Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zabudnuta ahaa no tak sa neboj... hlavu hore a pojde to.... teraz zacne vsetko kvitnut budes mat radost a nie pochmurne myslienky...babatko pridu ani sa nenazdas mozem povedat... doktor mi povedal ze mozem cakat ze otehotnem az za pol roka a ked som mu dnes povedala ze mi meska mrcha a testy mi vysli pozitivne tak podskocil na stolicke a rychlo rychlo na ultrazvuk chcel vidiet ci ano... 😀
no ze som mlada ze to nebude rychlo
@sonika696 a nemalo by to ze si mlada byt pozitivom toho ze otehotnies bez problemov?to ma len tak napadlo,myslim ze by si nemala mat problem,a zvlast preto ze si mlada. 🙂)
Ja som este povula, ze sa nama jest pecen (vela A-cka a to nie je pre drobca dobre) a nesmie sa salvia.
@danielina30 vsetky bylinky sa nesmu...
Nejake tusim hej, ved caj pre tehotne z lekarne tiez obsahuje bylinky. Medovku urcite a neviem co este, uz som davno nebola tehotna 😉
@danielina30 ja som teraz v 4tt takže sa zoznamujem s tým čo môžem a čo nie
určite nie sú "všetky" bylinky zakázané, to by som si pomaly nemohla ani jedlo okoreniť 😎 treba si len pozrieť, ktoré sa neodporúčajú a presne tak, bylinky obsahujú aj tehotenské čaje
@sonika696 tak ja som si našla vždy len tie základné infošky, potešilo ma, že jedno kafe je okay 🙂 zo všetkého mi vyšlo, že akurát nie nepasterizované syry, surové ryby a mäso a klasicky, veľa ovocia a zeleniny, čo som sa snažila dodržiavať aj predtým, takže veľké zmeny som nerobila. A čaj som pila tehotenský väčšinou.
@sonika696 ako ste dopadli u doktora????
@lavinis ja som čítala,že káva ohrozuje,potom nie....tak neviem,ty piješ??? lebo ja sa jej vzdať nejako nemôžem,ale odkedy som zistila,že sme tehu,dávam si len pol lyžičky 😀
@adulienka92 jasné, jednu za deň 🙂 ja som takmer vo všetkých článkoch našla, že vôbec nie je preukázany žiadny negatívny vplyv kávy, pokiaľ samozrejme si niekto nešupne 4 šálky denne. Ja si dávam len jednu, ráno 🙂 radila som sa aj s kamoškou lekárkou a ďalším kamarátom medikom a že v pohode, Kamoška lekárka si dokonca sem tam dá aj deci vinka 🙂 je v 6. mesiaci.
@lavinis aj ja jednu za deň robievam dlhé smeny 14hod. tak jednu aby som nedriemala podvečer 🙂 teraz nebudem piť nič,mala som neskutočnú chuť na decko pivka,skoro som sa rozplakala,ale priatel je neoblomný 😉 a bublinke ublížiť nechcem
@adulienka92 ahoj no som v niakom 4tt...urobil mi aj krvný test a ten to potvrdil. Doktor videl aj na ultrazvuku
@sonika696 gratulujem 🙂 aj ja by som mala byť nejako tak 🙂 a čo videl?
Povedal že vidí že som tehotná vraj je tam plod..ja som videla malú fazulku
@sonika696 Jeeeeeej...ja fakt neviem,či mám ísť v ten pondelok alebo pôjdem až po veľkej noci 😒 dilema......nech sa vám darí a nech pekne rastiete 🙂 daj mi vedieť o všetkom ,čo ma bude čakať :D
@adulienka92 odporučila by som tí ísť v pondelok,lebo aby sa nič nestalo (dúfam že nie)takto vas lekár bude mať pod ,,kontrolou" ale je to na tebe..budem tí písať ale aj ty mne a ďakujem nech ste aj vy v poriadku

@sonika696 ja uz jednu dcerku mam a toto druhe nejak nie a nie neviem co to ,, domcek nemame ale citam knizky rada a uz je teplo tak chodim von zboznujem pohyb 🙂