Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mima1991 no ja by som skúsila o 2dni ešte raz a možno aj inú značku testu.. Lebo totk vyzerá ako jasný duch
@sofia567 mne pepino duchovali tento mesiac a mrcha prisla aha moj test … ten isty test som mala
@sisi111122 ten tycinkovy? Lebo duchuju tie palickove zelene 😱
@zuzsat ano tycinkovy to bol
Ja som vážne divná 😂😂
@mima1991 tie testy su strašne iba ťahaju peniaze z nás
@sisi111122 asi tak 😑
Vážne ma porazi, ona sa asi vzdialila 😁 pepino si žije vlastný život 😁
@sisi111122
@mima1991 tak to je divne ja by som urobila este iný test
@sisi111122 urobím cez víkend, dnes ideme na výlet, tak skúsim na to nemyslieť 😁 aj keď teraz to už asi bude v hlave
@mima1991 ja som urobila este jeden co bol v baleni
Ciarka je falošna iný test nič
@sisi111122 :O vidim ciarku, ach jaj a budes este skusat?
@mima1991 skusim este pre moju istotu
@sisi111122 ty si teraz po ms ako ja?
@mima1991 ano normalne ten test pod svetlom ruzova ciarka… je mi zle z tych testov
@sisi111122 nechces skusit iny? tieto by nemali robit falosne, nejak sa mi to nezda, aj vies kedy bola ovulacia?
@mima1991 ale iná značka teraz som robila a nič vôbec
@sisi111122 jaj, tak to je fakt divne,kedy chces skusit znova?
No dievcata... Ocividne mate blbe testy... Ak na istotu tam dr.max alebo livsane.

Ahojte, ani by som nad tým nerozmýšľala, ale menštruácia mi prišla o 4 dni skôr ako mala, bez bolesti, to je nezvyk, stále mám nutkanie na močenie a len by som spala, občas cítim nejaké pichnutie, alebo pálenie v podbrušku, ale vôbec sa to nezhoduje s menštruačnými bolesťami, horný test som robila predvčerom, prvý deň ms a spodný je dnešný 3. deň ms. Čo si o tom myslíte? Ďakujem 🙂