icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kafedame
14. mar 2015

@laauraa Ja tam vidím veľmi slabučkú čiarku. A už ti mešká menzes?

veronikax
14. mar 2015

@laauraa ovulacny je slabucky.. na to ze ti meska ms 🙂

steinarka
14. mar 2015

@laauraa no podla mna to bude tehu.. drzim palce 😉

lenula57
14. mar 2015

Ahojte dievcence vcera som mala ducha na teste takoho viditelnoho co myslite uz som sa viac krat sklamala a bojim sa znova ☹

cucoriedkacucoriedka
14. mar 2015

@oliinka no pokial sa este len uhniezduje tak by to nevidel
Ci je to mimomaternicove.to je viditelne az na utz ked je uz vidiet plod.ze ci je v maternici alebo najcastejsie vo vajcovode

cucoriedkacucoriedka
14. mar 2015

Samozrejme vo vajcovode pri mimomaternicovom

cucoriedkacucoriedka
14. mar 2015

@lenula57 moja tak bud si alebo nie si tehotna
Tie stavy poznam.skus o dva dni test.mala by byt ciarocka silnejsia.drzim palce nech je to tentoraz bez sklamania;)

lenula57
14. mar 2015

@cucoriedkacucoriedka dakujem sa mi blizia teraz kramy tak uvidim ci ixh dostanem..

oliinka
14. mar 2015

@cucoriedkacucoriedka no uhniezdovanie to asi nebude krvacam viac a nejaka zrazenina alebo čo to bolo takže menzes? Ci potrat? Takže aj ti tak to nebol mimomater.tehotenstvo?

cucoriedkacucoriedka
14. mar 2015

@oliinka menzes
Je dost pripadov kedy zeny ani o tom nevedia a pri menzese pridu o embryjko.napr.nedostatocna nidacia.uhniezdenie.dochadza k odlupovaniu slizniceaternice aj s embryjkom.takze potrat nie.to by uz bolo uhniezdene.aj ked nam prednasajuci gynekolog v skole vravel ze rozne sa k tomu dr stavaju.niektori to uz ako potrat beru. Ale vies to fakt nema zena sancu veduet ci bola"tehotna" alebo nie.to je skoro.

oliinka
14. mar 2015

@cucoriedkacucoriedka takze myslis ze sa neuhniezdilo a prisiel menzes?takze mimomat.to nebude?kedy mam skusit test ci nebude stale pozitivny?

cucoriedkacucoriedka
15. mar 2015

@oliinka hej presne tak ako pises. Testovat je zbytocne ak je menzes.skus po.niekedy ak je zena tehotna tak aj s menzesom.no uz len cakat co z toho bude.drzim palce.

alexandra2710
15. mar 2015

@oliinka len si daj pozor..aby krvacanie nebolo prilis dlhe..ja som krvacala 16dni...dva dni pauza...a potom zas...dokopy 26 dni...doslova som premenzesovala cely mesiac 😒 drzim palce,nech je to ok

oliinka
15. mar 2015

@cucoriedkacucoriedka
@alexandra2710 ďakujem.áno budem v stredu mám ísť k svojmu gynekologovi mám ísť normalne či keď krvacam nie.veru čakať.....takze buď sa mrnousek drží alebo už nieje....??'?

chorucka
15. mar 2015

@oliinka Testy nie sú 100% Niekedy sa stane že test ukáže ducha aj keď žena nie je tehotná alebo je tehotná len v začiatku a embryo bolo slabé tak sa prestalo vyvíjať a neudržalo sa a dokonca hcg je pozitívne aj u niektorých nádorových ochoreniach nie nechcem ťa strašiť ja len že nespoliehaj na testy čo ukážu a nestresuj sa Lekár ti tehotenstvo nestanoví podľa testu ale podľa ultrazvuku a krvi A keď embryo nie je zdravé je lepšie keď to odišlo teraz z menzesom Proti prírode sú aj lekári krátky a ani ty s tím nič neurobíš čo má sa stať stane sa 😉

chorucka
15. mar 2015

@oliinka Buď sa budeš stresovať a budeš testovať každý deň či čiarka silnie alebo budeš v kľude čakať na vyšetrenie u gyn. Držím palce lebo zázraky sa dejú 😉

alexandra2710
15. mar 2015

@oliinka ked krvacas..tak skor asi mrnousek nie je ako je...a ako pise chorucka...nestresuj sa..nepomoze to 😒 vyckaj na vysetrenie a uvidis...viem si zivo predstavit..ako ti je...ale neboj...vsetko je tak,ako ma byt 😉

oliinka
15. mar 2015

@chorucka no šak uvidím teda....aj keď je to menzes tak slabý akoby končil hoci ja mávam tak dva až tri dni a slabé

oliinka
15. mar 2015

@alexandra2710 no včera dosť normalne menzes aj zrazena krv aj take kusky a dnes veľmi malo

oliinka
15. mar 2015

@chorucka a keby som testovala ciarka už by nebola ci postupne by slabla?ci je hneď negatívny ?

butterfly333
15. mar 2015

@oliinka no ked už idu kusky z teba tak to tehu asi nebude to som mala minuly mesiac no zo mňa išli kusy a dost bola som u gyn a vraj biochem tehu a to sa neudržalo.Preto to krvácanie a kusy krvi.

kristinka28
15. mar 2015

no mrcha meska a testy 25tkove biele ach jaj ☹

oliinka
15. mar 2015

@butterfly333.vvčera hej ale tak nie vela a dnes akoby menzes končil.....

5esicko
15. mar 2015

@kristinka28 kolko meska?neskusis radsej 10tkove testy?tie predsa len zaznamenaju aj nizsiu hladinu hormonu...🙂

kristinka28
15. mar 2015

@5esicko som ti pisala ip

janedoe
15. mar 2015

@butterfly333 ahoj. Neviem teraz ci som uz odpisala, alebo nie. Ale ja som citila len ovulaciu a potom som uz mala tusaka. Den pred tym ako som mala dostat MS som mala krce v bruchu, tak som si myslela, ze mrcha dojde a od vtedy mavam jemne, i ked niekedy dost silne krce v podbrusku. Ale uhniezdenie neviem kedy bolo. Ducha som ale mala na 9 DPO a ozajstne 2 ciarky az 14 DPO 🙂

butterfly333
15. mar 2015

@janedoe tak to je super takže si tehu? Gratulujem dufam že aj ja sa toho tento rom dočkám.

butterfly333
15. mar 2015

@kristinka28 neskušala si ten 10tkovy?

janedoe
15. mar 2015

@butterfly333 zatial ano 🙂 Snad to tak aj zostane 🙂 A tento rok vraj tehu praje, tak prajem nech sa zadari 🙂

kristinka28
15. mar 2015

@butterfly333 nie zajtra kupim ,ak sa mi podari teraz 25 a nic prazno