Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte dievčatá, idem si k vám po radu... som asi 7-9DPO... ms mám dostať najskôr za 5-7dní...
včera som mala neskutočne silné bolesti v podbrušku, ani tabletka mi nepomohla...jemne sfarbený hlienik podvečer, do obeda som mala raz taký riadny ako želé...husté želé...prsia nejak extra citlivé nemám... dnes hlieniky sú tiež, ťahavé ale nie ako včera, bolesti sú ale už nie také bolestivé...BT si nemeriam, ale dnes ráno som zmerala a bola nízka, čo mi nesedí , lebo do ms ešte skoro týždeň...v krížoch ma bolí už pár dní... väčšinou na pravej strane... dnes ráno kovová chuť v ústach... zajtra by som mala nastúpiť na rehabilitácie a dr povedala, že ak som tehu nemôžem... čo myslíte? 😒
@lavinis sledujem sa len nejaké dva tri dni, nič viac... ovu testy si nerobím a nemeriam si BT každý deň... práve preto ani neviem, kedy presne bola ovu...nepamätám si, kedy som mala naposledy takéto bolesti takto skoro pred ms, vlastne kvôli tomu som sem aj písala... a snažíme sa už vyše roka, no neúspešne...
@ladyblcha kúpim si zajtra ráno, som z dediny a do najbližšej lekárne to mám celkom ďaleko... táto bolesť ma včera dosť prekvapila, už vyše roka je mesiac čo mesiac neúspešný, tak ani testy nemám doma...vždy som hovorila, že si kúpim len vtedy, keď bude meškať, lebo by ma to len zbytočne ťahalo testovať... a o to by bolo sklamanie väčšie, lebo určite by som testovala príliš skoro ako sa poznám... zo začiatku to tak bolo, vždy som hľadala neexistujúcich duchov na testoch...
to ani nebolo špinenie, ale len trošku prifarbený hlien, aj to som sa musela dobre pozrieť... ale až také bolesti? 😒
@lavinis ja neviem už, uvidím zajtra ráno...
@bubu4125 testovať v deň meškania je najlepšia vec, čo môžeš spraviť, ja nechápem to testovanie skôr, keďže veľa tehotenstiev odchádza práve s menštruáciou.
Ty si ale teraz v inej situácii, keď máš nastúpiť na tú rehabilitáciu, takže možno by nebol zlý nápad sa otestovať aj skôr...len ak test bude negatívny, ešte stále neznamená, že nie si tehu.
@bubu4125 ahoj moja tak držím palce aby to bolo konečne tehu. 😘
@butterfly333 ďakujem, tak snáď to vyjde... Ty ešte nič?

vidí tam niekto okrem mňa ducha?? 😅