Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ladore no mne sa zda nieco na tom vrchnom ,ale to ti nikto nezaruci ,ci je to tehu....,drzim prsty 😉
ako po vyschnutí je ten vrchný vidieť stále aj volným okom nezmizlo to ale na foťaku je to slabučké.. :/, jasne uvidíme neskôr - ja len že cyklus mávam dlhýýýý aj 54-60dní a podľa neho som ovu ešte ani nemala a toto sa mi ukázalo na cca 26DC
@ladore
ano, chápem, že na fotke je to slabšie ako v skutočnosti, to sa aj mne stáva
no a čo sa týka takých dlhých cyklov, tak to teda netuším, s tým nemám skúsenosti
ale viem, že možné je všetko
takže kľudne je aj možné, že si proste tento mesiac mala ovulku v bežnom termíne
aj keď teda zrejme pre teba nie je bežný,
ale stáva sa všeličo
skús o pár dní další test a uvidíš, verím, že ti čiaročka bude silnieť
🙂
to bude asi vyražená ta druhá čarka ,zitra má přijíd mrcha
Neviete kde je teraz sunar v akcii?
sorry to sem nepatri.::🙂)))
@katkas114
mne sa to zdá ako kanálik, vyzerá to byť šedé
v skutočnosti je to aké? šedé alebo ružové?
@hlavacova007
žiaľ na tých tvojich nevidím nič,
ale to nič neznamená 🙂
možno som len ja slepá 😉
@katkas114 toto kanálik určite nie je, ten nie je tak výrazný, toto je podľa mňa pekne pozitívny test 🙂 Ja som mala tiež takúto foto, tá testovacia čiarka bola na foto tmavá, takže sa mohla tiež zdať ako kanálik, ale bol to pozitívny test. Už zajtra bude diaľnica smer BA-KE 😉 😀 Blahoželám.
@hlavacova007 ked sa veeeelmi zapozeram tak sa mi aj zdá že sa tam niečo črta...koľko dni mas do ms?
@bona12 Zítra má přijít 😒
@jani255 ja na tom prvom niečo vidím,momentálne riešim takú istú dilemu 😒
@kamilka1986 mne uz uuuuplne z toho sibe 🙂
@jani255 to aj mne,nič iné nerobím len kukám na test a hľadám druhú čiarku 🙂 Prosím ťa kukni na moje príspevky a napíš mi či tam niečo vidíš 😉
@hlavacova007 tak to by mala byt už silnejšia ciarka, skús aj iný test...
@katkas114 podla mn aje to tam 🙂
@katkas114 ja si tiez myslim, ze je pozit. Drzim palceky 🙂

@ladore
ja tam žiaľ nič nevidím,
teda presnejšie raz vidím a raz nie, takže neviem či sa mi to iba nezdá
ak tam aj niečo je, je to veľmi, veľmi slabé
skús testovať o dva dni zase,
ak je to tehu, mal by byť test viditeľne silnejší