Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat objednala som si..to som mala zasobu doma🤣ale rano som robila aj dr max..aj tam bolo pekne v limite..
@zuzanaa2010 jedine koľko máš do ms
@sense to tiez neviem..moj cyklus je 38dni niekedy 32 niekedy 40🤣🙉
Cakam..
@zuzanaa2010 jaaj tak par dni počkaj a zopakuj...drzim palce
@evita1233 ja mam taky kazdy mesiac a nerastie mi brucho 😀 sarza vadna je 45 na konci
Treba kupovat iny to je pravda
@zuzanaa2010 tak tu už niečo vidno skus o dva dni ešte raz a ak silnie je to na najlepšej ceste 😉
@sense ked mne sa tomu nechce verit ...ved ani tu bazalnu nemam vysoku...uvidime..to cakanie ma nici
@aurora1992 test neklamal☺️ teším sa veľmi ☺️😘😍
@majca3 supeeeer,blahozelam a drzim palceky🥰
@zuzanka012 aj ja blahoželám😘 veľa zdravia prajem 🥰
@zuzanka012 ja som sa akurat v sobotu odtial vratila...som na zaciatku 3.mesiaca...a uplne v pohode som to zvladla.
@zuzanaa2010 pozri, zatiaľ by som sa netešila ze sa podarilo treba počkať, a zopakovať test o 2-3dni ak bude čiarka silniet tak sa podarilo ak nie tak to bol len duch... Kým nepríde ms nádej je vzdy
@zuzanaa2010 livsane by duchovat nemal... Ja si myslim ze to tam je ... Ake mas este testy doma?
@zuzanka012 super .. sme skoro narovnako 👏👏🫶
@zuzsat uz ziadne cakam zajtra na zasielku🤣ktovie ako to dopadne..neriesim🤷♀️dopadne to ako ma🙏
@sense presne ako vravis..nejako to neprezivam ani neriesim..po tolkych neuspechoch...😉
@zuzsat ano myslela som si na to🤗
@zuzkacik4 super,dakujem☺️
@zuzsat este mi kamoska doniesla tento..pekne modre +...😉
@majca3 jeeeej super
Som rada ze tvoj je real ❤️
@zuzanaa2010 myslim ze je to tam
@zuzkacik4 mne doktorka kazala vyhybat sa slnku a nekupat sa v bazene a zakryte brusko
Tak slnku sa uplne vyhnut asi neda,ten bazen nepotrebujem a plavky budem mat asi cele🤷♀️
@zuzanka012 ja som mala cele plavky, v mori som sa kupala normalne, bazen sme nemali, ale ak by aj bol, pouzila by som tampony do vody a ja sa neopalujem, cez najvacsie slnko sme vzdy sli dovnutra kvoli detom, takze pohoda 🙂 akoze ak naozaj vylozene ti nie je zle tak, ze sa ides s prepacenim vygrcat z podoby tak urcite sa ta dovolenka da uzit a zvladnut 🙂
@zuzanka012 jej super, gratulujem 🙂 k tej dovolenke, ja som sice nebola na zaciatku tehu, ale v 5 mesiaci sme boli v Dolomitoch v IT (cesta autom cca 9 hod), krasne turicky sme si davali.. a v 7mom mesiaci sme boli v Chorvatsku a vsetko bolo uplne v poriadku. Pokial nemas dake zdravotne problemy alebo rizikove tehu, tak si dobolenku neodopieraj 🙂
@bridzit34 dakujeeeem🤗
Ako beriem progesteron na udrzanie,mala som jeden potrat uz,ale moja doktorka vyhodnotila dovolenku ako bezpecnu,tak snad bude teda vsetko v poriadku🙏
@zuzanka012 tak potom nie je o com 🙂
@zuzsat vsetko pekne v limite..iba pepino foteny neskor..

@zuzanaa2010 drzim palce ale zvolila si na testovanie najhorsie testy na trhu ktore radi duchuju. Pepino by som skusila tycinkovy, testy dr.max alebo livsane.