icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mamjka
28. feb 2015

vidí tam niekto okrem mňa ducha?? 😅

emili14
28. feb 2015

@mamjka aj ja som mala pred mrchou takýto testik teraz sú tam riadne kolajnicky;)

mamjka
28. feb 2015

@emili14 🙂 škoda že mi došli testy... ráno by som rrobila ďalší 😀

emili14
28. feb 2015

@mamjka teraz pozerám že by sme mali rovnako staré deticky ja mam doma 13 mesačnú slecnu ;)
A teraz by sme boli skoro narovnako tehotne;)

lucka1987
28. feb 2015

@mamjka 😉 vidim. drzim palce

mamjka
28. feb 2015

@emili14 ozaj... 🙂 asi ma okolo troch klepne ale tak keď už som sa dala nahovoriť... 😀 (vlastne to ja som mm nahovárala 😀 😀 😀 )

nicicka
28. feb 2015

@mamjka uff, no ty si dobra extremistka, 3 deturence v takom kratkom case 😀 Obdivujem take supermamy 😉

mamjka
28. feb 2015

@nicicka ja mám PCO 😒 a hrozí my výber vaječníkov tak sa ponáhľame kým môžeme 😉

nicicka
28. feb 2015

@mamjka ou, tak drzim prsty, nech vsetko dobre dopadne...ale klobuk dole, niekomu by mozno stacilo jedno, uff, 3 musi byt zaberak...

mamjka
28. feb 2015

@nicicka zatiaľ netuším 😉 ale už týto dvaja dajú zabrať 😉

nicicka
28. feb 2015

@mamjka tak to verim, mne da jedna 😀

veronikax
1. mar 2015

@mamjka to si priblizne 6 DPO? Ked o 8 dni mas termin ms? ;) ja si urobim test...2 dni pred ms ;))

mamjka
1. mar 2015

@veronikax dnes 8DPO 😉 vidis tam niečo? Ty máš koľko do mrchy?

veronikax
1. mar 2015

@mamjka dnes som 4dpo 🙂 a o 9 dni je termin ms :P a na testiku nevidim 🙂 skoda ze sa rozpil ...potom aj kanalik vidno 🙂

bubu4125
1. mar 2015

ahojte dievčatá, idem si k vám po radu... som asi 7-9DPO... ms mám dostať najskôr za 5-7dní...
včera som mala neskutočne silné bolesti v podbrušku, ani tabletka mi nepomohla...jemne sfarbený hlienik podvečer, do obeda som mala raz taký riadny ako želé...husté želé...prsia nejak extra citlivé nemám... dnes hlieniky sú tiež, ťahavé ale nie ako včera, bolesti sú ale už nie také bolestivé...BT si nemeriam, ale dnes ráno som zmerala a bola nízka, čo mi nesedí , lebo do ms ešte skoro týždeň...v krížoch ma bolí už pár dní... väčšinou na pravej strane... dnes ráno kovová chuť v ústach... zajtra by som mala nastúpiť na rehabilitácie a dr povedala, že ak som tehu nemôžem... čo myslíte? 😒

lavinis
1. mar 2015

@bubu4125 ja si myslim, ze sa moc sledujes;) ak si si nie ista bude lepsie rehabilitacie posunut a v den MS spraviť test.

bubu4125
1. mar 2015

@lavinis sledujem sa len nejaké dva tri dni, nič viac... ovu testy si nerobím a nemeriam si BT každý deň... práve preto ani neviem, kedy presne bola ovu...nepamätám si, kedy som mala naposledy takéto bolesti takto skoro pred ms, vlastne kvôli tomu som sem aj písala... a snažíme sa už vyše roka, no neúspešne...

lavinis
1. mar 2015

@bubu4125 Spominane priznaky mozu indikovat mozne tehotenstvo, ale nie su jeho zarukou. Nic iné ti tu asi nikto nepovie. Drzim palce 🙂.

bubu4125
1. mar 2015

@lavinis to som si vedomá, nakoľko mám niekoľko tehotenstiev za sebou (jedno úspešné)... ja som bola viacmenej zvedavá na tie bolesti, či v tom čase a v takej intenzite sú normálne... nepamätám si to ani pri jednom...vďaka za odpoveď

lavinis
1. mar 2015

@bubu4125 no ja som mala pobolievanie v pobrusku, v krizoch nie. Myslela som, ze ide menzes.

ladyblcha
1. mar 2015

@bubu4125 preco si nespravis test?
inak ta bolest v podbrusku, baby tu casto opisuju, ze je to zahniezdovanie vajicka, spolu s takym spinenim.

bubu4125
1. mar 2015

@ladyblcha kúpim si zajtra ráno, som z dediny a do najbližšej lekárne to mám celkom ďaleko... táto bolesť ma včera dosť prekvapila, už vyše roka je mesiac čo mesiac neúspešný, tak ani testy nemám doma...vždy som hovorila, že si kúpim len vtedy, keď bude meškať, lebo by ma to len zbytočne ťahalo testovať... a o to by bolo sklamanie väčšie, lebo určite by som testovala príliš skoro ako sa poznám... zo začiatku to tak bolo, vždy som hľadala neexistujúcich duchov na testoch...
to ani nebolo špinenie, ale len trošku prifarbený hlien, aj to som sa musela dobre pozrieť... ale až také bolesti? 😒

@lavinis ja neviem už, uvidím zajtra ráno...

lavinis
1. mar 2015

@bubu4125 testovať v deň meškania je najlepšia vec, čo môžeš spraviť, ja nechápem to testovanie skôr, keďže veľa tehotenstiev odchádza práve s menštruáciou.
Ty si ale teraz v inej situácii, keď máš nastúpiť na tú rehabilitáciu, takže možno by nebol zlý nápad sa otestovať aj skôr...len ak test bude negatívny, ešte stále neznamená, že nie si tehu.

bubu4125
1. mar 2015

@lavinis však veď práve... a rehabilitáciu odkladám už dva týždne...skúsim ráno, ak tam bude čo i len náznak, ruším rehabilitácie hneď...

trgypadl
1. mar 2015

@bubu4125 na ake rehabilitacie?

lavinis
1. mar 2015

@bubu4125 inak prečo sa to vylučuje s rehabilitáciami?

bubu4125
1. mar 2015

@trgypadl
@lavinis elektroliečba a horúci parafín... Dr mi kazala vylúčiť tehotenstvo až potom môžem začať s rehabilitacou

butterfly333
1. mar 2015

@bubu4125 ahoj moja tak držím palce aby to bolo konečne tehu. 😘

trgypadl
1. mar 2015

@bubu4125 a ake mas tazkosti???

bubu4125
1. mar 2015

@butterfly333 ďakujem, tak snáď to vyjde... Ty ešte nič?