icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lavinis
17. mar 2015

@julypetkova rozumiem...ja som a tiež vytešovala tak postupne.... 🙂

butterfly333
17. mar 2015

@julypetkova no super gratulujem ☺

julypetkova
17. mar 2015

@butterfly333 dakujem

maminkainkake2015
Odpoveď bola odstránená
5esicko
18. mar 2015

Ahojte baby, kolko dni DPO lekar vie z krvi zistit hcg? Ked som 13DPO, mrcha mala prist dnes ale zatial nikde...brucho ma ale boli uz 4ty den (absolutne nezvycajne u mna), bt sa drzi uz par dni na 37 stupnov, neklesa akoby mala pred ms....testy vychadzaju len s ozaj so slabymi duchmi...tak rpeto by som chcela ist k dr....len ci sa oplati...chcela by som v piatok, teda 15DPO....dakujem za tipy 😉 🙂

mkado
18. mar 2015

@5esicko podla mna je este skoro ist v piatok. Mrcha este velmi kratko meska, neuvidi nic. Skus opat testnut v piatok, pripadne v sobotu. Ak si tehu, tak ciarky by mali zosilniet, lebo HCG stupa. A ak nemas ziadne problemy, s navstevou dr. este trosku pockaj. Moj nazor 🙂

5esicko
18. mar 2015

@mkado dakujem, pockam teda a uvidim 🙂 aj ked to cakanie je take otravne 😝 😀 🙂

mkado
18. mar 2015

@5esicko to veru je, ale vezmi si tak, ze keby si tam sla uz teraz a dr. by este nic nevidel, iba by si sa vystresovala. Ktory tt Ti vychadza teraz? Mozno nejaky 4ty plus nejake dni, ze?

veronikax
18. mar 2015

@julypetkova urcite len radovat 🙂)) endorfin je velmi zazracny hormon 🙂 Dopadne to urcite dobre 🙂 Drzim silno palceky 🙂 a gratulujeeem 🙂

5esicko
18. mar 2015

@mkado cca tak...mne neslo o to ci nieco uvidi, lebo to je este asi naozaj velmi skoro, ale iba o vysetrenie krvi, ktore by potvrdilo/vyvratilo to, ci sa jedna o tehu...a toto prave neviem ze odkedy to je schopny dr. podla krvneho testu urcit... 😖

mkado
18. mar 2015

@5esicko niektori lekari robia krvne odbery hned, niektori s tym cakaju. Ak si nedockava, skus zavolat svojmu gyndosovi a usmerni Ta. Ale ak Ti to uz ukazuje test, tak krv by to uz isto ukazala tiez. Ako som uz pisala, skus testnut o 2-3 dni a uvidis, ci ciarka zosilnie a budes mudrejsia. Vies, aby si predisla zbytocnemu sklamaniu. Drzim prsty, nech to dobre dopadne 😉

5esicko
18. mar 2015

@mkado Dakujem, tiez by som sa rada vyhla jeho oznameniu neuspechu, to radsej zbadat ze dosla ms a zacat odznova... 🙂 tak teda dakujem za radu este raz 😉

mkado
18. mar 2015

@5esicko nie je za co. Rado sa stalo. Verim, ze sa stretneme v skupine novembrovciatka 2015. Drzim prsty 😉 testik si odloz, aby si mala s cim porovnat.

dellfi
19. mar 2015

@jujlucka to vizera slubne.

mius28
19. mar 2015

Môžem byť tehotná, ak druhú čiarku takmer nevidno ? Alebo si ju len namýšľam ? Prosím vidíte tam niečo ??
😖 alebo mi šibe 😕 ... ešte doplním , že vôbec netuším či aj takáto biedna farba čiarky niečo signalizuje.. už tretí deň na bolia vaječníky , je mi ťažko na žalúdok a ešte som si všimla slabúčko ružový výtok , je ho málo ale nikdy pred tým som ho ešte nemala.
Môže byť že som tehotná ??
Hlavne mi napíšte , či tam niečo vidíte ako ja 🙂
Ďakujeeeem za každú reakciu 😉

nynyky
19. mar 2015

@mius28 no ja tam vidim, len neviem ci to je kanalik alebo duch. Kolko ti meska ms?

