Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@5esicko Maca - prastará Peruánska rastlina. Maca, tiež známa ako Lepidium Meyenii, je ročná rastlina, ktorá sa pestuje v náhorných plošinách stredného Peru. Jedlý koreň je podobný reďkovke a má špecifickú sladkú chuť a arómu. Traduje sa, že v čase najväčšieho rozkvetu ríše Inkov konzumovali bojovníci Macu pred vojnovými ťaženiami, aby sa zvýšila ich sila a udatnosť. Po dobytí mesta však bolo užívanie zakázané, aby boli ochránené ženy porazených nepriateľov pred zvýšenou pohlavnou aktivitou víťazov. posilňuje organizmus, pomáha zmierniť únavu a zvýšiť psychickú odolnosť.
podporuje rast svalovej hmoty a nárast fyzickej i psychickej výkonnosti
podporuje sexuálnu túžbu mužov a žien
pomáha vrátiť organizmus do rovnováhy
podporuje reguláciu produkcie enzýmov a hormónov
pôsobí na reprodukčné orgány, takisto aj na príslušné mozgové centrá
pomáha priaznivo ovplyvňovať nielen sexualitu
priaznivo pôsobí na prostatu
@ladyblcha ja som myslela ze to je skrateny nazov -to slovo "maca", ako napr. dufik preto som do nedavala do googlu lebo som myslela ze povodny nazov je dlhsi a toto je len skratka a nic by mi nenaslo... 😵
@julypetkova dakujem 🙂 😅
@julypetkova nam pomohla maca.;) muzov spg sa brutal zlepsil;) a gratulujem;)
@zuzannaaa ja tam nic nevidim
@sonika696 tak tuna vidim aj ja 😉
@cucoriedkacucoriedka dakujem ,ani ja na macu nedam dopustit,pri snazeni sa o druhe mimi nam tiez hned pomohla ,na prvy pokus sa nam zadarilo 😉
@cucoriedkacucoriedka čo je maca prosím? 🙂 ďakujem
@zuzannaaa no ty si uz asi vyskusala celu fuuuru testov...ziadny neduchoval len pepino, ved pozri forum o tom teste....ked si naozaj tehotna tak ti to ukaze kazdy test. Ale tak najskor na 8dpo formov mini slabulinkeho ducha. Ale to este nemusi byt vajicko uhniezdene, a nakoniec sa ani uhniezdit nemusi a normalne dostanes ms.

@5esicko skus pouzit google. Najdes urcite.