icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sonka333
28. sep 2022

@an8a veru tie testy sú na hlavu asi 😔😝ale každý má iné množstvo farbiva....livsane ma celkom veľa farbiva alebo ešte skús woman secret a tak si v deň meškania urob digi....ak si ochotná ešte jeden test kúpiť ....nechcem ťa nahovárať teda ale ja mať takú čiarku 😁tak som dávno v lekárni 😃🤣ale ja som iný level...a teraz bez srandy....ano ten top test neskôr asi ukáže ....😶zatiaľ čo iné už celkom pekného ducha ukážu...aspoň tak to mám preštudované "podľa skúseností niektorých žien...čo tak sledujem tak stúpa počet žien kt.ukazal top test slabo a iný už celkom peknu čiarku....ale zase na druhej strane že vraj nezvykne duchovať top test

zuzsat
28. sep 2022

@aurora1992 nooo. V prvych tyzdnoch je to podla mna dost.. teda ok za cele tehu pribrat 20kg dajme tomu ale najviac sa pribera.tak okolo 18tt az.ku koncu kedy uz dieta prijima naozaj to.co zjes a ono vyslovene pribera... Ja napr. Som pribrala.3kg. a babo uz malo pres ttzdnom 406gr + voda.plodova tak mozno aj nic som nepribrala

kvietok2021dt
28. sep 2022

@zuzsat ja som v 28 tt a mam dokopy hore 7/8kg

aurora1992
28. sep 2022

@zuzsat ja som tak pribrala 9 kilo pri prvom tehotenstve a porodila som a zhodila dva krat tolko pomaly tak to neriesim
Jem zdravo same salaty a pod a takmer ziadne sladke tak netusim co to je ta vaha ale tak necham to na mojom tele asi vie preco sa potrebuje tak zobalit
Snad to pojde dole🫣😀

zuzsat
28. sep 2022

@kvietok2021dt ja som 23tt nam to pekne odsypa 🫶 co cakate?

zuzsat
28. sep 2022

@aurora1992 jasne ako obmedzovat sa nema zmysel vyznam a je to blbost. Ja napr nie som zvyknuta v noci jest ale niekedy rano hmed ako sa zobudim este pred wc musim aspon odkusnut z bananu co taky vlci hlad ma chyta 😂😂😂

zuzsat
28. sep 2022

A musim si davat pozor na to co poviem ze na co mam chut...ta moja polovicka je schopny aj za posledne peniaze.mi kupit vsetko na co mam chut 🤦
Najhorise je objednat pizzu. Najprv mam chut na hawai ze.sladku no kym dorazi tak by som si radsej dala taku fajnu pikantnu diabolsku s poriadnou davkou oblohy a syrovym okrajom ,😂😂😂

kvietok2021dt
28. sep 2022

@zuzsat boze ani nepravda mi duevcatko moje vytuzeneeeeee

kvietok2021dt
28. sep 2022

@zuzsat chapes ze ja uz som v 3 trimestri v 7 mesiaci a nedavno sme hladali duchov :D do pindy hahaha boze len nech vsetko dobre dopdne december co nevidiet. Chapete viac jak pol roka sme tu .

kvietok2021dt
28. sep 2022

@zuzsat ja som mala vcera napoli syrovu a napoli mexicku mnam hahahahaha ale pizzu mam len raz za 3 mesiace .

marion30
28. sep 2022

@an8a vyzerá to dobre ,držím palce nech silnie

zuzsat
28. sep 2022

@kvietok2021dt my sme mali vytuzeneho chlapca ale je to dievcatko nakoniec. Takze budem mat dve slecny doma... A ved to..ja som vcera vstupila do 6.mesiaca.. leti to...

aurora1992
28. sep 2022

@zuzsat haha no toto poznam
Ale skor mam chute na kysle polievky borš a pod😀😀 a priberam zo vzduchu ale nevadi hlavne nech je babatko v pohode
Mam skoro 70kilo teraz 🙈🙈

aurora1992
28. sep 2022

@zuzsat ja som si teraz nasla dve ciarky a uz som toez 3 mesiac
Uz len aby boli nase deturence zdravucke

sonka333
28. sep 2022

@an8a no ako?robila si si ešte test či na dnes už nie?

an8a
Autor odpoveď zmazal
sonka333
28. sep 2022

@an8a aký máš testik 🥰?

sonka333
29. sep 2022

@an8a som nedočkavá 😊😁ako dopadol testík?

an8a
Autor odpoveď zmazal
sonka333
29. sep 2022

@an8a no vidím aj na tom teste ale veru slabšie a oveľa slabšie 😑na tvojom mieste by som už ráno rovno skúsila digi a vieš na 100%na čom si...aj keď digi ma citlivosť 25 aj tak už by mohol ukázať aspoň 1-2tt ....držím palce aby ms neprišla 😊

sonka333
29. sep 2022

@an8a a predsa ešte sa opýtam...ten livsane je z dnes?

an8a
Autor odpoveď zmazal
sonka333
29. sep 2022

@an8a naposledy livsane si skúšala predvčerom že?jujj no to je slabunké 😑ale každopádne niesu úplne čisté tie testy tak nádej tam je...kiezby ms nedošla ✊a potom šup digi testík...

sonka333
29. sep 2022

@an8a ešte treba podotknúť že hcg stúpa obdeň takže je dosť možné že si na základe tohto že si pila tak nebol dosť koncentrovaný ten moč a zajtra by si mohla už vidieť zmenu takže nič nieje stratené a ja si myslím že je to tam...kiežby som mala pravdu 🤰😊

an8a
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
29. sep 2022

@sonka333 zas falosne nadeje davat netreba... Hcg stupa stale...ale.obden o dvojnasobok takze kazdy jeden den musi byt ciarka aspon o malilinky kusok silnejsia.
Maybybaby falosne duchuju rovnako ako pepino.moze to byt tvoj pripad @an8a livsan su super ale dnes to akosi nwvyzera dobre.
Digi ukaze uz 4ci 6dni pred ocakavanou ms aj napriek 25citlivosti

mirkasan
29. sep 2022

@zuzsat mne digi ukázal pri hcg 16 v krvi

an8a
Autor odpoveď zmazal
sonka333
29. sep 2022

@zuzsat ja jej nedávam falošné nádeje...z mojej strany je to len názor a rada ze na jej mieste by som už urobila digi nech viem na čom som...ten livsane je pravda že je taký o ničom ale zase na druhej strane ostatné tiež niesú čisté...aj keď nemám skúsenosti stym mabye baby ale tak nejde o život 🙂keď to vyjde tak to bude tam a ak nie tak z novým cyklom príde nova šanca.. čisto len môj názor 🙂

zuzsat
29. sep 2022

Tak ako aj mirkasan pisala..digi.uz ukaze...