Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
18 idem na kontrolu (bud. tyzden)
@kamilka1986 je tam duuuch... 🙂
@kamilka1986 tmava fotka...a skus ju dat na biely podklad ;)
@mamjka neporazi neboj 🙂)) len nech ti da nieco proti spineniu ;) Zaklad je ze mas pozit.test a mohol by ti aj vziat krv...aby mohol hcg porovnat ako stupa ;)
@mamjka ak máš doma ascorutin, tak si ho nasaď, zastaví špinenie. Lekár ak nevidel na sone nič, tak bude zrejme opätovne volať dnes/zajtra na krv. Ak ti pichol vyvolávačku, tak by to malo tehotenstvo podporiť, to je ako duphaston, takže tam bola si nemala začať špiniť, práve naopak.... ono ti mohol už včera predpísať duphaston.... uvidíš, čo ti povie.
@veronikax tak som sa ju snažila odfotiť s bleskom
Som objednana na stredu mávam tak 30 dňové cykly .ja neviem už asi sa neujako a ....
@kamilka1986 zatial to vyzera ako kanalik ;) zatial ;)
ahojte žienky, tak ja Vám tu sledujem už asi týždeň tak držím palce každej jednej aby to vyšlo 🙂 dnes je 31 deň a mrška nedošla test negatívny tak sama neviem čo si mam o tom myslieť či je ešte skoro testovať ☹
@kamilka1986 to vyzerá zatiaľ len na kanálik, možno neskôr 🙂
@oliinka ahoj, prečítaj si toto http://tehotenstvo.rodinka.sk/tyzden-po-tyzdni/... 😉
@kamilka1986
@vika7
baby, ak chcete fotit testy, preco ich nefotíte na bielom papieri?
tam je najlepšie vidno či tam je aj druhá čiara či nie
takto je to strašne zle viditeľné
na týchto vašich dvoch testoch nevidím nič 😒
skúste testnúť o dva dni
@mamjka nechcem strasit,ale radsej chod k dr...ja som mala to iste...pozitivne testy a krvacanie...a nanestastie sa tehu samo ukoncilo 😔
@petra212 tu je to na bielom papieri...vrchný je z dnešného rána
@kamilka1986
no táto fotka je lepšia
skús o dva dni testovať znova
tuto zatiaľ druhú čiarku nevidím
naživo to vyzerá ako? je ju vidieť?
@alexandra2710 ako sa ukončilo? Mna pobolieva cely deň v podbrusku a na talentom nájdem vždy výtok žlto hnedy.aj s ruzovou krvou

@mamjka a krv ti bral ?? ved tym by to mal najistejsie ... Skor by som brala krv ako davala vyvolavacku ... Ved i sa s tym nenarobi .. pracuju v labaku .. Ako aj vyvolavacka je neskoda... len skoda ihly :P