Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@an8a no tu uz to vyzera lepsie 🙂)
Dievcata idem sa pochváliť k vám...v deň MS som si robila test, pre istotu z toho istého moču som spravila ešte pepino🙈 v júli som potratila a teraz sa hrozne bojím, že sa to stane znova...cítim tlak v podbrušku a mám jemnučký biely výtok...prsia naliate...v pondelok budem volať Dr a pýtať si duphaston? Ja neviem, či sa viac teším alebo bojím
@saska5577 nechcem ťa sklamať ale aj mne pepino nerobil nikdy ziadnych duchov ale v poslednom čase mi veru urobil a nielen pepino ale aj mamatest a mabye baby tiež...ale držím palce nech u teba to je tehu 🤰každopádne ak bude pekne silnieť tak nieje o čom......a robila si dnes testík?
Ahojte, užívam antikoncepciu ale asi som mala ovulaciu. Od styku prešlo 14 dní a ak to bola ovulácia tak som približne 10-11 dpo a dnes mi po limite na teste vyšlo toto. A následne asi po ďalších 15 minútach bol test opäť negatívny. Je to duch? O hodinu som si robila aj dr. Max test a bol úplne negatívny.
@anonym00000 to bude asi kanalik
Nie je to duch. Je to negatívny test. Ak berieš Hak ako máš nie si tehotná a Hak blokuje ovuláciu, čiže k ovulácii nedochádza. Ak nedôverujes Hak zvoľ ešte iný druh antikoncepcie
@an8a ahoj 🙂 ako si nakoniec dopadla? Ak sa smiem opytat

@an8a ja si myslim ze to je negativne ale uvidis zajtra ci ti pride ms a ked nie testuj pozajtra
To ti uz ukaze pekne