icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

aurora1992
29. sep 2022

@an8a ja si myslim ze to je negativne ale uvidis zajtra ci ti pride ms a ked nie testuj pozajtra
To ti uz ukaze pekne

sonka333
30. sep 2022

@an8a ahoj ako dnes?☺skúšala si testík?

an8a
Autor odpoveď zmazal
sonka333
30. sep 2022

@an8a no ale vyzerá to nádejne 🙂😉aj keď už by mohli byť silnejšia...✊nevadí ale dôležité je že ms mešká ✊teším sa stebou a ešte mi povec prosím ťa...dúfam že tie zelené niesu pepino😬

an8a
Autor odpoveď zmazal
sonka333
30. sep 2022

@an8a áno vidno rozdiel 😊tak držím palce ✊a zajtra sem hoď testíky alebo kľudne do správy môžeš 😊🥰

an8a
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
30. sep 2022

@an8a dnes ten livsane vyzera fajne

aurora1992
30. sep 2022

@an8a no tu uz to vyzera lepsie 🙂)

elalala
1. okt 2022

Dievcata idem sa pochváliť k vám...v deň MS som si robila test, pre istotu z toho istého moču som spravila ešte pepino🙈 v júli som potratila a teraz sa hrozne bojím, že sa to stane znova...cítim tlak v podbrušku a mám jemnučký biely výtok...prsia naliate...v pondelok budem volať Dr a pýtať si duphaston? Ja neviem, či sa viac teším alebo bojím

saska5577
1. okt 2022

Ahojte baby s priateľom sa snažíme o babo už dva mesiace. Pred 4 dňami mi skončila menstruacia ale bola taká iná… dnes mi to nedalo a spravila som si večer test a vyšlo mi niečo takéto. Čo si o tom myslite?

simbatko
1. okt 2022

@saska5577 na prvej foto.vidiet //čiarky......skús ráno spraviť ďalší...

s8
Autor odpoveď zmazal
saska5577
2. okt 2022

@s8 ja som zatiaľ robila stále len pepino a vždy keď mal byt biely tak bol. Nikdy mi neduchoval.

sonka333
2. okt 2022

@saska5577 nechcem ťa sklamať ale aj mne pepino nerobil nikdy ziadnych duchov ale v poslednom čase mi veru urobil a nielen pepino ale aj mamatest a mabye baby tiež...ale držím palce nech u teba to je tehu 🤰každopádne ak bude pekne silnieť tak nieje o čom......a robila si dnes testík?

s8
Autor odpoveď zmazal
anonym00000
17. okt 2022

Ahojte, užívam antikoncepciu ale asi som mala ovulaciu. Od styku prešlo 14 dní a ak to bola ovulácia tak som približne 10-11 dpo a dnes mi po limite na teste vyšlo toto. A následne asi po ďalších 15 minútach bol test opäť negatívny. Je to duch? O hodinu som si robila aj dr. Max test a bol úplne negatívny.

mirkasan
17. okt 2022

@anonym00000 to bude asi kanalik

sense
17. okt 2022

Nie je to duch. Je to negatívny test. Ak berieš Hak ako máš nie si tehotná a Hak blokuje ovuláciu, čiže k ovulácii nedochádza. Ak nedôverujes Hak zvoľ ešte iný druh antikoncepcie

maryemmq
17. okt 2022

Ahojte, dnes rano robeny testik, zajtra by mala prist ms. Co myslite kanalik alebo duch?

heryteri
17. okt 2022

@maryemmq podla mna nie kanalik👍

petronel55
17. okt 2022

@an8a ahoj 🙂 ako si nakoniec dopadla? Ak sa smiem opytat

simbatko
17. okt 2022

@maryemmq pozitívny 🙏

maryemmq
17. okt 2022

@simbatko 🙏🏻rano skusim testikom este od dr.max, ak sa do rana nespusti ms 🙏🏻

maryemmq
18. okt 2022

Tak moj dnesny tt dr max, asi len kanalik, vsak? 😔

sense
18. okt 2022

@maryemmq kým ms nepríde vždy je nádej... Pockaj jeden dva dni hcg rastie obden

maryemmq
18. okt 2022

@sense dakujeeem🙏🏻Uvidime, nezostava nic ine ako cakat. Ak sa nespusti ms tak rano testujem znova, ale musim kupit iny tt, tento dr max nema velmi dobre recenzie ale iny som uz nemala..

bridzit34
18. okt 2022

@maryemmq mne tento vcerajsi pride pozitivny, aj ked je ciarka slaba. Som veru zvedava, ci ms pride, alebo obden az aka bude ciarka.. bolo by dobre testovat rovnakou znackou ale...

maryemmq
18. okt 2022

@bridzit34 anoo aj mne, ten prvy bol pepino..ten som vsak dnes nikde nemohla zohnat. Uvidime co bude rano🤔

maryemmq
19. okt 2022

Ahojte zienky, tak dnesny testik nic a ms stale nikde..tt plus lekaren