icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

reva6
10. mar 2015

@janedoe no kde su fotky tych tvojich testov ???? 🙂 mam gratulovat ci co ??

katkas114
11. mar 2015

Dnes som skúsila inú značku , ale ešte stále to nieje ono , stretli ste sa s tým ?

mamjka
11. mar 2015

@katkas114 kraaasa 😉

mamjka
11. mar 2015

Zienky môže hcg rast tak pomaly ? V nedeľu som mala dostať mrchu...

zdencaaaa
11. mar 2015

@mamjka aka je to znacka testov?

katkas114
11. mar 2015

Ďakujem snáď všetko Oki

mamjka
11. mar 2015

@zdencaaaa rapi clear ....pred tym som mala tie od rybky

piacere
11. mar 2015

@mamjka podľa môjho názoru nie, skôr to vidím na biochemické tehu a mrcha sa nevie rozbehnúť... resp. mne "meškala" cca 2 týždne pri biochem. .... Pri zdravom tehotenstve jednoducho hcg rastie raketovou rýchlosťou a na testoch je to dosť jasne vidno v týchto začiatkoch.

mamjka
11. mar 2015

@piacere som poriadne chorá a moj dr. mi neda lieky kym nebude tehu vylucene.....ak by som šla ku gyn.a som tehu už by to bolo vidieť? 9.2.som mala poslednu mrchu

zdencaaaa
11. mar 2015

@mamjka keby si mala pred ms tak su tie ciarky v pohode, ale tebe uz meska, mozno si len mala ovulaciu neskor a si len za uplnom zaciatku, ale @piacere ma pravdu, hcg by ti malo rast rychlejsie

janedoe
11. mar 2015

@reva6 tu su testy 🙂 gratulovat ... no neviem, snad ano, ale este velmi potichucky 🙂 Ale je to snad na dobre ceste. K dr. mam ist na sono az 13.4. takze dovtedy sa asi zblaznim. Ale vnutorne som nastavena tak, ze vsetko dopadne OK, tak snad aj tak bude. Minule som mala od zaciatku zly pocit a tak to aj dopadlo 😒

@mamjka my sme tusim spolu dusikovali uz pred tyzdnom. Neskusala si aj iny test? Ja som mala dostat vcera a druha ciarka silnie sice pomaly, ale silnie. Sice do soboty som stale nevedela, ci je to duch, alebo len kanalik, ale ked mi ukazali 3 rozne znacky testu ducha, tak som vedela, ze kanalik to asi nie je. A normalna "ciarka" sa mi ukazala az v tu sobotu.

janedoe
11. mar 2015

@mamjka vidiet by to asi este nebolo, ale skus nech ti zoberie krv a potom o 2-3 dni zase. Uvidis ako rastie hcg.

piacere
11. mar 2015

@mamjka no pri takýchto testoch neuvidí na sone určite nič, tam bude veľmi veľmi malé hcg, ja som mala čiarku silnejšie (trošku) a hcg bolo len 22. Ale mal by ti vziať krv a za dva dni zase a uvidí, čo to hcg robí. Pichnúť vyvolávačku, v tak skorom týždni sa s tým telo vie vysporiadať ešte samé meškajúcou mrchou. Jednoznačne musíš ísť ku gynekológovi.

mamjka
11. mar 2015

@janedoe gratulka... 🙂
ja som už 3 rozne tehu testy vyskušala...stale je to silnejšie ale veľmi pomaličky to ide.... 😒 tak neviem...asi skusim zavolať svojmu gyn čo mi on na to povie....

merrynka69
11. mar 2015

No ja som mala len taketo testy a bola som tehotna a tiez som si ich spravila asi 10 a kazdy mi ukazal takto🙂))

janedoe
11. mar 2015

@mamjka skus, ono to asi bude najistejsie. Prajem ale, nech je vsetko OK.

mamjka
11. mar 2015

volala som tah hneď bežim na krv...

zuzicek88
11. mar 2015

@janedoe gratulujem

petra212
11. mar 2015

@mamjka
dúfam, že výsledky budú ok,
určite daj potom vedieť

laauraa
11. mar 2015

@nicicka tak v reali vidno lepsie urcite :( posielam foto.. Dalsie aj s ovu testami

lenka0714
11. mar 2015

@mamjka @all
ahoj, aj mne asi mešká, ale neviem na 100 % povrdiť, lebo mám nepravidelnú mrchu 😒 vždy tak medzi 22-25, ale min. mesiac som mala 26 DC, dnes som 27 DC, uz asi 4 dni ma bolí podbruško ako pred mrchou, v nedeľu som si robila tehu test a bola tam slabučká čiarka, v pondelok nič a dnes ráno som si robila aj ovu a aj tehu test, fakt neviem, co si mam o tom myslieť 😔

mamjka
11. mar 2015

@petra212 @lenka0714
no tak ja som bola dnes u dr. robil mi sono zatiaľ nie je nič vidieť že je skoro ešte...vystelka je zväčšena dal mi antibiotika Amoksiklav 2X1000mg a o týždeň mám isť na kontrolu tak dúfam mrcha nedojde....

mamjka
11. mar 2015

@lenka0714 je tam dúšik podľa mňa 🙂

petra212
11. mar 2015

@mamjka
a tie atb neublížia keď si tehu?
zobral ti aj krv na hcg?

mamjka
11. mar 2015

@petra212 vravel že to supenicilinove že to možem....že viac by ubližil kašeľ a horučky.... ☹ aj tak som z toho na nervy....dal mi vyvolavačku že ak som tak babu pomože ak nie tak dostanem kramy....

petra212
11. mar 2015

@mamjka
tak hádam dr. vie čo robí
a verím, že to bábo zvládne ak tam je
🙂
vyvolávačka mu isto neublíži

nicicka
11. mar 2015

@laauraa ja sa v ovu nejak nevyznam, lebo som to nikdy neriesila, ale na tehu sa niekde nieco crta, niekde nie, udidis o par dni. drzim prsty 😉

ebi52
11. mar 2015

@katkas114 podla mna je to tam 🙂

butterfly333
11. mar 2015

@janedoe gratulujeeem. Môžem sa spytat cítila si uhniezdenie či nejake tlaky v maternici?

katkas114
11. mar 2015

@ebi52 ďakujem 😊