Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mirus11 ahoj no čo myslíš tentokrát ? Vidíte tu niečo niekto ?
@jezibaba111 aj si mala už od 10maja ms?Ak hej,a máš to z nového cyklu,tak šanca tam je.lebo na tých z mája nebolo ozaj nič.
@mirus11 potom v máji som mala normálne ms. Teraz v júni mi meškala 5 dní a potom prišlo spinenie také hnedé nebolo to ako klasická menštruácia a dnes som urobila test a toto. Vidíš tam niečo prosím ťa ? Posledný pohlavný nechránený styk som mala 24 a 25 máj ❤️ veď počkaj pridám to sem
@vandica príde mi, že máš na oboch čiarku 🙂 držím palce 🙂
@javiemneviem a na moje čo povieš ?
@jezibaba111 skúmala som to. Neviem úprimne. Veľmi jemne sa mi tam niečo javí, ale ťažko povedať, či to bude čiarka alebo kanalik. Hovoríš, že ti 5 dni meška MS?
@javiemneviem áno áno
@jezibaba111 a vieš kedy si mala ovulaciu?
@javiemneviem robený teraz poobede
@jezibaba111 tak túto vyzerá veľmi nádejne 🙂 držím palce aby bola čiarka stále silnejšia 🙂
@javiemneviem ďakujem krásne
@julia2002 áno,test je bohužiaľ negatívny
@julia2002 môže byť. Mne tiež ukázali testy falošné výsledky takže môže byť všeličo. Je mi to ľúto
@julia2002 ja ti už neviem ,také zvláštne sú tie testy. Ja už mám takéto strašné dlho. Včera som mala peknú čiarku skoro celú výraznú a dnes opäť toto 🤣
@julia2002 a čo myslíš tu?
@jezibaba111 no podľa mňa je to negatívne,keď ti už aj mešká ms,tak to bude asi len kanalik.Lebo by ti už testy pekne silneli

Ahojte, robila som aj dnes test 11DPO, a test takto.