Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby...viem, ze ked si clovek nieco praje vidi to, po com tuzi. Ja si idem oci vyocit a raz tam vydim dusika a raz nie. Som teraz len 21DC, takze je este dost skoro. Nezvyknem takto skoro testovat, ale chodim cvicit na vacuschape a nechcem babu ublizit, ak by sa to podarilo. Testovala som sa preto, lebo dnes som pri cviceni citila mierne krce v podbrusku. A minule, ked som sa podobne citila som tehu bola, len to neskoncilo dobre. Vidite tam nieco mini mini aj vy, ci mam ist k ocnej? 😀
Ahojte, tak som opäť tu, ms meska od vcera, test som si nerobila, este chvilu pockam, ak by nahodou prisla, opäť nemam pocit, ze by mala prist, len mierny tlak v podbrusku, tak uvidime, drzte palce ;)
@mamjka
ano,
ak si tehu, tak by ti mal ovu test robený z prvého ranného moču (a to kvôli tomu, že ovu test reaguje aj na zvýšenú hladinu hcg a koncentrácia toho je v prvom najvyššia) ukázať silnú (až pozitívnu) čiarku ešte skôr ako na tehu teste ledva ledva uvidíš nejakého pidi dušíka
čiže ak by si to chcela skúsiť, nerob ten ovu test tak ako sa používajú ovu testy bežne ---- až po 10,00 hod. ale ho rob ráno
@mamjka
tak skús zajtra z prvého ranného
mal by byť silnejší
ale vyzerá to určite nádejne
a keď ti takto skoro ukazuje ducha - to môže ale nemusí znamenať dvojky ... možno sa ti len veeeeľmi skoro uhniezdilo 🙂
a myslím, že na 10 DPO mať ducha, tak to ani nie je veľmi skoro ... to býva dosť často
už len teraz či ti bude čiaročka každým dňom silnieť
🙂
@monika5191 tomu sa hovorí nádejná koľajnička 🙂
@petra212 zajtra otestujem hneď ráno 😉
@monika5191
tak myslím, že tu už nie je o čom
🙂
blahoželám

@elissa_1 cosi sa tam crta, ale je divne, ze uz by ti to ukazalo, mozno ak cakas trojicky 😀