Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adulienka92 aj ja chcem tak urobiť a v piatok k doktorovi
ahojte.ja som mala takuto - druhu nie velmi zretelnu ciarku na vsetkych 4 tehu testoch.A bola som v 4 tyzdni tehu😉Cerstvo tehotná..
@piacere dakujem ti krasne, skusim teda 🙂
no ahojte zajtra idem k doktorovy tak drzte palce
@sonika696 už v piatok k doktorovi? mne každý vraví,aby som šla až cca okolo 7 týždňa 🙂 lebo uvidíme aj srdiečko 🙂 možno teda,no ak sa to udrží 🙂 ale aj ja ti gratulujem inak 🙂 juuuj teším sa,že máme narovnkako 🙂
@adulienka92 chcela som ist v piatok ale som netrpezliva... dnes som bola pri sestre v prievidzi a poradila som sa s nou,, ties mi povedala ze mam ist neskor ze je to este skoro ale ked som jej povedala ze ma pobolieva brucho a ked som jej ukazala test tak mi povedala ze aby som si isla v piatok ze uz mozem byt v prvom mesiaci tak uvidime...aj tebe gratulujem napis mi potom mail ako si dopadla ked pojdes ku doktorovy
@sonika696 hej,ja som nechcela ísť kvoli tomu,že bude vidieť asi možno len vačok 🙂 plánovala som pondelok,ale s priatelom sme to nechali až po velkej noci 🙂 Mňa tiež pobolieva brucho,no brucho,ako brucho,tak pri vaječníkoch..zajtra preistotu testnem,či neklamal a už sa môžme troška tešítkovať 🙂
@adulienka92 aj mna tak pobolieva... aj ja zajtra ties chcem este test dat ... juuj som riadne nedockava
a od kial si?
@adulienka92 dobre robíš, ja som bola v 5tt a bol len vačok a veru som bola nervózna, či na ďalšej kontrole bude srdiečko 🙂
mna posiela hlavne praitel k doktorovy
@zabudnuta klikni na stranu 383 tam som pridala svoj prvy test a potom dalsi... ja som mala dostat mrchu v piatok,,,nechodila tak som to pripisovala stresu z prace kedze robim casnicku a robila som akurat vykend... no ale v pondelok rano mi to uz prislo divne tak som urobila test a bol slabo pozitivny no dalsi uz bol silnejsi kukni... poznam to ked si niesom ista ci je to alebo sa mi to doslova mari
@sonika696 aj ja robím čašníčku :D my sme asi okopírované :D :D :D
Ahojte dievčatá...neviem čo si mám už myslieť...v pondelok som si robila test....to som bola 25DC...na teste sa objavil dúšik...vo štvrtok týžden pred tým tiež...dneska som 28 DC a má doraziť mrcha...zatial nedorazila..tak som robila digi clearblue..ale vyšlo mi mínusko. ...dneska som už aj 18 dní po IUI....myslíte že je to márne, že sa to nepodarilo? alebo môžem ešte čakať a dúfať? dakujem
@adulienka92 jemine to asi ano... vsetko rovnake,,, este som nikoho takeho nestretla

@saloum niečo sa tam črtá 🙂