icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

petra212
24. mar 2015

@domindb64
nádherné testíky ... blahoželám 🙂

sonika696
24. mar 2015

Nemala by byť tá druhá ciarka tak isto zfarbena ako prvá? Či je to tým že je to pepino test niektoré vravíte že duchuju

lavinis
24. mar 2015

@sonika696 neboj, bude....to je jasné tehu...teda, ak to nie sú ovulačné testy 🙂)

sonika696
24. mar 2015

😉 nie nie ale tehotenske, snažíme sa od januara

veronikax
24. mar 2015

domindb64 gratulujem 🙂))

@sonika696 pozeram ... ze mas testiky robene v ten isty den ?? 🙂 Tak to vobec nemusia mat tu istu silnu ciarku 🙂 urob ich skor o 2 dni neskor... nie len o par hodin 🙂 to mohla byt kludne aj svetlejsia :DD a s duchovanim uz tieto tvoje krasne testiky nemaju nic spolocne 🙂 Najlepsie ak si ich urobis o 2 dni neskor ... potom uvidis pekny rozdiel 🙂

lavinis
24. mar 2015

@sonika696 tak potom je to jasné, otvárajte šampanské 😀

adika19
24. mar 2015

Ahojte baby.co poviete na tieto testy?sestra je neveriaci Tomas a nechce si pripustit,ze su,podla mna,oba pozitivne.

lavinis
24. mar 2015

@adika19 pozitívne podľa mňa, budú silnieť

veronikax
24. mar 2015

@adika19 jejooo 🙂 tak my verime :DDDD uz len nech kraasne silneju :DDD taky testik by isto kazdu potesil :DDDD

adika19
24. mar 2015

Tiez si myslim, nie je o com.ms meska tyzden,uz len aby si to kocka zacala uvedomovat.

lily183
24. mar 2015

Ahojte, potrebujem nazor druhych...mam 4 dni pred mrchou. Test je mamatest, co si mam o tom mysliet? 🙂 dakujeem

piacere
24. mar 2015

@lily183 že si tehotná, čo iné? 🙂

veronikax
24. mar 2015

@adika19 noo na to ze jej meska tyzden ... su kusok slabe ciarocky 🙂 Aleeee aj take sa stava :D mozno mala ovulku posunutu ... tak mozno jej ani ten tyzden nemeska 🙂

lily183
24. mar 2015

@piacere 🙂 necakala som, ze sa to objavi tak skoro, este pred mrchou 🙂 teraz by ten duch mal silnut ano? 🙂

adika19
24. mar 2015

Veronikax,ten tyzden meskania je dnes,testy su robene predvcerom.plus mava niekedy nepravidelne plus minus 2 dni,mohlo sa stat,ze sa posunula ovulka.zajtrajsi lekar to isti.dakujem

veronikax
24. mar 2015

@adika19 lekar mozno tak skoro este nepotvrdi tehotenstvo 🙂 ak vezme krv tak ano 🙂 drzim palce :D aleee testik ukazuje ze ano :DDD

88martina88
24. mar 2015

ahoj. potrebujem radu. 26.1 kyret - miminku prestalo bit srdiečko :( 1 ms prebehla docela v norme po 35 dnoch a teraz by som mala byt zhruva 22DC, neviem kedy prebehla ovu a test som skusila iby pre to, že mam take divne pocity. neviem co si mam mysliet. Davam foto. Dopredu ďakujem a prajem kásny den. 😉

domidb64
24. mar 2015

@petra212
@veronikax ďakujeem 🙂 myslím, že si to stále nejako neuvedomujem, ale hádam aj to čoskoro príde 😀

veronikax
24. mar 2015

@domidb64 ja som si to zacala uvedomovat... ked som citila... ako sa vo mne babatko hybe :D ked zacalo kopkat :DDD

