Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mima1991 no ja by som skúsila o 2dni ešte raz a možno aj inú značku testu.. Lebo totk vyzerá ako jasný duch
@sofia567 mne pepino duchovali tento mesiac a mrcha prisla aha moj test … ten isty test som mala
Vážne ma porazi, ona sa asi vzdialila 😁 pepino si žije vlastný život 😁
@sisi111122
@sisi111122 urobím cez víkend, dnes ideme na výlet, tak skúsim na to nemyslieť 😁 aj keď teraz to už asi bude v hlave
@mima1991 ano normalne ten test pod svetlom ruzova ciarka… je mi zle z tych testov
@sisi111122 nechces skusit iny? tieto by nemali robit falosne, nejak sa mi to nezda, aj vies kedy bola ovulacia?

Ahojte, ani by som nad tým nerozmýšľala, ale menštruácia mi prišla o 4 dni skôr ako mala, bez bolesti, to je nezvyk, stále mám nutkanie na močenie a len by som spala, občas cítim nejaké pichnutie, alebo pálenie v podbrušku, ale vôbec sa to nezhoduje s menštruačnými bolesťami, horný test som robila predvčerom, prvý deň ms a spodný je dnešný 3. deň ms. Čo si o tom myslíte? Ďakujem 🙂