Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hlavacova007 skus pockat 2 dni ;) to uz bude musiet byt rozdiel...ak si tehu ;)
@hlavacova007 ja to mam tak po dvoch dňoch z ranného mocu a pekne vidieť už rozdiel, ale podľa mna aj zo zajtrajšieho testu ranného by už bol rozdiel..ja som si robila tiež medzi týmito, ale inú značku a tam tiež bol rozdiel už po dni 🙂 držím palce!
Kvalita fotky hroznaaa ☹
@bona12 ked sa toci svet...to je velmi dobre znamenie ;)) si to uziiivaj 🙂)))
@hlavacova007 nieco si vymysli...zamestnaj mozog 🙂))) najlepsie pockat tie dva dni ;)
@jani255 dost zlaa fotka...ale aj tak tam nieco vidno ;) drzim palce...ak tam ciarka je tak o dva dni bude krajsia ;)
@laauraa ja mam take iste, v nedelu bol slabucky duch, v pondelok ciarka zosilnela a ked som testovala v stredu, ciarka bola rovnako silna ako v pondelok. Tak som si kupila mamatest a tam je tiez silnejsi duch, cakam do zajtra a spravim opat mamatest, dufam, ze zosilnie. Doteraz mi ducha neukazal ziaden test, tak som plna ocakavani 🙂
@laauraa na mokrom teste je kanálik (aspoň tak vyzerá) a ovulačný test býva pred MS pozitívny - ale falošne, lebo hladina LH sa vtedy zvyšuje. Po takom meškaní MS by si už mala mať riadne čiarky, nie duchov. Preto si myslím, že ovulácia bola posunutá, resp. možno ešte ani nebola...ak nepríde cez víkend, choď k dr. nech ťa kukne
@laauraa súhlasím s @rybkaa. Posunutá ovu alebo sa ovu ešte len chystá alebo sú to na tehu testoch len kanáliky a mrcha príde. Alebo ak je na testoch ružový nádych, tak možno biochem. tehu... to by zachytili tak slabé hcg aj ovu testy. Ťažko povedať, ale ak ti reálne mešká mrcha, testy by mali byť už pekne pozitívne. Ak si mala posunutú ovuláciu a mrcha nemešká (len si to myslíš), tak by tehu test z 5-tého na 6-tého trochu "podskočil". Ja osobne som testovala večer (ledva duch) a následne ráno (rovnaké testy) a výsledok bol viditeľne rozdielny....

@bona12 gratulujem ;)