icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

piacere
8. mar 2015

@veronikax pozerala som teraz trošku spätne a @mamjka pridávala prvého ducha pred štyrmi dňami, čo je nereálne, aby "rástlo" hcg takto pomaly. Skôr si myslím, že išlo o biochemické tehu, pretože tá dnešná "čiarka" sa mi zdá slabšia ako spred štyroch dní.

jankavlc
8. mar 2015

Ahojte som tu nová,dnes 14DPO a den ocakavanej MS

snazilka1983
8. mar 2015

@jankavlc gratulujem 😉

jankavlc
8. mar 2015

@snazilka1983 Dakujem,dufam ze sa test nemýli,zajtra urobím další....

mamjka
8. mar 2015

@veronikax u nas je tiež krasne len v predu mame izby kde svieti od rana a tam všetci spali... 😀

mamjka
8. mar 2015

@piacere ahoj tam som ale mala ovu testy... 😒 uvidime čo bude z toho kym nedojde mrchaňa nadej umiera posledná 😉

mkado
8. mar 2015

@mamjka ms ti meska? Aku znacku testov pouzivas?

snazilka1983
8. mar 2015

@jankavlc myslim ze sa urcite nemyli 🙂

mamjka
8. mar 2015

@mkado mala dojsť dnes... testy mam tu od Rybky..🙂

mkado
8. mar 2015

@mamjka tie one strip? Mne tiez na nich nesilnela ciarka, tak som skusila mamatest a tam uz bola ciarocka krasna ruzova. Bola to moja prva skusenost s nimi a iba som si nahnala obavu. Skud aj nieco ine. 😉

mamjka
8. mar 2015

@mkado zajtra idem do mesta k dr.tak kúpim aj iný ďakujem za tip 😉

kudusko
8. mar 2015

@mamjka ja tam vidím iste budeš tehu🙂

janedoe
8. mar 2015

@jankavlc gratulujem 🙂
@mamjka inac mne tiez pomalicky silnel test a az vcera tam konecne bola ciarka a nie dusik. Inac tie mamatesty su fajn. Ja som vcera skusila ten, lebo uz som zacinala stresovat a isla som si oci vyocit aka zmena 🙂

veronikax
8. mar 2015

@mamjka mne zase mama testy robili duchov... ale neskutocnych :P asi zalezi od vyroby :DDD

kamilka1986
8. mar 2015

Už som sa raz pýtala ale poznáte to,istota je istota 😀

janedoe
8. mar 2015

@reva6 ahoj, tak ako si dopadla s tymi dusikmi?

mamjka
8. mar 2015

@kudusko
@janedoe
@veronikax keď nedojde mrcha mam ešte jeden od Rybky a kupim aj novy... 😀 niekoľko 😀 😀

mamjka
8. mar 2015

@kamilka1986 krásny duch.... 😉

janedoe
8. mar 2015

@mamjka taka som rada, ze neni som sama testovacia maniacka 😉 Budem drzat palce.

mkado
8. mar 2015

@mamjka suhlasim s @janedoe. Mne tie one strip ukazovali duchov. Az na mamatestoch mi to krasne zosilnelo. 😉

reva6
8. mar 2015

@janedoe cau.. :D ani sa nepytaj... nijak ... hlasim 2 dc :D ja mam kazdy mesiac takeho ducha a nic z nich ... :D

veronikax
8. mar 2015

@mamjka a si potom nerobila foto na slniecku ?? ze by lepsie bolo vidno dnesny test ? 🙂

mamjka
8. mar 2015

@veronikax ono to zosilnelo po cca 2hodkach tak to uz je take odveci...🙂

veronikax
8. mar 2015

@mamjka takze ti zosilnela ciarka ? :D mne co sa kanalik ukazal .. tak potom aj zmyzol :DDDDD

janedoe
8. mar 2015

@reva6 Joj to ma mrzi... ja cakam do toho utorka ci MS dojde, ci nie. Dufam ze nie. Ved po 3 rokoch by sa uz aj patrilo 😀

jankavlc
8. mar 2015

@janedoe gratulujem aj ja. Ja som mala dr.max. Zajtra kupujem dalsi a zase testujem,istota je istota 🙂

mkado
8. mar 2015

@janedoe takze ako? Ak citam spravne, ciarocka zosilnela. Pravda? Parada 😉

reva6
8. mar 2015

@janedoe no hadam nedojde.... ja zajtra nastupujem v novej praci .... chcem teraz zacat behat ked uz ide ta jar troska schudnut.. lebo v zime priatelova starka nas vykrmila ked sme tam byvali .. vies ako to je stara mama stale len vari a vari tak nepriber no :D no dufam ked takto kus dam dole tych par kil ze aj to pomoze a bude uz daco z toho snazenia 🙂 tak daj vediet potom :D

ladore
9. mar 2015

Ahojte dievcata co vy nato kanalik alebo duch...vrchny dnes rano spodny vcera rano

ladore
9. mar 2015

Vrchny uz takmer suchy