Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte.ja som mala takuto - druhu nie velmi zretelnu ciarku na vsetkych 4 tehu testoch.A bola som v 4 tyzdni tehu😉Cerstvo tehotná..
@sonika696 už v piatok k doktorovi? mne každý vraví,aby som šla až cca okolo 7 týždňa 🙂 lebo uvidíme aj srdiečko 🙂 možno teda,no ak sa to udrží 🙂 ale aj ja ti gratulujem inak 🙂 juuuj teším sa,že máme narovnkako 🙂
@adulienka92 chcela som ist v piatok ale som netrpezliva... dnes som bola pri sestre v prievidzi a poradila som sa s nou,, ties mi povedala ze mam ist neskor ze je to este skoro ale ked som jej povedala ze ma pobolieva brucho a ked som jej ukazala test tak mi povedala ze aby som si isla v piatok ze uz mozem byt v prvom mesiaci tak uvidime...aj tebe gratulujem napis mi potom mail ako si dopadla ked pojdes ku doktorovy
@sonika696 hej,ja som nechcela ísť kvoli tomu,že bude vidieť asi možno len vačok 🙂 plánovala som pondelok,ale s priatelom sme to nechali až po velkej noci 🙂 Mňa tiež pobolieva brucho,no brucho,ako brucho,tak pri vaječníkoch..zajtra preistotu testnem,či neklamal a už sa môžme troška tešítkovať 🙂
@adulienka92 aj mna tak pobolieva... aj ja zajtra ties chcem este test dat ... juuj som riadne nedockava
a od kial si?
@adulienka92 dobre robíš, ja som bola v 5tt a bol len vačok a veru som bola nervózna, či na ďalšej kontrole bude srdiečko 🙂
@zabudnuta klikni na stranu 383 tam som pridala svoj prvy test a potom dalsi... ja som mala dostat mrchu v piatok,,,nechodila tak som to pripisovala stresu z prace kedze robim casnicku a robila som akurat vykend... no ale v pondelok rano mi to uz prislo divne tak som urobila test a bol slabo pozitivny no dalsi uz bol silnejsi kukni... poznam to ked si niesom ista ci je to alebo sa mi to doslova mari
Ahojte dievčatá...neviem čo si mám už myslieť...v pondelok som si robila test....to som bola 25DC...na teste sa objavil dúšik...vo štvrtok týžden pred tým tiež...dneska som 28 DC a má doraziť mrcha...zatial nedorazila..tak som robila digi clearblue..ale vyšlo mi mínusko. ...dneska som už aj 18 dní po IUI....myslíte že je to márne, že sa to nepodarilo? alebo môžem ešte čakať a dúfať? dakujem
@adulienka92 jemine to asi ano... vsetko rovnake,,, este som nikoho takeho nestretla

@saloum niečo sa tam črtá 🙂