icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ladyblcha
23. mar 2015

@5esicko skus pouzit google. Najdes urcite.

liluska7
23. mar 2015

@mojezlate Ďakujem za podporu 😉

julypetkova
23. mar 2015

@5esicko Maca - prastará Peruánska rastlina. Maca, tiež známa ako Lepidium Meyenii, je ročná rastlina, ktorá sa pestuje v náhorných plošinách stredného Peru. Jedlý koreň je podobný reďkovke a má špecifickú sladkú chuť a arómu. Traduje sa, že v čase najväčšieho rozkvetu ríše Inkov konzumovali bojovníci Macu pred vojnovými ťaženiami, aby sa zvýšila ich sila a udatnosť. Po dobytí mesta však bolo užívanie zakázané, aby boli ochránené ženy porazených nepriateľov pred zvýšenou pohlavnou aktivitou víťazov. posilňuje organizmus, pomáha zmierniť únavu a zvýšiť psychickú odolnosť.

podporuje rast svalovej hmoty a nárast fyzickej i psychickej výkonnosti
podporuje sexuálnu túžbu mužov a žien
pomáha vrátiť organizmus do rovnováhy
podporuje reguláciu produkcie enzýmov a hormónov
pôsobí na reprodukčné orgány, takisto aj na príslušné mozgové centrá
pomáha priaznivo ovplyvňovať nielen sexualitu
priaznivo pôsobí na prostatu

5esicko
23. mar 2015

@ladyblcha ja som myslela ze to je skrateny nazov -to slovo "maca", ako napr. dufik preto som do nedavala do googlu lebo som myslela ze povodny nazov je dlhsi a toto je len skratka a nic by mi nenaslo... 😵
@julypetkova dakujem 🙂 😅

cucoriedkacucoriedka
23. mar 2015

@julypetkova nam pomohla maca.;) muzov spg sa brutal zlepsil;) a gratulujem;)

zuzannaaa
23. mar 2015

@csikike hod aj mne do negativu diky

zuzannaaa
23. mar 2015

@zuzannaaa co vy na to baby je tam daco

steinarka
23. mar 2015

@zuzannaaa ahoj, no cosi sa tam mari, ale nemala si ty len teraz niekedy ovulku?

steinarka
23. mar 2015

@5esicko ja som napr z macy mala neskutocne zaludocne krce, musela som ju vysadit.. na kazdeho zabera nieco ine, treba len "hladat" 😵 drzim palce

zuzannaaa
23. mar 2015

@steinarka ovulacia mi zacala predvcerom .... Heeee ja som uz blazon testujem ak ked nemusim .... Aj mne sa zda ze tam nico je. ....

zuzannaaa
23. mar 2015

Dala som no negativu je tam daco?

steinarka
23. mar 2015

@zuzannaaa zuzka, ale ked si predvcerom mala ovulaciu, nemozes mat pozitivny tehu test....

lavinis
23. mar 2015

@zuzannaaa áno, je tam kanálik

sonika696
23. mar 2015

Vidíte tam ducha?mešká mi 4deň mrcha tak som ráno testovala

lavinis
23. mar 2015

@sonika696 to nie je duch, to už je riadna čiara 🙂 congrats

dituska1
23. mar 2015

ahojte
@sonika696 ja som rano tiez mala takú slabu koľajničku a to dnes mi meška 3 den lenže mam také každy deň špinenie 😒

julypetkova
23. mar 2015

@zuzannaaa ja tam nic nevidim

julypetkova
23. mar 2015

@sonika696 tak tuna vidim aj ja 😉

julypetkova
23. mar 2015

@cucoriedkacucoriedka dakujem ,ani ja na macu nedam dopustit,pri snazeni sa o druhe mimi nam tiez hned pomohla ,na prvy pokus sa nam zadarilo 😉

csikike
23. mar 2015

@zuzannaaa vidim, ze si to uz vyriesila 😉

1234lubka
23. mar 2015

@zuzannaaa nemozesmat den po ovulacii pozitivny test ani nahodou, trva 7-10dni kym oplodnene vajicko dvihne hladinu hcg natolko aby to bol schopny zachytit test

1234lubka
23. mar 2015

@zuzannaaa neviem aku znacku mas testu ale vyzera ako pepino a ten by urobil ducha aj mojmu manzelivy 😀 😀

sonika696
23. mar 2015

@1234lubka ja som ties použila pepino test

sonika696
23. mar 2015

Tento je robený o 13.30 hod

1234lubka
23. mar 2015

@sonika696 pepina strasne duchuju, tento posledny je urcite pozitivny

zuzannaaa
23. mar 2015

@1234lubka to neni ze duchuju .... Nemozu ak tam nemaju co zaznacit tak ako mozu ukazat ducha ....
Absolutne s tebou nesuhlasim ....

lavinis
23. mar 2015

@sonika696 to nie je duch, to je podla mna normalna ciarka 🙂

beckie
23. mar 2015

@cucoriedkacucoriedka čo je maca prosím? 🙂 ďakujem

1234lubka
23. mar 2015

@zuzannaaa no ty si uz asi vyskusala celu fuuuru testov...ziadny neduchoval len pepino, ved pozri forum o tom teste....ked si naozaj tehotna tak ti to ukaze kazdy test. Ale tak najskor na 8dpo formov mini slabulinkeho ducha. Ale to este nemusi byt vajicko uhniezdene, a nakoniec sa ani uhniezdit nemusi a normalne dostanes ms.

1234lubka
23. mar 2015

@zuzannaaa takze moja rada znie...testovat najskor v den ked cakas mrchu..