Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
😉 nie nie ale tehotenske, snažíme sa od januara
domindb64 gratulujem 🙂))
@sonika696 pozeram ... ze mas testiky robene v ten isty den ?? 🙂 Tak to vobec nemusia mat tu istu silnu ciarku 🙂 urob ich skor o 2 dni neskor... nie len o par hodin 🙂 to mohla byt kludne aj svetlejsia :DD a s duchovanim uz tieto tvoje krasne testiky nemaju nic spolocne 🙂 Najlepsie ak si ich urobis o 2 dni neskor ... potom uvidis pekny rozdiel 🙂
Tiez si myslim, nie je o com.ms meska tyzden,uz len aby si to kocka zacala uvedomovat.
Veronikax,ten tyzden meskania je dnes,testy su robene predvcerom.plus mava niekedy nepravidelne plus minus 2 dni,mohlo sa stat,ze sa posunula ovulka.zajtrajsi lekar to isti.dakujem
ahoj. potrebujem radu. 26.1 kyret - miminku prestalo bit srdiečko :( 1 ms prebehla docela v norme po 35 dnoch a teraz by som mala byt zhruva 22DC, neviem kedy prebehla ovu a test som skusila iby pre to, že mam take divne pocity. neviem co si mam mysliet. Davam foto. Dopredu ďakujem a prajem kásny den. 😉
@1234lubka
@zuzannaaa tiez som mala odskusane vselijake testy a poviem vam ze pepino robi duchov stale,aj ked zena nie je tehotna....ba dokonca som si raz spravila pepino bola tam ciarka viditelna ...kolajnica...normalne a ostatne testy boli negativne....snehobiele....a spravila som si opät pepino na dalsi den...a tam nist len duch....ako vzdy...nakoniec som sa dozvedela ze pepino dal do obehu aj chybne testy....ked si spravis napr.mamatest a pepino ...tak mama bude snehobiely a pepino bude robit ducha...to je proste o nekvalite testu...aj ked samozrejme ak je zena ozaj tehotna tak pozitivny vysledok by mal pravdivo ukazat...to netvrdim...
a @zuzannaaa zbytocne testujes a robis si nadeje....ved spermia ak aj oplodnila vajko....tak sa kotula dole vajcovodom a putuje po maternici...az kym sa neuhniezdni....a to trva dlho ,najskor ducha mozes mat na 8-9dpo....ale popravde ked sa upinas na testovanie az tak velmi ze testujes aj den-dva po ovulke....aj ked sme ti vysvetlili 100krat ze zbytocne....tak neviem ze ci nebudes mat problem otehotniet pre psychicky blok...
@lily183 si tehu,to je iste,ja som mala pri malom tento test a presne 4dni pred mrchou ukazali takuto ciarku 😉 aj ked napr.rapiclear neukazal ani ducha......az potom ked ostatne testy uz boli take kolajnice ze az....tak aj rapiclear ukazal slabunku ciarku...ale mamatest sa nemyli 😉
@veronikax ano robila som ich tak casto ze som si pripadala sama trapne, ale ked som si urobila prvy tak pozeram prvu minutu ze no zase nic, tak som si isla lahnut no po asi polhodke mi to nedalo a isla som sa este raz nan kuknut a bola tam slabucka ciarka, neverila som tak som si poobede robila druhy ci niesom nahodou uz slepa z toho a uz bola silnejsia.... som jednoducho nedockava
@sunny15 to joo aj ja som teraz 8dpo a nevypisujem co si myslite ci som ci nie...to este neni sanca zistit, mam normalne poovulacne pychance ktore mam kazdy mesiac. ked som otehotnela z prvym tak som teyt robila asi na 42dc a nemala som ziadne priznaky...teda som sa nesledovala lebo to bolana naahodicka 😉 ale potom uz ma boleli prsia riadne aj unava bola ale to urcite az potom ako mi to doki potvrdil...asi tyzden na pozitivny test takze urcite som bola uz cez 50dc ked som citila priznaky...tak no stress.. 😉 @zuzannaaa
@sunny15 presne ze dokolecka 😉 nechavam tomu volny priebeh 🙂 teraz som hlavne vratila svoj cyklus do normalu tak som spokojna 🙂 predtym som mala aj 50dnove cykly akto vie ci bola ovulacia. Teraz ked robim ovulacne tak v den ovu take kolaje jak slak, testovacia silnejsia ako kontrolna 😉

@domindb64
nádherné testíky ... blahoželám 🙂