icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nicicka
2. mar 2015

@elissa_1 cosi sa tam crta, ale je divne, ze uz by ti to ukazalo, mozno ak cakas trojicky 😀

alusiatko
2. mar 2015

@nicicka @elissa_1 mne tiez tak ukázalo 5dni pred ms ducha 😵 😵 😵 a vyzera to u nas na prírastok

petra212
2. mar 2015

@mkado pomaličky sa môžeš tešiť, čiaročka vyzerá pekne

elissa_1
2. mar 2015

@nicicka nestras, mne sa vcera snivalo o dvojickach 😕 😨 😲

steinarka
2. mar 2015

@elissa_1 no ale kazdopadne ak mavas LF nejakych 15 dni, tak - 7 to je 8, takze teoreticky vajicko uz uhniezdene moze byt, takze moze aj vylucovat hcg hormon a vobec nemusi ist o viacpocetne tehu, podla mna 😉

elissa_1
2. mar 2015

@steinarka no ak som otehotnela tak presne v 13 den cyklu. Na druhy den som citila na pravom vajecniku pobolievanie. Zvodou okolnosti som bola objednana 3 dni na to u gyndosa na preventivku a zarazil ho zvacseny folikul na pravom vajecniku. Teraz mam 22 den cyklu.

janedoe
2. mar 2015

Ahojte baby...viem, ze ked si clovek nieco praje vidi to, po com tuzi. Ja si idem oci vyocit a raz tam vydim dusika a raz nie. Som teraz len 21DC, takze je este dost skoro. Nezvyknem takto skoro testovat, ale chodim cvicit na vacuschape a nechcem babu ublizit, ak by sa to podarilo. Testovala som sa preto, lebo dnes som pri cviceni citila mierne krce v podbrusku. A minule, ked som sa podobne citila som tehu bola, len to neskoncilo dobre. Vidite tam nieco mini mini aj vy, ci mam ist k ocnej? 😀

erickatt
2. mar 2015

@janedoe hmm vidim?

nicicka
2. mar 2015

@janedoe aj mne sa cosi mari, tak vynechaj raz cvicenie, kym si nebudes ista...

laauraa
2. mar 2015

Ahojte, tak som opäť tu, ms meska od vcera, test som si nerobila, este chvilu pockam, ak by nahodou prisla, opäť nemam pocit, ze by mala prist, len mierny tlak v podbrusku, tak uvidime, drzte palce ;)

mamjka
3. mar 2015

žienky to kebyže som tehu ovu test ukaže ducha alebo silnu čiarku ešte pred mrchou??

@janedoe ja vidím dušíka 😉

petra212
3. mar 2015

@mamjka
ano,
ak si tehu, tak by ti mal ovu test robený z prvého ranného moču (a to kvôli tomu, že ovu test reaguje aj na zvýšenú hladinu hcg a koncentrácia toho je v prvom najvyššia) ukázať silnú (až pozitívnu) čiarku ešte skôr ako na tehu teste ledva ledva uvidíš nejakého pidi dušíka

čiže ak by si to chcela skúsiť, nerob ten ovu test tak ako sa používajú ovu testy bežne ---- až po 10,00 hod. ale ho rob ráno

piacere
3. mar 2015

@janedoe podľa mňa je to kanálik... nemá to ružový nádych... teda aspoň na foto nie.

mamjka
3. mar 2015

Takže duchovanie po druhee

jani255
3. mar 2015

@mamjka asi takto...

mamjka
3. mar 2015

@jani255 tak podľa mňa to máš.... 😀 už len čačkať na nepríchod mrchy 😉

veronikax
3. mar 2015

@mamjka ten modry je tehu a zeleny ovu ?? na to kolko mas este pred ms... tak vidno ducha .. nie ?? 🙂

jani255
3. mar 2015

@mamjka len moj modry je cisty:( ty tam mas ducha 😉

mamjka
3. mar 2015

@veronikax žeby to predsa len vyšlo?? 😀 ty si ako na tom?? neskušala si ovu test?

mamjka
3. mar 2015

@jani255 ja už som z toho ducha mierne rozpoložená keďže všetky tu vravíte že duch tak skoro je dvojičkovsky.... 😅

petra212
3. mar 2015

@mamjka
ten ovu sa mi zdá dosť bledý na to aby značil tehu
ale zase na tom tehu ducha vidím
tak si vyber 😉

robila si ich z prvého ranného?

a koľký si vlastne DPO?

mamjka
3. mar 2015

@petra212 nie robila som si ich cca o pol desiatej obe naraz 😉 vtedy mi poštarka doniesla testy 😀 mam 5 dni do MS som som cca 10 dni DPO a 23 DC 😉

monika5191
3. mar 2015

dnešný test

petra212
3. mar 2015

@mamjka
tak skús zajtra z prvého ranného
mal by byť silnejší

ale vyzerá to určite nádejne

a keď ti takto skoro ukazuje ducha - to môže ale nemusí znamenať dvojky ... možno sa ti len veeeeľmi skoro uhniezdilo 🙂
a myslím, že na 10 DPO mať ducha, tak to ani nie je veľmi skoro ... to býva dosť často

už len teraz či ti bude čiaročka každým dňom silnieť
🙂

mamjka
3. mar 2015

@monika5191 tomu sa hovorí nádejná koľajnička 🙂

@petra212 zajtra otestujem hneď ráno 😉

petra212
3. mar 2015

@monika5191
tak myslím, že tu už nie je o čom
🙂

blahoželám

veronikax
3. mar 2015

@mamjka jejoooo :D tak pevne verim ze z ranneho to bude uz silnejsie zajtra !!! 🙂)) ako dlho ste sa snazili ?? :D mam pocit ze u vas to ide ako po masle :DDDD ja som este len 6 DPO ... a testovat chcem na 12 DPO 🙂

mamjka
3. mar 2015

@veronikax tentokrát od oktobra.... 😉 a !!!BEZ LIEKOV!!! no aby som to nezakríkla 😀 och už sa teším na tvoje koľajnice 😉

veronikax
3. mar 2015

@mamjka parada ze bez liekov!!!! uz len nech poriadne zosilnie!!! 🙂) hehe sa drobcek nevedel dockat surodencov co ;)) no dufam ze aj mne vyskocia !! 🙂

mamjka
3. mar 2015

@veronikax musia..... 😉 veroničke by sa zišiel súrodenec predsa 😉 to už bude veľká sestrička pomocníčka 😀