Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sonika696 nebola soom 🙂 brucho voláme bublinka 🙂 pojdem až 8.4. k doktorovi,teraz to nemám v robote nejako ťažké,keď sme prežili tento víkend tak do 8. počkáme 🙂 a dneska ráno som mala nábeh na ble :( a vy ste už toooľkýýý? teším sa s tebou 🙂 drž palčeky nech vidíme niečo aj my 🙂 a povedala si to už kolegyni?
Tak pozerám že máme opačne smeny. Nie nevravela lebo teraz robíme po jednej takže až na víkend jej to poviem..držím tí palce
@sonika696 no cez veľkú noc máme voľno....Dneska mi vedúca dala presúvať prepravky a súdy :( ale kolegyňa mi pomohla 🙂 natajnasa
@sonika696
@adulienka92 baby povedzte to v praci. Chranite tym svoje dietatko. Tiez som vymyslala a nakoniec som zacala kevacat a isla som rovno na PNku. A potom to uz vsetci vedeli. A mohla som sa setrit.
@dellfi u mňa to vedia len šéfovci. Nie.....tým to poviem potom
@delfínov u mňa to vedia všetci len šéfovci nie 🙂 tak som chcela napísať
@sonika696 čo ti povedal? aká bola reakcia? Mne už je pekelne zle 😖
@dellfi prepáč,písala som na mobile a hodil mi tam kravinu :D
@adulienka92 že on to čakal
@sonika696 ja sa toho celkom obávam,lebo kolegyňa odchádza v máji na materskú 🙂 tak som zvedavá,čo povedia mne
Ahojte, viete mi prosím poradiť ? ja som v koncoch.Mám cca 34 dnový cyklus no k dnešnému dnu mi už mešká mrcha 5 dní. Robila som si test, je negatívny. No však na začiatku marca som bola darovať krv, má to na to nejaký vplyv ??
@adulienka92 nic sa nedeje. Ja som pisala tiez na mobile a vidim, ze som odpovedala sama sebe. Niet nad dotykove telefony.
@adulienka92 adi oni ta tam nemôžu držať na silu pochopia to
@sonika696 veď ja to viem 🙂 už len týždeň a poviem 🙂 od zajtra mam volnicko 🙂
@adulienka92 robíte cez sviatky?my jo ☹
@sonika696 nie
....mám 5 dní voľna....potom v stredu idem k dr

@lavinis to vážne?mne ho videl len z jedného uhla