Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dakujem dievcence. Eliska mala prist az 29.1. 2023 no rozhodla sa inak 🤷
Ze take zvlastne. V januari som potratila, v maji otehotnela a v decembri porodila... Vela sa udialo v tomto roku
@zuzsat jeeej blahozelam k babatku,hlavne vela zdravicla🤗🥰❤️
@krandy podľa mňa duchuju mám tiež ducha
@sisi111122 ahoj no u mna to vyzerá na tehu ms mešká 4 dni a mam pozitívny tt. 🙂
Toto je moj test z 15.12 to bol 25 dc (14dpo)
@krandy super gratulujem 😊😊😊😊
@sisi111122 ďakujem krasne😊 aky dc si ty?
@krandy mne meškaju nejaký týždeň už
@sofia567 nechcem dávať plané nádeje no ja som mala takto, že v nedeľu večer takto slabo pozitívny, potom v pondelok aj v utorok ráno nič na teste (v utorok mi ukázal digitálny 1-2) a v stredu ráno na teste už znova slabo pozitívny výsledok, potom to silnelo. Držím päste, aby aj Tebe silneli
@beatrixx1525 na tejto fotke vidno niečo skús poslať aj originál fotku kde to nie je upravené 🙂
@sofia567 fotila som priamo s filtrom, nakoľko máme v kúpeľni strašne zlé svetlo a sama som poriadne nevidela 😂 bohužiaľ...
@beatrixx1525 no to škoda tak skús ešte spraviť aj dnes ako si písala a daj vedieť 🙂
@sofia567 robila som, vyšiel cca taký istý ako tento, možno o trošinku silnejší ale stále sa to nedá brať ako legitímna čiarka... Uvidíme teda. Dávam tomu ďalšie 3 dni a otestujem
@sofia567 tieto sú neupravené len fotené bleskom dnes
@beatrix1525 na tej prvej fotke vidno niečo, ale ťažko povedať či je to kanálik alebo nie 🙂 skús opäť pretestovat
@beatrixx1525 vidím. Skus opäť o dva dni a budeš mat istotu
@mirkasan ďakujem 🙂 za 3 dni mám dostať tak už počkám dovtedy a potom sa ozvem ako som skončila
@beatrixx1525 budem držať palce. Neviem aký to máš test ale chvália livsane či dr max

@zuzsat jeej drobatenko krasne.Gratulujeem a vela zdravicka❤