje co sa ma. Ja som urobila maximum. A prestala som aj fajcit. Ale aj tak sa citim ukrivdena od toho hore.
@zuzsat drzim paste verim v dobry koniec aspon dufam . 🍀🍀🍀
@zuzsat koľko ti mešká? Moja prvorodená bola vidieť až dva týždne meskajúcej ms... Bola som hospitalizovaná pre podozrenie na mimomaternicové tehotenstvo, tlak 80/55, prázdny vak... Po týždňovej hospitalizácii, ráno keď mi mali ísť robiť laparoskopiu, spravili ešte kontrolné sono... Dlho hľadeli na monitor až pani doktorka udrela päsťou do stola s výkrikom JE TAM!! a ver, že to bola taká bodka, že ju ani vidieť nebolo, tento obrázok, čo som sem dala je obor oproti mojej malej... Malá po dvoch týždňoch meškania bola ako keby bodka spravená perom.. a bohvie či to bola ona, alebo ešte len ten zltkovy vak, ale bola to len bodka, ešte ani srdiečko nebilo... A táto fotka je tiež po 2 týždňoch meškania a tam už akcia srdiečka... Aj keď tiež mini mimi... Takže ja u teba stále verím, že sa to ukáže 🤞
@zuzsat tým mojim komentárom som chcela povedať, že dve tehotenstvá, rovnako meskajuca ms a obrovský rozdiel v sone aj v oboch mimi... Preto dúfam, že nám sem napíšeš, že sa ukázalo nakoniec ❤️❤️❤️
@levandulova111 si velmi zlata... No ja uvidim...ak by som ratala 31-33 dnove cykly ako mavam tak dva tyzdne mi bude meskat az cca piatok..... Porovnavam si hcg s tym minulym kde som mala v 7+3 hcg 2850 najvyssie potom uz klesalo... Teraz 6+1 bolo 5671 co je lepsie...no mohlo by sa objavit. Rozrevala by som sa od stastia... Uvidime o dva dni... Aspon viem ze je v msternici. Kdezto predtym nevrdeli urcit ani ci je tam ci nie
Inak baby ja vam velmi dakujem za kazde pismenka. Za skusenosti co ste mali atd... Velmi mi to pomaha sa s niekym o tom rozpravat
@zuzsat Ja som mala anebryomolu v decembri pred rokom. Viem čo prežívaš potom som otehotnela ale tŕpla som keď som šla k lekárovi že zase bude ale nebolo u mňa naštastie. Už mám pol ročnú dcérku. Držím palce. Verím že to prekonáš a raz to výde. Oni to vedia ohodnotiť aj podľa veľkosti vaku ak je veľký a nie je tam nič tak je malá šanca že tam niečo pribudne. Držkaj sa. Priala by som ti aby to dobre skončilo.
@zuzsat dievca ja som mala tiez prazdny a teraz mi tu beha 6 rocne dievcatko ☺️☺️Neboj sa a mysli pozitivne
Objavi sa drobcek❤️
@aurora1992 To vyzerá nádejne. 😊
@adela232 dakujem ale pravdepodobne nic z toho
mne toto pepina ale IBA pepina robia uz par mesiacov 🙂 ba dokonca mojmu muzobi vysli taketo ciarky ked sme testovali :D jedine ze by som bola slonica a cakala bejby uz velmi dlho :D ale brucho mi nerastie tak asi nie 🙂 zajtra urobim pre istotu inu znacku ale predpokladam, ze pepino stale nevyraba testy ktore nie su chybne... i ked dobre sa na tie ciarky pozera 🙂))
@aurora1992 Tak mne pepino 2x ukázal tehotenstvo. 😊 Držím palce. Daj vedieť.

No u mna sa zas objavila asi anembryomola 😭😭😭
Som 6+2, podla sona 5+3tt.... Hcg 5671... A gestacny vak 9mm a prazdny.bez zltkoveho vaku... Keby aspon ten bol tak je sanca se sa plod objavi ale takto tomu neverim