Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@esmee3 mne povedali ze nikdy nebudem môcť mať deti a zrazu som otehotnela prvý krát to mam dcérku no a to druhe trvalo 11 rokov kým som otehotnela druhý krát. Už som si myslela ze sa to nikdy nepodarí. Ja mam. aj nepravidelnú ms a anj ovulaciu poriadne nemávam tak som nechápala ako sa mi podarilo otehotnieť... Ten livsane test je dobrý ma veľa farbiva
@esmee3 ahoj, nechcem ti robiť pláne nádeje, ale podlamna je to tam. Ja som mala takýto test nemenný pomerne dlhý čas, tiež som si myslela, že asi nič a bum. Bola som tehotná. Držím palce ;)
@jankaprehanka vážne? Ale toto je svetlejšia čiarka ako včera ty si mala rovnako silne? Lebo včera sa ukázala čiarka ešte kým len šlo farbivo, hneď po namočení a dnes až po asi po 2minutach keď už farbivo prešlo celým testom. A robený je v rovnakom čase cca ani som nič nepila. Neviem som taká z toho smutná 🙈
@cukrik93 ja som si spravila dnes test neviem či tomu mam veriť keďže som tento mesiac mala menzes skúsim zajtra ešte spraviť

@sofia1979 nie že neduchuju, alebo že tam nič nieje? 😁 No mne nikdy tak skoro test totiž neukázal ani ducha. Prvé tehotenstvo 11dpo biely test ako sneh, a až 13dpo ukázal ducha, a ja som dnes 11dpo. A toto je test po uschnuti
@miskasiva ale to ti už meškala? Krásna ciarka