Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte žienky😊chcela by som vás len poprosiť o radu.Viem že tie testy sú není najkvalitnejšie ale kúpila som čo bolo.Možno mi len šibe a bojím sa vidieť druhú čiarku,vzhľadom na užívanie dosť veľa liekov.Prikladám fotky testov.Ďakujem🙏
@niky1141997 nic tam nieje .ale pre istotu zopakuj o 2dni.no podla mna tam nic nieje.
@kejkej ahoj aja tak mam
Ahojte. Myslíte si že môže byť toto falošný duch? Zajtra bude 28 deň cyklu. Minulý mesiac prišla ms na 27 deň. Včera som mala trošilinku dohneda výtok, ale už večer a dnes nič a to som si dala horúci kúpeľ. Dnes na teste toto. Ráno ma bolela hlava presne ako keď mám dostať ale zatiaľ nič 🤷 Mám už tri detičky a sme si povedali, že ešte tomu dáme šancu...
@adela232 vyzerá to nájdejne skús o dva dni držím palce
@maciatko950 Vyzerá to na dobrej ceste, ale u mňa prišla ms. Držím ti palce! Ak bude zajtra silnejšia je to tam 😊
@adela232 tak ja vtedy keď som písala že prišla tak neprišla 😏 v podstate stále nieje len 4 deň keď sa utriem tak na papieri ružový výtok zajtra volám dr nech ma objedna
@jarkobandyuahajsns na Tom spodnom niečo málo ale skús o pár dní už ti mešká?
@maciatko950 ahoj mne ukazuje všetki tak duhove tojedno aký test ale zajtra kúpim clear blue digi
@maciatko950 a test si neskúšala už? Ak si tehu mali by byť už koľajničky
@adela232 neskúšala dnes budem mať troška čas tak kúpim ak by sa náhodou počas dňa v práci ms neorozbehla lebo sem tam pocity že už už sa rozbehne 😏
@luciarasto ahoj nieco slabucke vidno. Tazko povedat ci to je duch alebo ryska 🙂 drzim pwlce
@zanzilady ďakujem dúfam že áno o jedno som v 9tom týždni prišla pred pol rokom 😔
@zanzilady myslis ze by to mohla byt iba ryska? Tento som robila teraz to je vlastne 2hodinovy rozdiel
@maciatko950 ahoj prosim ta ako to u teba pokračuje ?lebo ja mám navlas rovnaké testy a presne tie isté
@luciarasto ahoj zajtra idem k dr už som netestovala ms nikde bazalna teplota sa drží stále v rozmedzí 36,7 -37,1 sem tam špinenie po utreti tak ťažko povedať volala som dr a povedala že mám prísť lebo že už mala 12 žien ktorým testy buď boli slabé až duchové alebo čisté ako sneh a boli tehotne 🤣 tak ma objednala a zajtra idem buď alebo 🙂
@maciatko950 napíš ako so dopadla, držím palce aby to vyšlo 😉
@luciarasto ďakujem tak ja už mám 12 ročného chlapca a bola by som rada ak by to vyšlo ❤️
@maciatko950 ja 22 ročnú dcéru 😁 15rokov sa snažíme o druhé ani len IVF nevyšlo, posledné tehotenstvo pred polrokom bol vymodleny zázrak (aj keď to dopadlo zle😔) tak hádam mi anjelik ktorý odišiel poslal z nebička druhé
@luciarasto držím palce ❤️ treba veriť v zazraky
@maciatko950 ja verím že sa to opäť podarilo, zajtra napíš ako si dopadla
@luciarasto ahoj tak dostala som vyvolavačku na sone videla len vysoko sliznicu tak teraz uvidíme že či príde 🙂
@maciatko950 ahoj tak mne to ešte nemešká podľa menstruacneho kalendára tak za týždeň + - ale robila som si ešte včera večer jeden tiež mamatest a vyšiel úplne bielucky tak neviem.

@joanka7 podla mna uz pekna ciarka, ziadny duch