Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ďakujem snáď všetko Oki
@reva6 tu su testy 🙂 gratulovat ... no neviem, snad ano, ale este velmi potichucky 🙂 Ale je to snad na dobre ceste. K dr. mam ist na sono az 13.4. takze dovtedy sa asi zblaznim. Ale vnutorne som nastavena tak, ze vsetko dopadne OK, tak snad aj tak bude. Minule som mala od zaciatku zly pocit a tak to aj dopadlo 😒
@mamjka my sme tusim spolu dusikovali uz pred tyzdnom. Neskusala si aj iny test? Ja som mala dostat vcera a druha ciarka silnie sice pomaly, ale silnie. Sice do soboty som stale nevedela, ci je to duch, alebo len kanalik, ale ked mi ukazali 3 rozne znacky testu ducha, tak som vedela, ze kanalik to asi nie je. A normalna "ciarka" sa mi ukazala az v tu sobotu.
@mamjka no pri takýchto testoch neuvidí na sone určite nič, tam bude veľmi veľmi malé hcg, ja som mala čiarku silnejšie (trošku) a hcg bolo len 22. Ale mal by ti vziať krv a za dva dni zase a uvidí, čo to hcg robí. Pichnúť vyvolávačku, v tak skorom týždni sa s tým telo vie vysporiadať ešte samé meškajúcou mrchou. Jednoznačne musíš ísť ku gynekológovi.
No ja som mala len taketo testy a bola som tehotna a tiez som si ich spravila asi 10 a kazdy mi ukazal takto🙂))
volala som tah hneď bežim na krv...
@mamjka @all
ahoj, aj mne asi mešká, ale neviem na 100 % povrdiť, lebo mám nepravidelnú mrchu 😒 vždy tak medzi 22-25, ale min. mesiac som mala 26 DC, dnes som 27 DC, uz asi 4 dni ma bolí podbruško ako pred mrchou, v nedeľu som si robila tehu test a bola tam slabučká čiarka, v pondelok nič a dnes ráno som si robila aj ovu a aj tehu test, fakt neviem, co si mam o tom myslieť 😔
@janedoe gratulujeeem. Môžem sa spytat cítila si uhniezdenie či nejake tlaky v maternici?

@janedoe no kde su fotky tych tvojich testov ???? 🙂 mam gratulovat ci co ??