Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Gratulujem 🙂
Zavolaj mu a dohodni sa kedy mas prist. Mna objednal asi o dva tyzdne po tom ako som nasla //.
@hrcavdeske ja tam nevidim ziadneho ducha.
@hrcavdeske Ani ja tam nič nevidím ☹
@kristinka28 neskusala si este testnut? ziadna zmena? 🙂
@5esicko ahoj vcera,ale uz nemam testy pockam do nedele ak nepride tak este kupim bazalna je 37 ,,,uvidime co to bude
@kristinka28 mne sa tiez bazalna drzi ma 37,1 ale radsej uz netestujem, pockam ci pride ms alebo nie..co by malo byt zajtra resp. pozajtra..tak drzim palce teda 😉
@5esicko aj ja tebe drzim palce dufam,ze ten mesiac to dame a pochvalime sa ,ze mame 2 palicky 😉
@keira0011 super gratulujem
tak ja vcera vecer vytuuuzene // 🙂)) jedna je sice slabsia, ale je tam a je vyraznaaa...🙂))))) zajtra rano spravim este dalsi testik a snad uz bude silna...v pondelok idem lekarke - mala mi uz robit hormonalny profil, tak som uz bola objednanaaaaaa, a uz nemusiiii :DDDD
@julypetkova najskor radovat🙂
@lavinis kym neuvidim bijuce srdiecko u dokyho ,tak sa moc neradujem ...
@julypetkova Ahoj,v prvom rade ti gratulujem 🙂 Môžeš byť kľudne šťastná,to že si mala MA neznamená,že aj teraz to tak dopadne.Viem o čom hovorím,nakoľko som tak bola aj ja ☹ Mne vtedy doktor povedal,že dalšie tehu budem mať bezproblémové a mal pravdu 😵 Mysli pozitívne a teš sa na miminko,držím ti palce 😵

@piacere
@chorucka ďakujem uvidím v stredu idem na gynu....už som zmierena že mimi asi nebude....len aby nebolo. Mimomaternicove.... Ale keď nemám bolesti tak hádam nie...