icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mawiya
20. mar 2015

@mius28 vďačne cica 🙂

domidb64
20. mar 2015

Ahojte žienky, prosím vás, čo hovorite na tento test?? Mam ešte cca 2dni do ms, tak neviem či by z toho čosi mohlo byť..ďakujem 🙂

sibalka21
20. mar 2015

@domidb64 mozno tam nieco je, niesom si ista... skus na meskajucu ms 🙂

lavinis
20. mar 2015

@domidb64 tiež sa mi zdá že sa tam niečo črtá, ale skúsila by som až keď ti to bude meškať

veronikax
20. mar 2015

@domidb64 skus o dva dni 🙂 ak si tehu .. tak ciarka zosilnie 🙂

sakura77
20. mar 2015

@domidb64 ja nevidim nic,realne tam mozno ty nieco vidis,ale tak mne napr naposledy ukazal test slabu ciarku uz par dni pred mrchou-ktoru som teda jasne ze nedostala potom🙂 ale kazdym dnom sa zoslinovala takze urcite skusaj🙂drzim palce🙂

domidb64
20. mar 2015

@sibalka21
@lavinis
@veronikax
@sakura77 Oki, ďakujem, určite o dva dni skúsim zas..ale to čakanie 😀

domidb64
20. mar 2015

Ale ako pozerám, tá fotka je naozaj dosť nekvalitná, tak dávam ešte jednu na dennom svetle.. 🙂

lavinis
20. mar 2015

@domidb64 podla mna je to tam 🙂

sakura77
20. mar 2015

@domidb64 teraz sa aj mne zdá. Vyzerá to nadejne.

janaochi
20. mar 2015

@domidb64 keď si rozkliknem fotku, je to do ružova, tak už len nech to silnie.

danielina30
20. mar 2015

Aj ja si myslim, ze je to tam 🙂 drzim palce 👍

katka1274
21. mar 2015

Babule co myslite ,, kazdomesacny kanalik,,? Nejde mi do hlavy ze ta ciarka je tucna a nie tenka oproti druhej.suto testy od rrybkaa.dik

steinarka
21. mar 2015

@katka1274 no podla mna to je ruzove, nie sive.. tym padom by to kanalik nemal byt.. ale mozno sa mylim..

lavinis
21. mar 2015

@katka1274 tiež sa mi vidí ružové, ale múdrejšia budeš aj tak až o pár dní 🙂

katka1274
21. mar 2015

@steinarka dakujem.potesili ste ma.aspon nadej mam trochu ;) mne sa tiez zda iny ako kanaliky obvykle

katka1274
21. mar 2015

@lavinis no pockam do utorka a urobim dalsi a budem vediet na com som.najprv sa objavila len ruzova uplne tenka ciarks a o dve minutky sa takyo doplnila

liluska7
21. mar 2015

@lavinis Ahoj, tak moje tehotenstvo nedopadlo dobre. v priebehu týždňa som prišla o dve bábätka a včera som bola na kyretáži. ☹

mojezlate
21. mar 2015

@liluska7 to mi je luto

veronikax
21. mar 2015

@liluska7 je mi to luto ... mam pocit... ze sa to stava poslednu dobu nejako casto ..

liluska7
21. mar 2015

@mojezlate
@veronikax
Ja som to mala ešte cle také zvláštne. Po clostylbegite som otehotnela v 5tt mi dr videla prázdny gestačný vak tak ma objednala na sono o dva týždne ale tam ho už nevidela tak mi vzali krv na hcg a poslali ma do nemocnice na sono. Dr mi v nemocnici povedal že ten vak mi klesol úplne na spodok a je už poškodený tak mi pobrali krv na testy a mala som si ísť pre výsledok s hcg a vybaviť predoperačné. V pondelok som prišla do nemocnice na kyret ale dr mi ešte spravil kontrolné sono lebo som mala príliš vysoké hcg na to že som potratila. Na tom sone zistil že mám dvojrohú maternicu a že mi kyret nebudú robiť lebo tam je určite ešte jedno len je mladšie tak ho neni vidno alebo je mimo maternice tak mi vzali znova krv na hcg a poobede dalšie lepšie sono. Hcg stále stúpala a na sone bolo vidno malinke v maternici 5tt tak ma pustili domov a vo stvrtok som mala prist znova na krv a sono. Ale už mi hcg klesalo a na sone dr skonštatoval že babatko sice porastlo ale už nežije a mala som aj veľký hematóm pod nim tak ma na piatok objednali na kyretaž.
Chcela by som sa čo najskôr pokúsiť otehotnieť.

veronikax
21. mar 2015

@liluska7 fuha ... aj ked to mozno zle znie.. ale priroda to asi nejako takto zariadila... ale je to velmi velka skoda. Kamaratke primarka poradila... ze mozu pracovat na babatku .. hned po prvej ms co dostane po kyretazi .. Tak isto mali mat dvojicky . bola uz v 9 tt .. Lekar jej zase povedal ze nech caka 3 mesiace. Primarka povedala ... zeee nemusi az 3 mesiace cakat... ze sa mozno skor podari .. ked uz telo bolo pripravene na tehu. 🙂 Tak asi zalezi od lekara 🙂 no necakali do 3 mesiacov .. 🙂 Drzim palce 🙂

liluska7
21. mar 2015

@veronikax Ďakujem 🙂 ani ja nechcem čakať. Len neviem či mi znova nebude musieť dr predpísať clostylbegit. Lebo ja som mávala nepravidelnú ms bez ovulácie.

veronikax
21. mar 2015

@liluska7 ved pojdes po ms .. na kontrolu 🙂 ze ta Dr. skontroluje .. ci je vsetko ok 🙂 a sa dohodnete 🙂 ked ti to robilo dobre.. a pomohlo .. tak asi to budes brat dalej 🙂 zaklad je .. aby si ty bola v poriadku 🙂 ostatne uz pride potom 🙂

liluska7
21. mar 2015

@veronikax Len sa obávam ze aj keď budem v poriadku tak moja dr mi povie že mam čakať 3 mesiace až nie viac. Ale v apríli idem do nemocnice na kontrolu tak tam sa spýtam.

veronikax
21. mar 2015

@liluska7 tak si vypocuj nazory oboch .. 🙂 aj svojej dr. aj z nemocnice 🙂 a rozhodnes sa 🙂

liluska7
21. mar 2015

@veronikax až mi v nemocnici povedia že som v poriadku tak by som nerada čakala. Chcem čo najskôr zaplniť to prázdno vo mne ☹

veronikax
21. mar 2015

@liluska7 ak ti povedia ze si v poriadku ... tak si myslim ..ze mozete kludne pracovat 🙂 Niekedy sa to podari hned ... a niekedy trosku trva... pokial je vystielka pripravena na vajicko 🙂 Drzim palce... aby bolo vsetko v poriadku 🙂 a aby sa coskoro zaplnilo to prazdno 🙂

lavinis
21. mar 2015

@liluska7 to ma naozaj mrzi. Verim ze sa telo da rychlo dokopy a nabuduce to uz bude bezproblemove tehotenstvo. Moc drzim palce

katka1274
21. mar 2015

@rybkaa pripajam foto testu od teba.je robeny o 10tej rano.najprv tam bola len uplne tenunka ciara aj ked ruzova a po dvoch minutach bola takato.no ked test uplne uschol tak vidno ducha uuplne malinko aj to len na svetle. Ms mam mat o styri dni.