Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@danielina30 ďakujem dám vedieť 😊 ako pokračujem ...
@veronikax jééj som rada že ju tam vidí ešte dakto 🙂) stále aj keď je to suché je ju vidieť, len na fotke je to bledé ale bola silnejšia. to keby som vedela dnes som 26DC lenže ja mám dlhý 52-60dní takže podľa kalendára by som ovu ešte len mala mať, takže som z toho jeleň 😒
toto sú pepino test vv sobotu som si urobila 2 na obed a večer ale ako keď si lupou hľadala tak taký akoby tieň pod povrchom si si všimla ale fakt lupou, spodný je zo včera rána to som si myuslela že kanálik ale nedalo mi to tak som skúsila dnes ráno -vrchný a totoť sa ukázalo, ako keď spojím ich všetky 4 tak ten dnešný je viditeľne najtmavší.
Len mi mi to nesedí, s tou ovu.., test ráno ovu poz. a poobede neg. a ak počítam tak počítam tak by mi to vyšlo že som ostala tehu hneď deň po ms.
@ladore to dnes ráno si mala ovu test pozitívny?
to môže byť
lebo ovu test reaguje aj na zvýšené hcg a koncentrácia hcg je ráno najvyššia
a ak si ho robila z prvého ranného tak pokiaľ si tehu, tak by ovu test mal mať pekné koľajnice
ten dokáže odhaliť tehu ešte skôr ako tehu test
tehu test ti ukáže ledva ledva nejakého dušíka, zatiaľ čo ovu je krásne pozitívny (ak ho teda robíš z prvého ranného)
@mkado ahoj no zosilnela. Cakala som este do dnes. Ved dnes je moj den "D" a uvidime ci mrcha dojde. Ale ranny test stale pozitivny, co som rada, lebo som sa trosku bala,lebo posledne 2 dni som mala echt silne bolesti v podbrusku. Len stale je tam ta testovacia ciarka o dost slabsia ako kontrolna. Skusim zavolat dr. ci nemozem dojst na krv, kebo tiez by som nechcela nic zanedbat.
@reva6 tak viem ake to je ked niekto vari 🙂 My sme byvali 5 rokov u svokry a za prve 2 roky som pribrala10 kil 😀 Drzim palceky, nech sa tento mesiac zadari.
žienky mrcha stále v nedohľadne ale testiky nesilnejú..... ☹ už neviem čo ďalej...mala má angínu a ja som tiež už chorá poriadne...asi to predsa len budem musieť zase liakami riešiť.... ☹
@janedoe super,len nech silnie. Ja som dnes otestovala este raz,aby som mohla cinknut lekarovi. Tak idem vo stvrrok na ultrazvuk a uvidime co dalej. Len dufam, ze bude vsetko ok. Tie bilesti mam aj ja. Ale vraj je to normalne, lebo sa roztahuje maternica. A niekedy su dost priserne. Ale znesiem vsetko, len nech je vsetko v poriadku. Nevolnosti mas nejake?
@mkado supis 🙂 Aj ja som otestovala dnes 🙂 Ale neviem sa dovolat hematologicke ☹ Ani netusim ako ordinuje, lebo som nasla na internete dake 3 rozne verzie. Takze sa asi zajtra preveziem kuknut. Och... ako ja prezijem injekcie do brucha :D Ale pre babo vsetko. S ultrazvukom este pockam, lebo by som chcela vidiet uz srdiecko. Nech som pokojnejsia. Vie ake som prezivala hrozy, ked mi dr. povedala, ze nebije a ze sa jej to nezda. A tie bolesti mavas aj ty? Tak fajn, aspon viem, ze je to v poriadku 🙂 Dufam, ze to takto dobre pojde aj nadalej 🙂 Drzim palce a potom cakam na info 🙂
@laauraa ja tam nevidim nic :(
@janedoe tak dnes som volala na gyndu. Objednala ma na stvrtok na ultrazvuk, vraj aby lekar popozeral, ci je plod umiestneny spravne. Hemato som absolvovala dnes, vysledky na 1. Tak mi padol kamen zo srdca. Verim, ze tentokrat bude vsetko ok. Drzim nam vsetkym prsteky. 😉 A ano, tie bolesti mam aj ja. V prvom tehu mi lekar proti silnym krcom predpisal magnerot. Ma aj ine pozitivne ucinky.
@mkado magnerot si davam aj ja na vecer, lebo vtedy je to asi najhorsie. No a aj ja som volala na gyndu a objednali ma na 13.4. Toho datumu sa snad asi nedozijem 😀 Ale v pondelok idem na krv a stvrtok,alebo utorok skocim na hematologiu. A urcite vsetko dopadne dobre. Ine si ani nepripustam 🙂
@3nity aj ja tam vidim dve ciarky, hlavne na tom lavom.

@katkas114 kraaaasny duch...a mozno by som to duchom uz ani nenazvala 🙂)) dalsi testik uz bude poriadna ciarka ;)))))