Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sonika696 ja som nezvracala vobec...asi raz ked som si umyvala zuby..osmicky tak ma naplo..zavisi ako tvoje telo znasa hormonalne zmeny. Niektore zeny zvracaju aj kedzacinaju brat antikoncepciu...nemusis zvracat vobec ale mozes zacat..kamoska zvracala cele tehotenstvo...prve mesiace v kuse co aj schudla dost..potom uz len rano ked sla niekam nalacno..to je velmi individi 😉
ahojte babulky ... chcem sa spytat .... mam 9 dni do predpokladanej menstruacie ... a dnes som zacala spinit .... co to moze byt? dakujem ...
@bombulka666 to moze byt kotulanie sa vajicka po vajickovode. Nic nenormalne.
@sonika696 no mne sa hneď ukázala tehu čiarka až potom testovacia 🙂 do 2 sekúnd, ale ako píšem, mne to už meškalo týždeň. šla som o dva dni, ale to som bola 5tt + 2 a doktor videl len gestačný vak v maternici, čím vylúčil mimomaternicové, krv mi ani nebral....škoda, že som nešla o týždeň neskôr, nemusela som stresovať, či tam bude plod a srdiečko
@1234lubka a to znamená čo presne?
@bombulka666 to ze sa ti vajicko ide uhniezdit
@sonika696 fakt? 🙂
@bombulka666 no ved nic to neznamena. ak mas na mysli ci to moze byt uhniezdenie tak moze. Ale ani vobec nemusi. Ked prebehne ovulacia tak praskne ten vak vo vejecniku kde dozrelo vajicko a to moze sposobit ze spinis. Nic za tym nehladaj. Urcit tehotenstvo 9dni pred ms nemozne-skor nahoda
Nikdy predtým som nespinila
@1234lubka
@bombulka666 tak pockaj 9dni aurob si test
@bombulka666 všetko je raz po prvý krát, telo sa mení a niektoré veci skrátka prichádzajú postupne. Mňa tiež nikdy nebolelo brucho pred menzesom a asi 5 rokov dozadu ma začalo bolievať. Nikdy som nemávala citlivé prsia a tiež pár rokov dozadu to začalo. každopádne, držím palce 🙂
@bombulka666 no ťažko povedať, môže to byť jarná únava, môže to byť tehotenstvo...mne príznaky začali až oveľa oveľa neskôr, to som to už mala potvrdené aj od lekára.
Budeš musieť jedine vyčkať 🙂

@1234lubka ahoj no ziadne priznaky som si doteraz nevsimla ani som sa nesledovala len mi bolo divne preco mi neprichadza mrcha, tak som si len tak urobila test a voalaaa... dnes ma zacalo pobolievat brucho inak nic... je mi to cudne myslela som si ze budem vracat ale nic sranda