icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

esmee3
23. feb 2024

@sofia1979 nie že neduchuju, alebo že tam nič nieje? 😁 No mne nikdy tak skoro test totiž neukázal ani ducha. Prvé tehotenstvo 11dpo biely test ako sneh, a až 13dpo ukázal ducha, a ja som dnes 11dpo. A toto je test po uschnuti
@miskasiva ale to ti už meškala? Krásna ciarka

sofia1979
23. feb 2024

@esmee3 niečo tam je skús za dva dni

sonka333
23. feb 2024

@esmee3 ahoj...tieto testy sú nevyspytateľné...a mne sa zdá že to je iba kanálik...oni na niektorých zanechávajú dosť výrazne kanaliky ktoré samozrejme sú potom mätúce ...na tomto teste som ich už mala habadej...ale možno tvoj bude iný prípad 😊držím palce ✊

esmee3
23. feb 2024

@sonka333 mamatest poobede

evita1233
23. feb 2024

@esmee3 gratulujem

miskasiva
Autor odpoveď zmazal
miskasiva
23. feb 2024

@esmee3 nie ešte mi práveže vôbec nemeskala.. No keď ti to ukázalo už aj na mama teste tak skus testnut za 2 dní

esmee3
23. feb 2024

@miskasiva vyskúšam. Mám ešte jeden aj livsane aj jeden mamatest. Len prvý sa nám až po 3 rokoch podaril, neverím žeby druhe len po roku 😁

miskasiva
23. feb 2024

@esmee3 mne povedali ze nikdy nebudem môcť mať deti a zrazu som otehotnela prvý krát to mam dcérku no a to druhe trvalo 11 rokov kým som otehotnela druhý krát. Už som si myslela ze sa to nikdy nepodarí. Ja mam. aj nepravidelnú ms a anj ovulaciu poriadne nemávam tak som nechápala ako sa mi podarilo otehotnieť... Ten livsane test je dobrý ma veľa farbiva

esmee3
25. feb 2024

Vrchný 11dpo, spodný 13dpo. Tak žeby predsaaa? 😁

bridzit34
25. feb 2024

@esmee3 vyzera to nadejne 🙂 drzim palceky 🙂

esmee3
25. feb 2024

@bridzit34 dakujeem, snáď 😊

sonka333
27. feb 2024

@esmee3 tak toto vážne vyzerá nádejne ✊držím palce

esmee3
27. feb 2024

@sonka333 ďakujem, včera ale mamatest lebo livsane nemali bol poobede takyto. A dnes je 15dpo termín ms.

zanzilady
27. feb 2024

@esmee3 toto je krásna čiarka 😃veľa zdravia prajem

esmee3
27. feb 2024

@zanzilady ďakujem, snáď bude tmavnut 🙏

sonka333
27. feb 2024

@esmee3 bude určite 😊toto je už krásna čiarka ✊🤰a teda z celého ❤gratulujem a nech to dotiahnete do úspešného konca

esmee3
27. feb 2024

@sonka333
@zanzilady baby tam zvláštne má boli podbrusko ako na ms, nie tak ako doteraz včera a predtým, spravila som si test… tak neviem, žeby zas biochemko? 😢 aj keď to tak pekne stupalo? 😢

jankaprehanka
27. feb 2024

@esmee3 ahoj, nechcem ti robiť pláne nádeje, ale podlamna je to tam. Ja som mala takýto test nemenný pomerne dlhý čas, tiež som si myslela, že asi nič a bum. Bola som tehotná. Držím palce ;)

esmee3
27. feb 2024

@jankaprehanka vážne? Ale toto je svetlejšia čiarka ako včera ty si mala rovnako silne? Lebo včera sa ukázala čiarka ešte kým len šlo farbivo, hneď po namočení a dnes až po asi po 2minutach keď už farbivo prešlo celým testom. A robený je v rovnakom čase cca ani som nič nepila. Neviem som taká z toho smutná 🙈

sense
27. feb 2024

@esmee3 ak je to mamatest, ja som mala takuto čiarku akú si pridala 11.51 na troch. Testoch tri dni po sebe a tehotná som. Nebola. Vyskúšaj o dva dni, hcg stúpa o deň a uvidíš ci zosilnie. Držím palce

zanzilady
27. feb 2024

@esmee3 ale robila si test teraz vecer nie ? Skús spraviť ráno, či je silnejší 🙂 bolesť brucha ako pri ms je bežná 🙂

esmee3
27. feb 2024

@sense ale mne ukázal aj livsane ak pozrieš príspevky vzadu. A ms mešká, to nieje kanalik.
@zanzilady nemám už test :/ jedine ak o dva dni. Ale cez deň mi skôr ukázal tmavší ako hneď ráno

zanzilady
27. feb 2024

@esmee3 aha tak to ťažko povedať 🙂 treba byt zas realista, ale aj pozitívne myslieť 🙂

sense
28. feb 2024

@esmee3 s livsane skúsenosti nemám. Mne tiež meskala nie dlho ale meskala. Počkaj dva dni a skus opäť ten livsane keďže každý má inak farbivá. Možno na ňom. Už bude výrazná čiarka pripadne digitálny. Držím palce.

esmee3
28. feb 2024

@zanzilady
@sense tak nič baby kúpila som digi a už ani 1-2neukazal, čiže opäť biochemické 😢 mne sa to asi nikdy nepodarí. A tie testy ukážkovo tmavli, od 11dc až do 15. Až 15vecer som sa začala inak cítiť test svetlejší a dnes už žiadna čiarka a digi neg 🥺💔 kazdopadne ms stále mešká ktovie dokedy

cukrik93
28. feb 2024

@zanzilady ahoj mne vysiel takyto isty tento test ale na inych musim lovit ci tam nieco je..si tehu ci ?

zanzilady
28. feb 2024

Ahoj myslíš baby top test ?
@cukrik93 Ja som vtedy mala biochemické 🥹ale vyšlo mi aj na iných testoch slabá čiarka

ariana195195
28. feb 2024

@cukrik93 ja som si spravila dnes test neviem či tomu mam veriť keďže som tento mesiac mala menzes skúsim zajtra ešte spraviť

sense
28. feb 2024

@esmee3 kým nepríde ms tak je nádej stále.... Ja som preto ne testovala skorej ako 1 deň pred ms. Zbytočne som sa vyhla sklamaniu... Aj keď teda viem aké je to čakanie a túžba po dieťati.
Bola si aj u lekára aspoň nech ti spravia hormonálny profil?