icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
6. mar 2015

@bona12 gratulujem ;)

bona12
6. mar 2015

@petra212 Tak už sa začínam pomaly tešiť, že to neboli len duchovia a že bude všetko v poriadku 🙂

veronikax
6. mar 2015

@hlavacova007 skus pockat 2 dni ;) to uz bude musiet byt rozdiel...ak si tehu ;)

bona12
6. mar 2015

@veronikax dakujem 🙂 snáď to bol včera len plány poplach..ale teda dobre sa so mnou točí cely svet :D

piacere
6. mar 2015

@laauraa to je na 99% kanálik, nemá to vôbec ružový nádych, takto prerážajú miesta, kde má byť druhá čiarka... teda aspoň na foto to vyzerá úplne sivé 😖

bona12
6. mar 2015

@hlavacova007 ja to mam tak po dvoch dňoch z ranného mocu a pekne vidieť už rozdiel, ale podľa mna aj zo zajtrajšieho testu ranného by už bol rozdiel..ja som si robila tiež medzi týmito, ale inú značku a tam tiež bol rozdiel už po dni 🙂 držím palce!

jani255
6. mar 2015

Dobre ranko vsetkym dievcatkam 🙂 baby,dnes som riskla a spravila test( ms ma prist v nedelu).lenze ocikala som ho o cca 7.00.nic som tam nevidela,tak som odisla na nakup.teraz som sa vratila a ja na nom nieco mini ruzove vidim..kuknite prosim ci sa mi to iba zda ;)

hlavacova007
6. mar 2015

@veronikax
@bona12 Díky počkám,ale bude to pro mě utrpenííí 🙂 🙂 😀

jani255
6. mar 2015

Kvalita fotky hroznaaa ☹

jani255
6. mar 2015

Mozno bez blesku lepsia

piacere
6. mar 2015

@jani255 veru nezdá 🙂 Aj keď je fotka taká aká je, vidno tam pekne ružového ducha. Držím palec, testni zajtra, bude silnejšie a v nedeľu už bude koľajnica 😉

veronikax
6. mar 2015

@bona12 ked sa toci svet...to je velmi dobre znamenie ;)) si to uziiivaj 🙂)))
@hlavacova007 nieco si vymysli...zamestnaj mozog 🙂))) najlepsie pockat tie dva dni ;)
@jani255 dost zlaa fotka...ale aj tak tam nieco vidno ;) drzim palce...ak tam ciarka je tak o dva dni bude krajsia ;)

laauraa
6. mar 2015
laauraa
6. mar 2015
lavinis
6. mar 2015

@laauraa nieco sa tam crta🙂

mkado
6. mar 2015

@laauraa aka znacka testov to je?

laauraa
6. mar 2015

@mkado, one step

piacere
6. mar 2015

@laauraa a fotíš ich mokré alebo úplne suché?

jani255
6. mar 2015

@piacere
@veronikax dakujem 🙂 su to rybkine testy a ja im silno doverujem,i ked to zrejme bolo az po limite..nedela rozhodne 🙂 nazivo ju vidim pekne bez lupy :D

mkado
6. mar 2015

@laauraa ja mam take iste, v nedelu bol slabucky duch, v pondelok ciarka zosilnela a ked som testovala v stredu, ciarka bola rovnako silna ako v pondelok. Tak som si kupila mamatest a tam je tiez silnejsi duch, cakam do zajtra a spravim opat mamatest, dufam, ze zosilnie. Doteraz mi ducha neukazal ziaden test, tak som plna ocakavani 🙂

jani255
6. mar 2015

@mamjka ahooj,ako dnes ?

laauraa
6. mar 2015

@piacere, ten uplne vrchny je este mokry a tie 2 pod sebou su take pol na pol

@mkado drzim palceky 🙂

laauraa
6. mar 2015

Ja uz nechapem :/

kafedame
6. mar 2015

@laauraa Gratulujem 🙂 Máš tam 2 krásne čiarky 😵

laauraa
6. mar 2015

@kafedame ahoj ano ale na ovu testoch tie zelene su ovu a modre tehu, a ms meska od 1.3 :/

rybkaa
6. mar 2015

@laauraa na mokrom teste je kanálik (aspoň tak vyzerá) a ovulačný test býva pred MS pozitívny - ale falošne, lebo hladina LH sa vtedy zvyšuje. Po takom meškaní MS by si už mala mať riadne čiarky, nie duchov. Preto si myslím, že ovulácia bola posunutá, resp. možno ešte ani nebola...ak nepríde cez víkend, choď k dr. nech ťa kukne

janedoe
6. mar 2015

@mkado super, ze ti silnie 🙂 U mna nic. Kupila som si iny druh testu a aj tam bol duch, ale neda sa povedat, ze by bol o moc silnejsi. Skusim este v nedelu a potom pockam na MS ci dojde, alebo nie. Nuz u mna je to asi biochemicke tehu, alebo mimomaternicove. Co ma moc netesi.

mamjka
6. mar 2015

@jani255 ahoj kramy nedošli zatial..🙂 testujem až v nedeľu... 😀 zatiaľ úspešne odolávam....a ty ako?

piacere
6. mar 2015

@laauraa súhlasím s @rybkaa. Posunutá ovu alebo sa ovu ešte len chystá alebo sú to na tehu testoch len kanáliky a mrcha príde. Alebo ak je na testoch ružový nádych, tak možno biochem. tehu... to by zachytili tak slabé hcg aj ovu testy. Ťažko povedať, ale ak ti reálne mešká mrcha, testy by mali byť už pekne pozitívne. Ak si mala posunutú ovuláciu a mrcha nemešká (len si to myslíš), tak by tehu test z 5-tého na 6-tého trochu "podskočil". Ja osobne som testovala večer (ledva duch) a následne ráno (rovnaké testy) a výsledok bol viditeľne rozdielny....

veronikax
6. mar 2015

@laauraa na to...ako dlho ti meskaju...uz mal byt ovu test davno pozitivny .... nemas ani sajnu kedy si asi mala ovulku?? Nemas pri nej bolesti ziadne?? Lebo ak bola ovulka posunuta...tak ti mozno este nsmeska a ovu test ukazuje tehu :P