Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mariska1989 pozitivne 😊
@mariska1989 no neviem. Mne keď som tehotná nebola, neukázal nič. Ani ducha. A keď som bola tehotná, tak to bol prvý test na ktorom mi bolo jasne vidieť dve ružové čiarky. Mne tento test nikdy neukázal ducha. Takže vyzerá to za mňa na krásnu druhu ciarku
@julianka007 áno aj mne len keď som bola preto som zvolila túto značku . No uvidím ako bude vyzerať v nedeľu
@mariska1989 podľa mna čiarka. Ak by to falošne pozit, čiarka by bola nepravidelne vyfarbena. Alebo len časť ciarky by bola ružová
@mirkasan ahoj poradíš mi 2 dny mi mešká urobila som si test vidím tam takého ducha vidíš ho aj ty
@yasemin2002 ahoj, áno vidím. Držím palce 🍀
@yasemin2002 mne to príde ako kanáliky, ale skus o dva dni. Držím oalce
@zanzilady Treba testovať obden. A najskôr 10 dpo. Takze ťažko povedať. Za mna zatiaľ kanalik
@tulipanicek naživo sú úplne ružové 🙂 dá sa to pekne rozoznať. Určite budem ešte testovať
@domcatko1811 niečo sa rysuje ale počkaj ešte chvíľku nech teosku uschne potom odfot. Robila si ho teraz ?
@zanzilady toto už je cca 15 minút. Nakoniec takto vyzerá suchši...? Neviem, či je to duch, alebo kanalik. Sak som z toho jeleň, lebo pri prvom tehotenstve som mala čiarku takúto 10 dpo a potom v deň meškania už bola pekná čiarka...
@domcatko1811 niečo veeeeeelmi slabučko vidno, len ktovie akej je to farby. Môj toez na foto vyzerá do šedá, ale v skutočnosti to bola ružová, ale ktovie. Skús buď iný test napr mamatest alebo sľúbili to je to iste toe majú veľa farbiva alebo mne odporučili teraz aj baby top test 🙂 že sú kvalitne.
@domcatko1811 počkaj dva dni a skus znova ak ms nepríde. Po 15 min už nie je výsledok relevantny
@marion30 ja som to tak mala, keď som mala biochemické... Je možné, že ste boli tehotná a ešte aj počas MS sa vaše telo čistí od HCG hormónu. Ale je pravda, že mám kamarátku, ktorá mala regulerne menštruáciu až do 3. mesiaca tehotenstva. 🤷♀️ Každopádne, ešte by som o pár dní skúsila test a podľa výsledku uvidíte, keď tak smer doktor.
@domcatko1811 ďakujem za odpoveď🫥 sme aj po covide krvácanie bolo naozaj silnè a ešte stále je.ten prvý bol pre Ms a dnes ešte stále som unavená a tá čudná chuť v ústach ako keď som bola tehotná.no skôr ma napadla cysta .skúsim ešte po každopádne ešte takéto testy som okrem tehotenstva nikdy nemala