icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

julia2002
Odpoveď bola odstránená
mariska1989
17. nov 2023

Ahojte duch či kanálik .lebo čítam že mama test sa pokazil a že duchuju 😬

rybka1987
17. nov 2023

@mariska1989 pozitivne 😊

julianka007
17. nov 2023

@mariska1989 no neviem. Mne keď som tehotná nebola, neukázal nič. Ani ducha. A keď som bola tehotná, tak to bol prvý test na ktorom mi bolo jasne vidieť dve ružové čiarky. Mne tento test nikdy neukázal ducha. Takže vyzerá to za mňa na krásnu druhu ciarku

mariska1989
17. nov 2023

@julianka007 áno aj mne len keď som bola preto som zvolila túto značku . No uvidím ako bude vyzerať v nedeľu

mirkasan
18. nov 2023

@mariska1989 podľa mna čiarka. Ak by to falošne pozit, čiarka by bola nepravidelne vyfarbena. Alebo len časť ciarky by bola ružová

yasemin2002
19. nov 2023

Ahojte baby dva 2 mi mešká vidíťe tu ducha?

yasemin2002
19. nov 2023

@mirkasan ahoj poradíš mi 2 dny mi mešká urobila som si test vidím tam takého ducha vidíš ho aj ty

mirkasan
20. nov 2023

@yasemin2002 ahoj, áno vidím. Držím palce 🍀

sense
20. nov 2023

@yasemin2002 mne to príde ako kanáliky, ale skus o dva dni. Držím oalce

miskasiva
30. dec 2023

Ahojte, som tu po niekoľkých rokoch,, včera som si robila test a neviem co si myslieť menštruáciu mam neprevidelnu takže ani neviem kedy mam ovulaciu, myslite ze je to konečne pozitívne? Po toľkých sklamaniach už mám strach

zanzilady
30. dec 2023

@miskasiva ahoj áno je krásne pozitívny 😍gratulujem držím veľmi palce

miskasiva
3. jan 2024

@zanzilady tak sa to podarilo som v 5 týždni zatiaľ videla len gestacny vak kontrolu mam o 2 týždne a test zosilnel

zanzilady
3. jan 2024

@miskasiva krasnyyyy! Gratulujem len nech ti všetko dobre dopadne 🥰

bridzit34
4. jan 2024

@miskasiva gratulujem 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

miskasiva
5. jan 2024

@bridzit34 ďakujem 🥰

zanzilady
16. jan 2024

Ahojeee čo si myslite ? 🙂 je to slniečko 🙂

tulipanicek
16. jan 2024

@zanzilady Treba testovať obden. A najskôr 10 dpo. Takze ťažko povedať. Za mna zatiaľ kanalik

zanzilady
16. jan 2024

@tulipanicek naživo sú úplne ružové 🙂 dá sa to pekne rozoznať. Určite budem ešte testovať

sense
16. jan 2024

@zanzilady počkaj dvatri dní a otestuj znova. Za mňa je to len kanálik nie pozitívny test

zanzilady
16. jan 2024

@sense ale moze byt kanalik ružový ?

domcatko1811
16. jan 2024

Ahojte. Vidíte ducha? Menštruácia mi mešká 1. deň...

zanzilady
16. jan 2024

@domcatko1811 niečo sa rysuje ale počkaj ešte chvíľku nech teosku uschne potom odfot. Robila si ho teraz ?

domcatko1811
16. jan 2024

@zanzilady toto už je cca 15 minút. Nakoniec takto vyzerá suchši...? Neviem, či je to duch, alebo kanalik. Sak som z toho jeleň, lebo pri prvom tehotenstve som mala čiarku takúto 10 dpo a potom v deň meškania už bola pekná čiarka...

zanzilady
16. jan 2024

@domcatko1811 niečo veeeeeelmi slabučko vidno, len ktovie akej je to farby. Môj toez na foto vyzerá do šedá, ale v skutočnosti to bola ružová, ale ktovie. Skús buď iný test napr mamatest alebo sľúbili to je to iste toe majú veľa farbiva alebo mne odporučili teraz aj baby top test 🙂 že sú kvalitne.

sense
16. jan 2024

@domcatko1811 počkaj dva dni a skus znova ak ms nepríde. Po 15 min už nie je výsledok relevantny

sense
16. jan 2024

@zanzilady po koľkých minútach od čítania, uvidíš ze po zaschnutí to ose die. Tie testy co. Si dávala ukázali už aj silnejšie čiarky a tehu neboli, jedna mala na tomto teste dokonca čiarku aj keď ho skúsila namočiť do koly.

marion30
16. jan 2024

Ahojte ja tu nezvyknem pridávať iba pred 4 rokmi keď sa napokon podaril malý😁 ale zvykli vám duchovať testy aj keď ste dostali menzes? Alebo mám nejakú cystu 😬

domcatko1811
16. jan 2024

@marion30 ja som to tak mala, keď som mala biochemické... Je možné, že ste boli tehotná a ešte aj počas MS sa vaše telo čistí od HCG hormónu. Ale je pravda, že mám kamarátku, ktorá mala regulerne menštruáciu až do 3. mesiaca tehotenstva. 🤷‍♀️ Každopádne, ešte by som o pár dní skúsila test a podľa výsledku uvidíte, keď tak smer doktor.

marion30
16. jan 2024

@domcatko1811 ďakujem za odpoveď🫥 sme aj po covide krvácanie bolo naozaj silnè a ešte stále je.ten prvý bol pre Ms a dnes ešte stále som unavená a tá čudná chuť v ústach ako keď som bola tehotná.no skôr ma napadla cysta .skúsim ešte po každopádne ešte takéto testy som okrem tehotenstva nikdy nemala