mius28
19. mar 2015

@nynyky Pred týždňom mi skončila, potom hned po ms, sme si nedávali pozor, tak preto neviem či to može byt ono 🙂

nynyky
19. mar 2015

@mius28 tak to asi nie to by bolo velmi skoro aby ti test uz ukazoval po tyzdni. skus zajtra a uvidis ked tak ci silnie

mius28
19. mar 2015

a čo je to ten kanálik ??

mius28
19. mar 2015

@nynyky Ďakujem za info. Ešte jedna otázočka... čo je to ten kanálik ?

denuss
19. mar 2015

ciarku pekne vidim, ale tiez sa mi to zda skoro, ak ste si predtym davali pozor..ja som mala takuto ciarku pri prvom na 13.den po ovulke a pri druhom 10.den

sakura77
19. mar 2015

@mius28 keď ti pred týždňom skončila MS ešte by si nemala byť tehotná ved v priemere na cca 11-14 dní je ešte len ovulacia.ja mávam pri ovule príšerne bolesti , skôr by som tipovala to.testy bývajú dosť často vadne tie najobyčajnejsie že ukazujú tak túto jemnú. .ale skus aj pre istotu zas že či náhodou nezosilnie.

mius28
19. mar 2015

@denuss
@sakura77
Ďakujem ... 🙂 no už asi 3 roky neberiem žiadnu antikoncepciu ani sa nechránime no dávame si pozor ... 🙂
Ja mám slabučkú menštruáciu .. cez ňu si vobec nedávame pozor .. a 2 dni po ms .. sme si tiež nedali pozor .. tak som si myslela že som .. 🙂 už je to cca týždeň a začali ma bolieť vaječníky také ako krče mám .. mala som slabúčko ružový výtok ktorý som nikdy pred tým nemala ... tak preto som si urobila test .. 😉

mius28
19. mar 2015

@sakura77 A presne ... toto sú tie obyčajné testy .. ak by bola predsa len tá nádej, že by mohlo isť o tehu ... tak určite poletím do lekárne :D
Len zistujem či už vôbec môže isť o ten stav 🙂

nynyky
19. mar 2015

@mius28 falosna ciarka

mius28
19. mar 2015

A viete mi prosím ešte vysvetliť, čo je to kanálik a duch ?? Alebo aky je v tom rozdiel ??
Som tu cca pol dna a som nováčik , tak mi prosím prepáčte za hneď toľko otázok 🙂
Ale budem vďačná ak sa nájde niekto , kto mi tieto pojmy vysvetlí 🙂

mawiya
19. mar 2015

@mius28 jaaaaaaj nikomu sa nekce vysvetľovať 🙂 tak teda ja. 🙂 Kanálik na teste je šedý, sivý a ukáže sa poväčšine po zaschnutí. Vystúpi na mieste testovacej čiarky a test sa tvári veľmi nádejne 🙂 . Duch na teste je náznak testovacej čiarky - zvyčajne sa slabulinko zafarbí do 10 minút a hlavne je ružovkastý. Takže ružový je duch, sivý je kanálik. 🙂 mimochodom niektoré ženy majú ovuláciu cez ms a preto testni pozajtra. Ak bude silnieť, si tehu a kľudne si mohla mať ovulu cez ms. 🙂 držím ti palce nech je tak, ako si to želáš 🙂

denuss
20. mar 2015

@mius28 inac ja som tiez mala prvy raz v zivote ruzovy vytok az ked som bola tehu, asi tyzden po ovu..ale to je este len uhniezdovanie a potrva este par dni, kym bude v moci tehu hormon..tak moze byt, ze na teste mas kanalik, ale tehotna byt mozes len je este skoro...ved uvidis ako sa budes citit dalej a podla toho skus este testnut mozno nejakym lepsim testom..a chcela by si babo? 😉

mius28
20. mar 2015

@denuss
Určite by sme chceli bábo , ale teraz si prerábame dom a neplánovala som to ešte tento rok , ale keby náhodou bolo 🙂 nič sa nedeje , tešili by sme sa 🙂 len by to bolo dosť nečakané ... neviem ... zajtra zistím, či nejde o planý poplach 🙂

mius28
20. mar 2015

@mawiya
Ďakujééém za info 😉