sunny15
24. mar 2015

@1234lubka
@zuzannaaa tiez som mala odskusane vselijake testy a poviem vam ze pepino robi duchov stale,aj ked zena nie je tehotna....ba dokonca som si raz spravila pepino bola tam ciarka viditelna ...kolajnica...normalne a ostatne testy boli negativne....snehobiele....a spravila som si opät pepino na dalsi den...a tam nist len duch....ako vzdy...nakoniec som sa dozvedela ze pepino dal do obehu aj chybne testy....ked si spravis napr.mamatest a pepino ...tak mama bude snehobiely a pepino bude robit ducha...to je proste o nekvalite testu...aj ked samozrejme ak je zena ozaj tehotna tak pozitivny vysledok by mal pravdivo ukazat...to netvrdim...
a @zuzannaaa zbytocne testujes a robis si nadeje....ved spermia ak aj oplodnila vajko....tak sa kotula dole vajcovodom a putuje po maternici...az kym sa neuhniezdni....a to trva dlho ,najskor ducha mozes mat na 8-9dpo....ale popravde ked sa upinas na testovanie az tak velmi ze testujes aj den-dva po ovulke....aj ked sme ti vysvetlili 100krat ze zbytocne....tak neviem ze ci nebudes mat problem otehotniet pre psychicky blok...

domidb64
24. mar 2015

@veronikax tak to sa potom ešte načakám 😀

sunny15
24. mar 2015

@lily183 si tehu,to je iste,ja som mala pri malom tento test a presne 4dni pred mrchou ukazali takuto ciarku 😉 aj ked napr.rapiclear neukazal ani ducha......az potom ked ostatne testy uz boli take kolajnice ze az....tak aj rapiclear ukazal slabunku ciarku...ale mamatest sa nemyli 😉

sonika696
24. mar 2015

@veronikax ano robila som ich tak casto ze som si pripadala sama trapne, ale ked som si urobila prvy tak pozeram prvu minutu ze no zase nic, tak som si isla lahnut no po asi polhodke mi to nedalo a isla som sa este raz nan kuknut a bola tam slabucka ciarka, neverila som tak som si poobede robila druhy ci niesom nahodou uz slepa z toho a uz bola silnejsia.... som jednoducho nedockava

petra212
24. mar 2015

@domnidb64
určite to príde neboj 🙂

@sonika696
blahoželám ... krásne čiarky 😉

kafedame
24. mar 2015

@lily183 Gratulujem a môžeš sa tešiť 🙂

sonika696
24. mar 2015

@petra212 dakujem 🙂

1234lubka
24. mar 2015

@sunny15 to joo aj ja som teraz 8dpo a nevypisujem co si myslite ci som ci nie...to este neni sanca zistit, mam normalne poovulacne pychance ktore mam kazdy mesiac. ked som otehotnela z prvym tak som teyt robila asi na 42dc a nemala som ziadne priznaky...teda som sa nesledovala lebo to bolana naahodicka 😉 ale potom uz ma boleli prsia riadne aj unava bola ale to urcite az potom ako mi to doki potvrdil...asi tyzden na pozitivny test takze urcite som bola uz cez 50dc ked som citila priznaky...tak no stress.. 😉 @zuzannaaa

sunny15
24. mar 2015

@1234lubka ved jasneeee.... 😉 akoze zbytocne si tlct do hlavy priznaky a robit testy ked proste nema co ukazat...a hlavne ked ti to opakuju dokolecka dokola 🙂

1234lubka
24. mar 2015

@sunny15 presne ze dokolecka 😉 nechavam tomu volny priebeh 🙂 teraz som hlavne vratila svoj cyklus do normalu tak som spokojna 🙂 predtym som mala aj 50dnove cykly akto vie ci bola ovulacia. Teraz ked robim ovulacne tak v den ovu take kolaje jak slak, testovacia silnejsia ako kontrolna 😉

1234lubka
24. mar 2015

@sonika696 duchuju pepino testy, a testovacia by ti nesilnela. Toto je jasne tehotenstvo 😉 mas nejake priznaky?