Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Aj ja si myslim, ze je to tam 🙂 drzim palce 👍
@mojezlate
@veronikax
Ja som to mala ešte cle také zvláštne. Po clostylbegite som otehotnela v 5tt mi dr videla prázdny gestačný vak tak ma objednala na sono o dva týždne ale tam ho už nevidela tak mi vzali krv na hcg a poslali ma do nemocnice na sono. Dr mi v nemocnici povedal že ten vak mi klesol úplne na spodok a je už poškodený tak mi pobrali krv na testy a mala som si ísť pre výsledok s hcg a vybaviť predoperačné. V pondelok som prišla do nemocnice na kyret ale dr mi ešte spravil kontrolné sono lebo som mala príliš vysoké hcg na to že som potratila. Na tom sone zistil že mám dvojrohú maternicu a že mi kyret nebudú robiť lebo tam je určite ešte jedno len je mladšie tak ho neni vidno alebo je mimo maternice tak mi vzali znova krv na hcg a poobede dalšie lepšie sono. Hcg stále stúpala a na sone bolo vidno malinke v maternici 5tt tak ma pustili domov a vo stvrtok som mala prist znova na krv a sono. Ale už mi hcg klesalo a na sone dr skonštatoval že babatko sice porastlo ale už nežije a mala som aj veľký hematóm pod nim tak ma na piatok objednali na kyretaž.
Chcela by som sa čo najskôr pokúsiť otehotnieť.
@liluska7 fuha ... aj ked to mozno zle znie.. ale priroda to asi nejako takto zariadila... ale je to velmi velka skoda. Kamaratke primarka poradila... ze mozu pracovat na babatku .. hned po prvej ms co dostane po kyretazi .. Tak isto mali mat dvojicky . bola uz v 9 tt .. Lekar jej zase povedal ze nech caka 3 mesiace. Primarka povedala ... zeee nemusi az 3 mesiace cakat... ze sa mozno skor podari .. ked uz telo bolo pripravene na tehu. 🙂 Tak asi zalezi od lekara 🙂 no necakali do 3 mesiacov .. 🙂 Drzim palce 🙂

@mius28 vďačne cica 🙂