icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

niky1141997
20. nov 2022
wanttobemom
20. nov 2022

@niky1141997 nejde stale ?
Ja prikladam test z dnes, takze si myslim, ze uz je to jasne 😊

wanttobemom
20. nov 2022

@niky1141997 ahaaa teraz som si vsimla, ze sa ti podarilo, len to bolo na druhej strane 😅🙈 no ja na tvojom teste daco vidim, ale vela zien malo skusenost, ze pepino duchuju... kupila by som inu znacku testu pockala 2 dni a otestovala. Mne napr tiez sttasne slabo ukazovalo ked mi meskali 2dni

sense
20. nov 2022

@niky1141997 toto nie je pozitívny test. Počkaj dva dni a ak ma nepríde skus znova. Držím palce

niky1141997
20. nov 2022

@wanttobemom Ďakujem🙏Mne skoro oči vybehli,lebo sa mi marí miestami že tam je ružová slabulinká druhá palica.Bola som síce aj dosť v strese,umrela nám babička🥺A ona vždy hovorila že si praje po jej smrti aby mal môj syn súrodenca.Nieže by som bola poverčivá a spoliehala sa na to že to vyšlo a atď.Ale potešilo by nás to určite.Ty máš krásny testík🥰gratulujem.Zbehnem zajtra do lekárne a kúpim livsane..a ak ani tam nič tak mi pravdepodobne zhaprovali hormóny spolu s tým stresom.Dám hneď info🙏😍

niky1141997
21. nov 2022

Žienky,tak robila som Livsane.Na prvom teste z ranného moču nevidím nič,bol tam ešte jeden tak že si urobím teda aj ten asi o 10:00 cca a potom sa už na to vykašlem a počkám na ms do konca týždňa.No len na tom druhom sa mi čosi vyfarbilo🙄Už keď to prechádzalo tak som tam videla jasne druhú čiarku.Tak teraz už neviem ozaj🤣dnes 3 deň meškania🙄🙄

mirkasan
21. nov 2022

@niky1141997 tiež som mala vždy výraznejšiu čiarku neskôr ako z prvého mocu. Skus keď tak ešte zajtra alebo o 2 dni a budeš si ista.

mirkasan
21. nov 2022

@wanttobemom krásny test 🍀🍀

niky1141997
21. nov 2022

@mirkasan Ahoj.Ďakujem za odpoveď😊
Keď mi to mešká už 3 deň tak by mal už ukázať test však? Ja som sama z toho už debil🤣🤣🤣

natura4
21. nov 2022

@niky1141997 ahoj na tom spodnom vidno ciarku skus zajtra ci aspon trosku zosilnie ☺️

mirkasan
22. nov 2022

@niky1141997 ono moc nezáleží na tom koľko ti to mešká ale kedy bola ovulaciu. Mihla byt posunutá a môže ukázať neskôr. Dneška si neskúšala?

niky1141997
22. nov 2022

@mirkasan Ja ani sama neviem ale skúšala som to dať celé do tehu kalkulačky a porovnávala som to s kalendárom.Vyšlo mi že som otehotnela 5.11 čo by asi aj sedelo🙃posledná ms 25.10. Ale neviem či to je pravda,aj podľa toho menštruačného kalendára. Dnes som neskúšala test,už sa hanbím ísť do tej lekárne🙃si o mne pomyslia že som už ozaj na hlavu🤣🤣Dva krát keď som kupovala som tam vystihla tú istú lekárničku.😅😅😅

mirkasan
22. nov 2022

@niky1141997 uvidíš a úplne tá chápem tiež mám problém s kupovaním testov 😂 radšej objednávam

s8
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
22. nov 2022

@s8 tfuj tfuj tfuj.👍👏💪✊✊✊

s8
Autor odpoveď zmazal
niky1141997
23. nov 2022

@mirkasan Ahoj.Hlásim sa🤣Robila som dnes clearblue a negatívny.Ďakujem aj tak za všetky názory❤️🙏Asi mi len zhaprovali hormóny

zuzsat
23. nov 2022

@s8 krasne. Tesim sa

zuzsat
27. nov 2022

Baby kvietok esme uz niektora porodila????

s8
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
30. nov 2022

@s8 a ja ze uz foto fazulky 😂 kedy ides?

s8
Autor odpoveď zmazal
maciatko950
2. dec 2022

Ahojte dievčatá veľmi veľmi dlho som tu nebola verím že sa vám darí a každá ktorá túžila po // čiarkach jej vyšli a čaká vytúžené dieťatko 🙂 prišla som vám ukázať moj dnešný test robený dnes o 17 čo poviete čo vidíte ms mešká 6 deň pri prvom mi riadne čiarky ukázalo až na 14 deň meškania 😉

zuzsat
2. dec 2022

@maciatko950 treba kupit iny test. Dr. Max alebo livsane.potom odpovieme.

adela232
6. dec 2022

@maciatko950 Vyzerá to nádejne. Nie všetky testy musia byť chybné. Skús o dva dni a uvidíš. Čiarka musí silnieť. Mne pepino dobre ukázal tehotenstvo dva krát. Držím palce. 😊

leyla1212
7. dec 2022

Ahojte, troska stresujem. Tento test je 6 dni po meškajúcej MS (mám aj občasne slabé spinenie). Nemala by ta čiarka byt už silnejšia? Ovu potvrdená lekárom na 12ty deň. Včera som bola u lekára (4+6 podľa MS a náznak gestacneho vaku) a hcg len 138. Povedal, že relatívne nízke 😏 myslite, že je nádej ešte? Bolesti nemám žiadne, len občas ako by som to mala dostať. Bola som u neho aby vylúčil MMT (ktoré som prekonala). Pri synovi som mala už koľajnice pri prvom dni meškania. V júli som mala slabšie čiarky a hcg okolo 38 a potratila som. Ďakujem 🙏

maciatko950
7. dec 2022

@leyla1212 podľa mňa je to krásna čiarka nestresuj sa a mysli pozitivne všetko bude dobré a gratulujem mne dnes na 11 deň prišla ms teda iba spojenie zatiaľ sa to nerozbehlo tak uvidím čo ako ale testy dovtedy duchovali a pomaly silneli tak nič z toho u mňa asi

maciatko950
7. dec 2022

@adela232 ahoj tak už mi prišla ms na 11 deň tak nič z toho a z rána boli testy rôzne značky biele ale na večer čiarky boli silnejšie 🤷 ale tak raz sa opäť pošťastí 🙂

krandy
8. dec 2022

Žienky, vidíte tam niečo či len mne sa zda. Ms mi zatiaľ nemeska. Ďakujem za odpoveď

sonka333
8. dec 2022

@maciatko950 pepino je nanič test .....nemá žiadnu výpovednú hodnotu....ukazuje ako sa mu zachce a je to 50 /50.....dáva len zbytočnú nádej a neistotu....držím palce nech sa ti čím skôr poštastí ✊🤰