icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
11. mar 2015

@mamjka a krv ti bral ?? ved tym by to mal najistejsie ... Skor by som brala krv ako davala vyvolavacku ... Ved i sa s tym nenarobi .. pracuju v labaku .. Ako aj vyvolavacka je neskoda... len skoda ihly :P

mamjka
11. mar 2015

@veronikax krv nebral.... ☹ ja už som tak skoro mala jeden MA ☹

veronikax
11. mar 2015

@mamjka a do kedy mas cakat po vyvolavacke ak ms nedojde? 🙂

mamjka
11. mar 2015

18 idem na kontrolu (bud. tyzden)

laauraa
11. mar 2015

Ahojte test robeny pred hodinou

mamjka
12. mar 2015

@veronikax tak až teraz netuším čo ďalej.... 🙂 aj mi srdiečko podskocilo aj sa bojim... Včerajší a dnešný testik ale v noci som začala slabo krvácať... ☹ svetlo červenú krv...

petra212
12. mar 2015

@mamjka
podľa testu si tehu
a keď si tehu a krvácaš, mala by si ísť k doktorovi, či?

dúfam, že všetko dobre dopadne

oliinka
12. mar 2015

Baby aj ja mám testy pozitivne som 37 deň cyklu a pobolieva bruško ako pri mrche a dnes vytok ružovo hnedy čo myslíte bude to ze sa neujalo a dojde mrcha môže to byť mimomaternicove.bojim sa

veronikax
12. mar 2015

@mamjka chod k Dr. S tym ze mas pozitivny test a krvacas... Toto uz je pozitivny test ;)

mamjka
12. mar 2015

@petra212 @veronikax no idem mu zavolať dufam že ho zomňa neporazi.... včera som tam bola tak mi povedal že o tyždeň na kontrolu ☹ že to je buď alebo lebo ešte nič nebolo vidieť.... ☹ ale dnes je test silnejši a pritom špinim....

mamjka
12. mar 2015

@oliinka ak si nebola u dr tak to skus....ake dlhe mavaš cykly?

kamilka1986
12. mar 2015

Baby je tam niečo? 🙂

mamjka
12. mar 2015

@kamilka1986 je tam duuuch... 🙂

veronikax
12. mar 2015

@kamilka1986 tmava fotka...a skus ju dat na biely podklad ;)
@mamjka neporazi neboj 🙂)) len nech ti da nieco proti spineniu ;) Zaklad je ze mas pozit.test a mohol by ti aj vziat krv...aby mohol hcg porovnat ako stupa ;)

piacere
12. mar 2015

@mamjka ak máš doma ascorutin, tak si ho nasaď, zastaví špinenie. Lekár ak nevidel na sone nič, tak bude zrejme opätovne volať dnes/zajtra na krv. Ak ti pichol vyvolávačku, tak by to malo tehotenstvo podporiť, to je ako duphaston, takže tam bola si nemala začať špiniť, práve naopak.... ono ti mohol už včera predpísať duphaston.... uvidíš, čo ti povie.

kamilka1986
12. mar 2015

@veronikax tak som sa ju snažila odfotiť s bleskom

oliinka
12. mar 2015

Som objednana na stredu mávam tak 30 dňové cykly .ja neviem už asi sa neujako a ....

jani255
12. mar 2015

@mamjka to uz je krasna ciarka 🙂 nebooj,ale ja by som sla k doktorovi..ja som si toto iste zazila,vtedy mi vraj praskla cysta.bola som v 5 tt a vsetko dopadlo oka.drzim palce moc moc !!!

veronikax
12. mar 2015

@kamilka1986 zatial to vyzera ako kanalik ;) zatial ;)

ivana2501
12. mar 2015

ahojte žienky, tak ja Vám tu sledujem už asi týždeň tak držím palce každej jednej aby to vyšlo 🙂 dnes je 31 deň a mrška nedošla test negatívny tak sama neviem čo si mam o tom myslieť či je ešte skoro testovať ☹

lavinis
12. mar 2015

@kamilka1986 to vyzerá zatiaľ len na kanálik, možno neskôr 🙂

lenka0714
12. mar 2015
vika7
12. mar 2015

čavte baby, čo hovoríte na tento? pod svetlom keď silno kukám tak tam niečo vidím, ale neviem no...sobotu skúsim znovu..

petra212
12. mar 2015

@kamilka1986
@vika7
baby, ak chcete fotit testy, preco ich nefotíte na bielom papieri?
tam je najlepšie vidno či tam je aj druhá čiara či nie
takto je to strašne zle viditeľné

na týchto vašich dvoch testoch nevidím nič 😒

skúste testnúť o dva dni

alexandra2710
12. mar 2015

@mamjka nechcem strasit,ale radsej chod k dr...ja som mala to iste...pozitivne testy a krvacanie...a nanestastie sa tehu samo ukoncilo 😔

kamilka1986
12. mar 2015

@petra212 tu je to na bielom papieri...vrchný je z dnešného rána

petra212
12. mar 2015

@kamilka1986
no táto fotka je lepšia

skús o dva dni testovať znova
tuto zatiaľ druhú čiarku nevidím
naživo to vyzerá ako? je ju vidieť?

oliinka
12. mar 2015

@alexandra2710 ako sa ukončilo? Mna pobolieva cely deň v podbrusku a na talentom nájdem vždy výtok žlto hnedy.aj s ruzovou krvou

laauraa
12. mar 2015

Ahojtee prosim vas vidite nieco? Testy su po vyschnuti, posledne dve su tehu, vrchny vcera vecer spodny dnes pred hodinou, na zivo lepsie vidno na tom dnesnom je silnejsia ciarka ako ten nad nim dakujem.

lavinis
12. mar 2015

@laauraa ja vidím len na tých zelených...