Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@julypetkova no super gratulujem ☺
@butterfly333 dakujem
Ahojte baby, kolko dni DPO lekar vie z krvi zistit hcg? Ked som 13DPO, mrcha mala prist dnes ale zatial nikde...brucho ma ale boli uz 4ty den (absolutne nezvycajne u mna), bt sa drzi uz par dni na 37 stupnov, neklesa akoby mala pred ms....testy vychadzaju len s ozaj so slabymi duchmi...tak rpeto by som chcela ist k dr....len ci sa oplati...chcela by som v piatok, teda 15DPO....dakujem za tipy 😉 🙂
@julypetkova urcite len radovat 🙂)) endorfin je velmi zazracny hormon 🙂 Dopadne to urcite dobre 🙂 Drzim silno palceky 🙂 a gratulujeeem 🙂
@5esicko niektori lekari robia krvne odbery hned, niektori s tym cakaju. Ak si nedockava, skus zavolat svojmu gyndosovi a usmerni Ta. Ale ak Ti to uz ukazuje test, tak krv by to uz isto ukazala tiez. Ako som uz pisala, skus testnut o 2-3 dni a uvidis, ci ciarka zosilnie a budes mudrejsia. Vies, aby si predisla zbytocnemu sklamaniu. Drzim prsty, nech to dobre dopadne 😉
Môžem byť tehotná, ak druhú čiarku takmer nevidno ? Alebo si ju len namýšľam ? Prosím vidíte tam niečo ??
😖 alebo mi šibe 😕 ... ešte doplním , že vôbec netuším či aj takáto biedna farba čiarky niečo signalizuje.. už tretí deň na bolia vaječníky , je mi ťažko na žalúdok a ešte som si všimla slabúčko ružový výtok , je ho málo ale nikdy pred tým som ho ešte nemala.
Môže byť že som tehotná ??
Hlavne mi napíšte , či tam niečo vidíte ako ja 🙂
Ďakujeeeem za každú reakciu 😉
a čo je to ten kanálik ??
ciarku pekne vidim, ale tiez sa mi to zda skoro, ak ste si predtym davali pozor..ja som mala takuto ciarku pri prvom na 13.den po ovulke a pri druhom 10.den
@mius28 keď ti pred týždňom skončila MS ešte by si nemala byť tehotná ved v priemere na cca 11-14 dní je ešte len ovulacia.ja mávam pri ovule príšerne bolesti , skôr by som tipovala to.testy bývajú dosť často vadne tie najobyčajnejsie že ukazujú tak túto jemnú. .ale skus aj pre istotu zas že či náhodou nezosilnie.
@denuss
@sakura77
Ďakujem ... 🙂 no už asi 3 roky neberiem žiadnu antikoncepciu ani sa nechránime no dávame si pozor ... 🙂
Ja mám slabučkú menštruáciu .. cez ňu si vobec nedávame pozor .. a 2 dni po ms .. sme si tiež nedali pozor .. tak som si myslela že som .. 🙂 už je to cca týždeň a začali ma bolieť vaječníky také ako krče mám .. mala som slabúčko ružový výtok ktorý som nikdy pred tým nemala ... tak preto som si urobila test .. 😉
A viete mi prosím ešte vysvetliť, čo je to kanálik a duch ?? Alebo aky je v tom rozdiel ??
Som tu cca pol dna a som nováčik , tak mi prosím prepáčte za hneď toľko otázok 🙂
Ale budem vďačná ak sa nájde niekto , kto mi tieto pojmy vysvetlí 🙂
@mius28 jaaaaaaj nikomu sa nekce vysvetľovať 🙂 tak teda ja. 🙂 Kanálik na teste je šedý, sivý a ukáže sa poväčšine po zaschnutí. Vystúpi na mieste testovacej čiarky a test sa tvári veľmi nádejne 🙂 . Duch na teste je náznak testovacej čiarky - zvyčajne sa slabulinko zafarbí do 10 minút a hlavne je ružovkastý. Takže ružový je duch, sivý je kanálik. 🙂 mimochodom niektoré ženy majú ovuláciu cez ms a preto testni pozajtra. Ak bude silnieť, si tehu a kľudne si mohla mať ovulu cez ms. 🙂 držím ti palce nech je tak, ako si to želáš 🙂
@mius28 inac ja som tiez mala prvy raz v zivote ruzovy vytok az ked som bola tehu, asi tyzden po ovu..ale to je este len uhniezdovanie a potrva este par dni, kym bude v moci tehu hormon..tak moze byt, ze na teste mas kanalik, ale tehotna byt mozes len je este skoro...ved uvidis ako sa budes citit dalej a podla toho skus este testnut mozno nejakym lepsim testom..a chcela by si babo? 😉

@julypetkova rozumiem...ja som a tiež vytešovala tak postupne.... 🙂