Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@oliinka no "babo" samo odislo..a pri tom vsetkom..trosku stastia...ze netrebalo cistit...ale tak..nemusi to byt i tvoj pripad 😉
Ja tam vidim🙂 pravdepodobne mas este malo teh.hormónu preto take slabé
@ivanka0603 veru je 🙂
@v1adulka hehe ze duuuuch🙂 sak to kolajnice z ba do ke🙂 super
@janedoe aj ja som novembrova;)
@laauraa na modrych duch
Na zelenom ciarka viditelna🙂
@cucoriedkacucoriedka
@lenka0714
@lenka0714 baby aj ja som sa dnes testovala a takto to vyzera,vidite tam nieco?
@kamilka1986 niečo slabulinké tam vidím 🙂 koľko si dpo?
@lenka0714 ak sa mozem aj ja vyjadrit;) hcg by malo stupat kazde dva dni. Skus aj iny test.ale ak je hcg pritomne tak by ti to malo ukazat na kazdom teste.najlepsie je urobit rano test lebo koncentracia tehu hormonu je vtedy najvysia.tak drzim palce;)
@cucoriedkacucoriedka ďakujem velmi pekne 😉 mne sa tak zdá, ze mi to úplne slabunko ukazuje čiarku 😞 preto som rozmýšľala, ze skúsim iný test, uz nech je zajtra a uz testujem zase 😄
@kamilka1986 ja to tam vidim 😉
Baby prosím vas testy su pozitivne aj ked ciarka slabsia ale stale to krvavý výtok dnes som bola na sone len u iného gynekologa a povedal ze neni nič vidieť ze sa môže uhniezdovat ze buď je to vzaciatku alebo pride menzes ale napísal do správy toto viete mi to nejak preložiť uterus je v avf.nezvecsený.myometrium homogenne.endometrium ostrých kontur.homogenne.vysoke 10 mm.sekrecny typ.ovaria bilaterálne nezvecsene.v douglase diskretne množstvo tekutiny

@lavinis ahoj strasne to zle vidno na obrazovke na zivo to vyzera asi tak ked si naklonis kusok obrazovku a pozries sa z dola ,, len ja si nazivo nic nenaklanam a pozeram na to normalne rovno tak tak nejak to vidim , tu ciarku vidno nemusim ju hladat :/ tak ja uz nechapem